Eşimi bunaltiyor muyum?

Gece çıkarmıyor beni laf atan olur da kavga çıkar diye. Ne zaman döneceğini bilmediğim için bana da getir diyemedim
Israrla tek çıkmak istemesi hoş değil. Şahsen ben ya birlikte ya hiç derdim. Kim laf atacakmış? Muhtemelen arabanız vardır alır içinde oturur yersiniz. Ki biz eşimle gece 1 suları kokoreç falan yeriz şu güne kadar kimse laf atmadı.

Saat 12 gibi bunaldım evde gezsem mi demeye başladı ben de geleyim yürüyelim dedim. Sana laf atarlar gecenin bu vaktinde sokaktakiler katil olurum dedi gecistirdi. Ben uykum geldi artık deyince de çıkıyorum ben dedi.
Şimdi döndü biraz tiriplerde. Ben çıksam sen de uyuyamazdin diyorum sen kızsın diyo:63:
Eşinizi 20. yüzyılda bırakmalıydık

bence birbirinizden başka vakit geçirebileceğiniz arkadaşlarınız da olmalı
sürekli birlikte olunca rutinleşebilir bi süre sonra. belki değişiklik olsun diye tek çıkıyordur ona bi şey diyemem ama gecenin o saatinde çıkmasını ben de istemezdim

Bazı insanlar öyle oluyo.Gece çıkıp yürümeyi seviyorlar.Ortalık gündüz vaktine göre daha sakin diye olabilir.Siz de haklısınız.Eşiniz de daralıyor olabilir.Yürüyüp kendisiyle başbaşa kalmak istiyor olabilir.Geceleri çok tekinsiz yerlere gitmedikten sonra erkeklere pek bişey olacağını sanmıyorum.Maalesef kadınlar için bu durum böyle değil.Ki eşiniz doğru söylüyor.O saatte kadın dışarı çıktığında yanında erkek olsa bile laf atan olabilir.Ortalığın çivisi çıktı biz kadınlar için. :KK43::KK43:

Kaçamak yaptığını aldattığını falan hiç sanmıyorum da gece vakti olmaz laf atarlar demesi çok garip geldi bana. Çoğumuz gece vakti eşlerimizle dışarı çıkıyoruz. Bu tabirine çok eğreti oldum ben. Oturduğunuz semt çok mu kötü ?
Hayır hiç kötü değil normal hatta ilin tam merkez çarşısına gidiyor.
Yalniz kalmak, yalnız yürüyüş yapmak istiyor sanırım ama genelde tembelliğinden yurumeden dönüyor.

Dikkatli olum bana oek masumca gelmedi. Yani adam bunaldigi icin tabiki çıkmak isteyebilir bunda bir sey yok. Sizin endisenizi de anliyorum ben de ayni sekilde endiselenirdim. Ama sizi yaninizda istememesi beni biraz düşündürdü. Benim eşim olsa o beni zorlardi sen de gel diye. Bilmiyorum hele sehir de yalnizsaniz arkadasiniz cevreniz yoksa insan esini daha cok yaninda istemez mi? Ayrica aldatmiyor olabilir, gercekten kofte kokorec yemeye gidiyor olabilir . Ama illa aldatmasi gerekmez ki. Allah korusun neler gorup duyuyoruz dikkat edin siz yine de.

Hayır hiç kötü değil normal hatta ilin tam merkez çarşısına gidiyor.
Yalniz kalmak, yalnız yürüyüş yapmak istiyor sanırım ama genelde tembelliğinden yurumeden dönüyor.

Yani bilemedim karakterim gereği şüphe duyamıyorum o yüzden niye yaptığına da anlam veremiyorum :))) Beraber çıkın değişiklik olur..

Merhabalar herkese. Hemen konuya gireyim.2 buçuk yıldir evliyiz. Eşimle iş dışında sürekli birlikteyiz pek sosyal hayatımiz arkadaşımız yok. Bu şehirde yeniyiz.
Eşim daha önce de bir kaç kere yaptı gece olmuş bilmem kaç ben acıktım dışarda köfte yicem ve dolaşmak istiyorum diyip izin istiyor benden. Yani tam izin değil de çıkıyorum diyip gözümün içine bakıyor ne tepki vericem diye. Daha önce çik tabii nasıl istersen demiştim ama o dönene kadar gözüme uyku girmemişti. Bu akşam da aynısını yaptı saat 01. Yine uykusuz kalacağımı düşünerek mahalledeki kofteciye gitsen taa çarşıya kadar inmesen aklım kalıyor dedim söylendi biraz ama tamam dedi çıktı. Üzülüyorum engelliyorum adamın gezmesini diye ama eşim sinirli biri korkuyorum gecenin bu vaktinde başına bişey gelir diye. Başka bir kadına gitmiyor bu arada evden pijama üstüne montla çıkıp köfte kokoreç kokusuyla eve dönüyor.

Sizde gidin :) ben cok severim gece yemeklerini ohh mis

Dunya da gondermem ben esimi gece yarisi kapiya cikiyor sigara icmeye de cildiriyorum.yani silah atiyorlar bizim burda pek tekin degil gece yarisi oyuzden.hamilesiniz ya bunaldi zaar dicem ama siz naz yapacaksiniz o cekecek.yoooo devir degisti.simdi hamile kalunca koca lar direk depresyona bagliyor biz hanimlar naz yapamiyoruz artik.
Esiniz her gece cikiyorsa bir terslik var bence.sizi de almiyorsa yanina sizde gidin bence.bulantidan yemek yapamiyor falansaniz oyuzden dir belki.esi yanindayken kimse laf atamaz tarlabasi falan deyilse muhitiniz.ilginc geldi bsnada siz de takilin pesine en iyisi...

Dimi asosyallikse onu da dipdibe yaşayacaksın. Koltukta yayiliyorsan bile ayagin ayagina degecek. :KK70: Bu eşiyle gezince nefesi darlananlari anlamiyorum, bunun için evlenmedik mi? Gerci bazen gorunce ölduresim geliyor ama oralari sey yapmayalim. :KK70:

Bir söz duymuştum nerden duydum hatırlamıyorum ama : Görmeyince göresin geliyor görünce öldüresin geliyorsa o kişi eşindir...diye :))

Merhabalar herkese. Hemen konuya gireyim.2 buçuk yıldir evliyiz. Eşimle iş dışında sürekli birlikteyiz pek sosyal hayatımiz arkadaşımız yok. Bu şehirde yeniyiz.
Eşim daha önce de bir kaç kere yaptı gece olmuş bilmem kaç ben acıktım dışarda köfte yicem ve dolaşmak istiyorum diyip izin istiyor benden. Yani tam izin değil de çıkıyorum diyip gözümün içine bakıyor ne tepki vericem diye. Daha önce çik tabii nasıl istersen demiştim ama o dönene kadar gözüme uyku girmemişti. Bu akşam da aynısını yaptı saat 01. Yine uykusuz kalacağımı düşünerek mahalledeki kofteciye gitsen taa çarşıya kadar inmesen aklım kalıyor dedim söylendi biraz ama tamam dedi çıktı. Üzülüyorum engelliyorum adamın gezmesini diye ama eşim sinirli biri korkuyorum gecenin bu vaktinde başına bişey gelir diye. Başka bir kadına gitmiyor bu arada evden pijama üstüne montla çıkıp köfte kokoreç kokusuyla eve dönüyor.
Siz neden yaninda gitmiyorsunuz?

Back
X