- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Dün eşime iki mektup yazdım akşam . Sözde iki mektup. Biri boşanma olumsuzlukların olduğu diğeri ise baba olacağı için ona onders gibi babaya mektup .. eşime mesaj attım ikisinden birini okuma şansın var diye iyice düşün seç dedim birini. Boşanma kararım olduğunu biliyor zaten onu konuşmuştuk. Eve gece 2 buçukta gelecekti mesajdan bir saat sonra eve geldi. Benimle uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar derin ve anlamlı konuştu her şeyi konuştuk beni dövmesini kadar ve sevgili dönemindeki olan her şeye kadar. Şimdi beni iki güler yüzüne sözüne kandın yine diye kinayacaklar buradaki arkadaşlar ama kimse boşanmak için evlenmez biliyosunuz . Ben iki mektubu da okumak istemiyorum aslında dedi çünkü eğer çocuk olduktan sonra da ben aynı kalırsam aslında iyi şeyler yazdığını düşündüğüm mektubu okumanın da anlamı yok dedi olumsuz mektup olduğunu düşündüğüm kağıdı da okumak istemiyorum konuşarak hallettik zaten dedi ben de biliyorum ne yazdığını falan filan dedi işte. O da senin gibi çocuk belki bize neşe getirecek dedi soz verdi bakalım ..
Hamileyken mi dövüyor?Dün eşime iki mektup yazdım akşam . Sözde iki mektup. Biri boşanma olumsuzlukların olduğu diğeri ise baba olacağı için ona onders gibi babaya mektup .. eşime mesaj attım ikisinden birini okuma şansın var diye iyice düşün seç dedim birini. Boşanma kararım olduğunu biliyor zaten onu konuşmuştuk. Eve gece 2 buçukta gelecekti mesajdan bir saat sonra eve geldi. Benimle uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar derin ve anlamlı konuştu her şeyi konuştuk beni dövmesini kadar ve sevgili dönemindeki olan her şeye kadar. Şimdi beni iki güler yüzüne sözüne kandın yine diye kinayacaklar buradaki arkadaşlar ama kimse boşanmak için evlenmez biliyosunuz . Ben iki mektubu da okumak istemiyorum aslında dedi çünkü eğer çocuk olduktan sonra da ben aynı kalırsam aslında iyi şeyler yazdığını düşündüğüm mektubu okumanın da anlamı yok dedi olumsuz mektup olduğunu düşündüğüm kağıdı da okumak istemiyorum konuşarak hallettik zaten dedi ben de biliyorum ne yazdığını falan filan dedi işte. O da senin gibi çocuk belki bize neşe getirecek dedi soz verdi bakalım ..
Hem de ne dövme. Yerlerde sürüklemiş hamileyken. Hayır adam özür bile dilememiş gayet ruhsuz bir konuşma üzerine nasıl da yumuşayıp affetti anlamıyorum.dövüyor mu sizi?
Bu eşinize değil size ceza olur sezeryan doğumun ne kadar zor olduğu hakkında bir bilgi sahibi olmadan bunu söylediğinizi düşünüyorum saçma sapan düşüncelerle bebeginizi sıkıntıya sokacaginiza bir zahmet bu mübarek günde Allah tan hayirlisini dileyinEşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Hem de ne dövme. Yerlerde sürüklemiş hamileyken. Hayır adam özür bile dilememiş gayet ruhsuz bir konuşma üzerine nasıl da yumuşayıp affetti anlamıyorum.
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Az once sevişelim mı dedim saat 12 de işte çocuğa zarar vermekten korkuyorum diyor ulan düşük tehlikem varken yatağa görmüyordu resmen şimdi ne korkusu bu iki defa uyandırdım istemedi anladimki beni istemiyor .
Hakkinizda hayirlisi olsun inşAllah.Dün eşime iki mektup yazdım akşam . Sözde iki mektup. Biri boşanma olumsuzlukların olduğu diğeri ise baba olacağı için ona onders gibi babaya mektup .. eşime mesaj attım ikisinden birini okuma şansın var diye iyice düşün seç dedim birini. Boşanma kararım olduğunu biliyor zaten onu konuşmuştuk. Eve gece 2 buçukta gelecekti mesajdan bir saat sonra eve geldi. Benimle uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar derin ve anlamlı konuştu her şeyi konuştuk beni dövmesini kadar ve sevgili dönemindeki olan her şeye kadar. Şimdi beni iki güler yüzüne sözüne kandın yine diye kinayacaklar buradaki arkadaşlar ama kimse boşanmak için evlenmez biliyosunuz . Ben iki mektubu da okumak istemiyorum aslında dedi çünkü eğer çocuk olduktan sonra da ben aynı kalırsam aslında iyi şeyler yazdığını düşündüğüm mektubu okumanın da anlamı yok dedi olumsuz mektup olduğunu düşündüğüm kağıdı da okumak istemiyorum konuşarak hallettik zaten dedi ben de biliyorum ne yazdığını falan filan dedi işte. O da senin gibi çocuk belki bize neşe getirecek dedi soz verdi bakalım ..
Cıkkks :) burada işler böyle yürümüyor Nillyy, konu sahibesinin kapattırması gerekiyor, konu sahibesinin rızası olmadan kapattığımız topikler dini, siyasi yorumların olduğu veya tartışma çıkan topikler ki o şekilde bir konu kapatmayı hiçbiriniz istemezsiniz çünkü kapatırken mapusa da üye yolluyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?