Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Normal doğum hakkınızı kaybetmeyin öncelikle. Anlattığınız gibiyse normal doğuma giderken bile ruhu duymayacak.

Gebelik eğitimleri var. Onlara anne baba katılıyorlar. İsterseniz öyle bir şeye gidin. Oradaki babaların ilgisini görsün hayallerini umutlarını dinlesin. Anne baba paylaşımları fark etsin.

Diğer yadan zaten ilgisiz bir eşiniz varsa bebek doğduktan sonra siz çok daha fazla bunalacaksiniz. Çocuğu ile de bağ kurma problemleri olacak. En nihayetinde siz böyle yaşamak zorunda değilsiniz. Trip yaparak değil gerçekten çözüm arayarak hareket etmeniz siz ve bebeğiniz için daha iyi olur. Çözüm uretemezseniz bence boşanmayı düşünün.

Yerde sürüklemek mi. Hamileyken hem de. Yazıdıgım mesajı geri alıyorum. Nasılsa katlanıyor diye düşünmeye başlamış artık. Bir insanda merhamet yoksa Allah korkusu yoksa ne umutsuz vakadır... Allah sabır versin. Çocuk isteyip bulamayan bi sürü insan varken Allah'ım böyle kıymet bilmez veriyor işte... Ah ah. Sen büyüksün Allah'ım

Sac surukleme ayriyeten dayak olayi da olmus esi k ailesine laf ettimi dovmus konu sahibini o da onlar bu kadar degerliyken ben nasil degersizim diye uzuluyor simdi.

Eşiniz bir akşam ailesiyle yemeğe gidip size haber vermese kıyamet kopar siz habersiz adamın çocuğunu doğurmayı planlıyorsunuz bence kendinize gelin.

Bence doğan bebekle hersey daha iyi olacak.tam bir aile olacaksiniz.esinizin ilgisi yetmesede artacak.ama bu sizin icin onemini kaybedecek.aranizda saygi gelişecek sevgiyi tetikleyecek.tam eski zaman mutluluklarina donusecek yuvaniz mutlulugunuz.
Simdi dualarimda Allahim esimin omrunu uzat diyorum.
İlk kizimdan once ayni anlattiginiz gibiydim.boslukta,monoton du hersey.

Aaaaa şiddet varmiş.iki ust mesajda sonradan gordum.tum dediklerimi geri aliyorum.
Ama o ilk siddetten sonra hala biraradaysaniz zaten taviz vermissiniz.
Doguma gelmesi yada gelmemesi onemini kaybetmis ki

Esinizi mi cezalandiriyorsunuz kendinizi mi? Zaten umursamayacak siz de üzüntünüzle kacaksınız. Normal mümkünse normal yolla standart doğum yapın. Eşinize de haber verin hatta izin alabilirse elinizi tutsun. Size iyi gelecektir

Eşinizi cezalandırmakla sezeryan ne alaka ..sezaryen olan biri olarak asla tavsiye etmem en az bir hafta yataktan kalkamiycaksin adam sorumsuz sıkıntı yaşayan sen olursun ne bebeğinle ilgilenebirsin nede kendinle

Normal dogum yapıp daha kolay ayaga kalkarsınız biraz dusuncenız sacma olmus ama tabıkı herkes yasadıgı sıkıntıyı bilir.

Ya sezeryan o kadar zor ki tek başınıza nasıl duracaksınız? Bebeğe bakacaksınız ? Öyle uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama öyle değil. 23 gün oldu Doğum yapalı hala evde hiçbir şeye elimi sürmüyorum uyuyorum dinleniyorum bebeğimle ilgileniyorum. Annem yapıyor her şeyimi. Annem olmayınca kayınvalidem geliyor. Eşim zaten hastanede en büyük destekçimdi. En basitinden emzirirken aşırı susuyorsunuz ve ağzınıza su vermesi lazım birinin. E sancılardan ayağa bile kalkamıyorsunuz kim bebeği kucağınıza verecek? Kim size bakacak?
En baştan beri eşinizle anlaşamıyorsunuz madem o günahsız yavrunun suçu neydi?
Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Ama gereksiz şeyleri!

Bazı konular sabır sınamak için yazılmış gibi. Konuyu ilk okuyunca bencillik gibi geliyor hakkın yok diyorsun. Baktı çok tepki aldı, beni hamile halimle yerlerde sürüklediye geldi konu. E o zaman bunun tartışılacak sorulacak düzelecek bir durumu yok sonuç belli diyorsun. Bu kez de eşim beni sevsin istiyorum diyor. En sonunda ya sabır diyorsun.

Yok artık o bebeğin bir babası var bunu ne babasına ne bebeğe yapmaya hakkınız yok bence. Siz doğum yaptıktan sonra kucağına alması gereken sizden sonra ilk kişi babası. Diğer türlüsünü düşünemiyorum.

Bu kadar aslında . Benim duyguları baskın yaşamam onun ise duygularını içinde yasatmasi dışa vurmamasi ilgisizlik ve artık benden soğuduğunda düşünüyorum
Ben de hamileyim ve ben de hamileliğin başından beri eşim hakkında ayni şeyleri düşünüyorum.Acaba hamilelik hormonlarının oyunu mu bunlar,düşünmüyor değilim.Gerçi bizimki bir tık daha ilgili sayılabilir arayıp naptın diye soruyor kontrol sonucunu bu kadar ama ..

Bu adamın size şimdi ilgi,şevkat göstereceğini ummanız biraz ütopik değil mi?
Hamile olmasanız bile kaldırılabilir birşey değilken şiddet,sizi o hamileyken yerlerde sürükleyen adam saçınızı mı okşayacak? Yapmayın.
Sizi üzmek istemiyorum yanlış anlamayın ama eşiniz pişman olup dizlerinize kapanacak gibi durmuyor. Hala kendini haklı görüyor olmalı ki ilgisiz ilgisiz takılıyor.

Hanımefendininki hormonların etkisi değil gibi. Keza eşi hamile haliyle yerlerde sürüklemiş.

"O çocuğun babası başkası miydi,ben değil miydim "gibi iğrenç bir cümle kurar daha çok üzülürsünüz yapmayın !

Ne desem bilemedim bi okuzde bende var o sekil insan cok kotu hissediyor ama bence konusmayi deneyin tatli dil yilani delifinden cikartir

Sayfaları tümden okumadım eğer öyleyse neden bunu konu yazısında belirtmedi
Tepki alınca konu buralara geldi. Ama hanımefendi hala tek sorun eşininin ilgisizliğiymiş gibi yazmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…