Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

inşallah sizin için her şey çok daha güzel olur.

Hamileyken mi dövüyor?
Çama adam tutarlı hem dövüp hep saçını okşaması saçma olurdu

bu bir ceza degil intikam...
habersiz doğuma giderken adam seni bebegiyle beraber yari yolda birakir..
çocuğu tek başına mi yaptın?
doğuma giderken mutlaka refakat isteyecektik.
anneni al öle git.
eşinin adamlığını begenmiyorsan boşan daha ne diyim...

anne baba boşansin olan çocuklara kaliyo..
sen huzursuz ortamda büyütemem diyorsun ama çocuk içine kapanik olarak büyür... dişarda anne baba birlikte olan çocuklara izleyip kıskancak..
ne bilim bi sürü şey...
madem evlilkte mutsuz olacagi hissediyorsa lütfen çocuk yapmasinlar!!!!
benim arkadaşim da kocasiyla sorunu vardi kocasi alkolikti..
evlenir evlenmez hamile kaldi. çocuk 5 yaşina gelince ikinciyi mi yapsam orkide dedi bana
kız saçmalama dedim dinlemedi istedi yaptı bende karışmadim.
sorunlu evlilge ikinciye ekledi

ya bende kızıyorum ama karışmıyorum kendiler karar verilmiş bir durum.

Bu eşinize değil size ceza olur sezeryan doğumun ne kadar zor olduğu hakkında bir bilgi sahibi olmadan bunu söylediğinizi düşünüyorum saçma sapan düşüncelerle bebeginizi sıkıntıya sokacaginiza bir zahmet bu mübarek günde Allah tan hayirlisini dileyin

Hem de ne dövme. Yerlerde sürüklemiş hamileyken. Hayır adam özür bile dilememiş gayet ruhsuz bir konuşma üzerine nasıl da yumuşayıp affetti anlamıyorum.

eski konularına baktım da göremedim. dayak yeyip affetmek de marifet. ne diyelim. hakkında hayırlısı.

Çok bencilce bir davranış ne olursa olsun babası ve hastanede olmalı zaten olmak da zorunda orada hemşiresi doktoru hep babasını soracak ne diyeceksiniz? Ne yaparsa yapsın çocuğun doğduğu anı görmek kucağına almaya hakkı var intikamınızı çocuk üzerinden almayın lütfen ne demek babasının haberi olmadan doğurmak? ayrıca nerede doğuracaksınız ailenizin yanına gitseniz eşini sormayacaklar mı ayıp yani. Bebeği babasız gibi doğurmak olacak iş mi? boşanmaya kadar bile gidebilir göze alıyorsanız yapın ne saçma doğurup kucağınızda doğurdum diye mi geleceksiniz

İyi de doğumunuz yaklaşmış bir yerde de bebeğinizde gelişim geriliği olduğu erken doğum riskiniz olduğunu yazmışsınız reddetmesi normal değil mi?

Onun bu ilgisizligi sizi arayıp sormayın merak etmemesi sevgisizlik mi bilmem ama siz problemlerinizi hep kendiniz cozmussunuz düş bakalım bi ben kendim gidemem hastaneye de alan sizlan veya çok bitkin olduğun bi halinde ara ambulansı da hasta yakını diye aniden bi aransn bakalım ne yapacak iki hamilelgimde de ilgisizlikten öldüm bunlar aklıma geldi ama yapmadım pişmanım :) erken doğum sancısı çekerken bile yanımda değildi hastaneye bırakıp kendi işine gitti çocukla muayeneye gittim ben yaparım mesajı vermisim hep onu anlıyorum.
Aklı başına gelir diyosdiyosan sen bilirsin hayırlı sağlıklı dogumlar..

işin en zor kısmını gerçekten yalnız mı göğüslemek istiyorsunuz? Bu aşamada eşinize daha çok ihtiyacınız olacak. bu şekilde bir cezalandırma şekli olmaz. kendinizi onun yerine koyup bir düşünün bu size cezalandırıldığınızı mı hissettirirdi ve bundan ders mi çıkarırdınız? inanın sanmam...

Konu sahibi en son eşiyle barışmıştı hanımlar. Konu ilk başından beri acayip tuhaf hamileyken dayak yiyip sonra eşim ilgisiz bari sevişelim de sevildiğimi hissedeyim diyen biri belli ki psikolojisi dağılmış iyicene.

Hakkinizda hayirlisi olsun inşAllah.
Dilerim karşilikli anlayiş ve özverilerle musmutlu bir yuvaniz olsun.bebeginiz huzurlu bir ortamda buyusun.
Bazen insan doyumsuz olabiliyor.hep dahaa diyebiliyor.
Umarim yetinmeyi bilir (maddi manevi) huzuru yakalarsiniz.

Munelerin Munesi Mune , konu sahibesi barışmış, bırakmış gitmiş buraları. Kapatsak mı dükkanı
Cıkkks :) burada işler böyle yürümüyor Nillyy, konu sahibesinin kapattırması gerekiyor, konu sahibesinin rızası olmadan kapattığımız topikler dini, siyasi yorumların olduğu veya tartışma çıkan topikler ki o şekilde bir konu kapatmayı hiçbiriniz istemezsiniz çünkü kapatırken mapusa da üye yolluyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…