Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Burada bahsedilen ilgisizlik de klasik koca ilgisizliği değil yalnız..Sağlıkla ilgili.İnsan hamile karısını hastanede tek bırakır mı?Hadi 1 gelemedi 2 gelemedi. Dakikada bir araması lazım aramıyormuş da.Ve şiddet yerlerde sürükleme raddesinde!Eskiden böyle değilmiş sevgililik evlilik farklı oluyor,maddiyat sıkıntısından da içine kapanıp,agresifleşmiş demek ki. Ama yine de bu yaptıklarını mazur göstermez.Boşan boşanma diyemem ama duygusallığı bi kenara bırakıp ciddi ciddi düşünün gidişat hakkında.

Allah yardımcınız olsun. Şiddet affedilecek bir şey değil ve emin olun er ya da geç tekrarlanan bir şey. Çünkü adamın içinde var. En kötüsü yarın öbür gün kendini kaybedip çocuğa da şiddet uygulayabilir. Şiddet uygulayan insanlar genelde kendinden geçer. Öfke kontrolleri olmadığı için. Ya tedavi olsun, ya da sizin hayatınızda da çocuğunuzun hayatında da olmasın

Ozetlemissin durumu aynen öyle işte bunları toplayıp çarpıp boluyorum işte tüm olumsuzlukları boşanmaya çıkıyor .

Hamilesiniz diye üzülmenizi de istemiyorum ama bi' yandan da sormadan edemiyorum.Sizi yerlerde sürükleyen adamla nasıl sevişmek istiyorsunuz? Biraz önceki yorumlarda sevişelim dediğinizi eşinizin de bebeğe zarar vermekten korkup yapmak istemediği gibi bişeyler yazmıştınız.Bence gerek hormonlar gerekse yaşadıklarınız yüzünden sağlıklı düşünemiyorsunuz.Sağlıklı doğumlar dilerim.

Sevilmek istiyorum eşim tarafından bunu da cinselliğe dokuyorum belki bu yolla güzel iki şey duyarım dedim yanlış anlamissiniz bir de şöyle bir şey var sevgi hemen bitmiyor evet bir sürü şey yaşıyorsunuz ama sevgi en son biten şey oluyor. Ve ayrılmış boşanmış değilim sağlıklı düşünemiyorum çünkü birlikteyiz ve sevgi ile mantık karmaşası annelik duygusu ve daha bir çoğu karışık ben bir şey yapmıyorum şu an bir yol çizmeye çalışıyorum farkındasınizdir . Hemen niye kızıyorsun uz ki şu an durumu yaşayan ile yorumlayan bir olmaz şiddet varsa hadi durma boşa demesi kolay aileler var çocuk var her şeyi düşünmek zorundasınız biliyosunuz .

böyle bir şeye hakkınız yok, o çocuğu tek yapmadınız, babası hakkından feragat etmediği sürece de ikinizin çocuğu...
kesinlikle doğumda bulunmak hakkı.

Niye herkes cozum degil hakki bilmem ne yazmislar, hicte hakki degil. Yaparken yapmis, simdi kadini her kontrolde yanlia birakiyor, hadi isi var calisiyor diyelim, kosarak eve gelip aksam sormasi lazim nasilsin nasil gecti diye. Adamin sezeryan gununden haberi bile yokmus. Haklisin konu sahibi vallaha ne deyim, sinir oldum. Babalik bu degil

Siz bu adamla evlenmis birde cocuk yapmaya karar vermissiniz simdi huyu boyle diye dogumu habersiz yapmaya hakkiniz yok bence. Aranizdaki mesafe cok daha buyur diye dusunuyorum

Yahu 9. Aynınızda değil misiniz ne cinselliği bu kadar. Bir sakin olun aa çok şaşırdım buna.
Yok siz doğru karar veremiyorsunuz bence Doğum sonrası depresyon ihtimaline karşı annenizi alın yanınıza sizin iş zor.
Bu Arada zorunlu değilse de seZeryan olmayın malum çok da matah birşey değil

Öyle ömür boyu göstermemek diye birşey yok polisle dayanır adam kapıya çatır çatır görür
Adam icraya vererek bunu yapar.Ona da bir süre sonra bütçesi dayanmaz.Hem benim bildiğim kadına herhangi bir işlem yapılmıyor.Kanunlar değişmiş olabilir ama.

bukadar sevilmediginiz bir insana cocuk niye yaptiniz peki

Canım ben de hiç benimle geldiğini görmedim hep tek gittim arardı ne dedi doktor diye ama işteydi oyüzden sorun etmedim hamileyken hiç elini karnıma koyup oynamasını hissetmedi hayal kurmadı normal doğum sancısı çektim yemek yedi çay içti keyif yaptı doğum dan geldim babası kardeşleriyle gezdi ilgilenmedi gece döndü uyudu sonra öğrendi babalığı aşık oldu oğluna çok düşkün çok güzel bakardı hasta diye memleketinden bi günde döndü çocuk hasta kalamam dedi sende sabret inşallah evlat sevgisi içini yumuşatır hayırlı doğumlar canım

İlgısızlıgın bukadarınıda ilk defa gördüm kaçıncı çocuğunuz hıc mı heyecanlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…