- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
İşte eşim bunları dusunemeyecek kadar ilgisiz hanım efendi konu da bu ya zaten. Ben anlatamasam arayıp sorduğu yok sabah hastaneye 6 da gidip akşam eve 6 da dönüyorum o da işte oluyor iş çıkışı emlak işine gidiyor falan derken sormak aklının ucundan geçmiyor geliyor telefonda oyun oynuyor konusmuyor
Bence doğan bebekle hersey daha iyi olacak.tam bir aile olacaksiniz.esinizin ilgisi yetmesede artacak.ama bu sizin icin onemini kaybedecek.aranizda saygi gelişecek sevgiyi tetikleyecek.tam eski zaman mutluluklarina donusecek yuvaniz mutlulugunuz.Alttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor
Bazı konular sabır sınamak için yazılmış gibi. Konuyu ilk okuyunca bencillik gibi geliyor hakkın yok diyorsun. Baktı çok tepki aldı, beni hamile halimle yerlerde sürüklediye geldi konu. E o zaman bunun tartışılacak sorulacak düzelecek bir durumu yok sonuç belli diyorsun. Bu kez de eşim beni sevsin istiyorum diyor. En sonunda ya sabır diyorsun.Şaka mı yapıyorsunuz? Adam sizi dövmüş hem de hamileyken. Direkt suçlaması mı kalmış? O gün terk etmeliydiniz. Üstelik çocuğu aldır demiş, doğuma gelse ne gelmese de onun için ceza olmaz ki bu. Daha bi de sevişelim dedim olmaz dedi diye üzülüyorsunuz. Ne sevişmesi yahu tiksinmeniz lazım bu adamdan.
Yok artıkEşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Ben de hamileyim ve ben de hamileliğin başından beri eşim hakkında ayni şeyleri düşünüyorum.Acaba hamilelik hormonlarının oyunu mu bunlar,düşünmüyor değilim.Gerçi bizimki bir tık daha ilgili sayılabilir arayıp naptın diye soruyor kontrol sonucunu bu kadar ama ..Bu kadar aslında . Benim duyguları baskın yaşamam onun ise duygularını içinde yasatmasi dışa vurmamasi ilgisizlik ve artık benden soğuduğunda düşünüyorum
Bu adamın size şimdi ilgi,şevkat göstereceğini ummanız biraz ütopik değil mi?hamileyken çocuğu düşünmeden kolundan saçından tutup 6 metre koridorda düşük tehlikeniz sanciniz kanamanız varken sizi yerde sürükleyen bir adamı değil hayatınızda değil doğumunuzda çocuğunuzun babası olmasını bile istemiyorsunuz o gün karnimda bir can olmasaydı o onur kırıcı akşam ben de olmicaktim her şey direk anlatılmıyor sormaniz lazım cunku çok şey var
Hanımefendininki hormonların etkisi değil gibi. Keza eşi hamile haliyle yerlerde sürüklemiş.Ben de hamileyim ve ben de hamileliğin başından beri eşim hakkında ayni şeyleri düşünüyorum.Acaba hamilelik hormonlarının oyunu mu bunlar,düşünmüyor değilim.Gerçi bizimki bir tık daha ilgili sayılabilir arayıp naptın diye soruyor kontrol sonucunu bu kadar ama ..
Sayfaları tümden okumadım eğer öyleyse neden bunu konu yazısında belirtmediHanımefendininki hormonların etkisi değil gibi. Keza eşi hamile haliyle yerlerde sürüklemiş.
Sayfaları tümden okumadım eğer öyleyse neden bunu konu yazısında belirtmedi
Tepki alınca konu buralara geldi. Ama hanımefendi hala tek sorun eşininin ilgisizliğiymiş gibi yazmaya devam ediyor.hamileyken çocuğu düşünmeden kolundan saçından tutup 6 metre koridorda düşük tehlikeniz sanciniz kanamanız varken sizi yerde sürükleyen bir adamı değil hayatınızda değil doğumunuzda çocuğunuzun babası olmasını bile istemiyorsunuz o gün karnimda bir can olmasaydı o onur kırıcı akşam ben de olmicaktim her şey direk anlatılmıyor sormaniz lazım cunku çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?