- 18 Nisan 2018
- 194
- 219
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Allah yardımcınız olsun. Şiddet affedilecek bir şey değil ve emin olun er ya da geç tekrarlanan bir şey. Çünkü adamın içinde var. En kötüsü yarın öbür gün kendini kaybedip çocuğa da şiddet uygulayabilir. Şiddet uygulayan insanlar genelde kendinden geçer. Öfke kontrolleri olmadığı için. Ya tedavi olsun, ya da sizin hayatınızda da çocuğunuzun hayatında da olmasınCidden çocuk için bazı şeyler i unutup bunu denemek isterdim ama sanki dediğin gibi içerden yaralı gibiyim hep kanayacak gibi geliyor artık şiddet yok çünkü bu konuda net tavrimi koydum bana elini kaldırdığın an arkama canım pahasına olsa bakmam dedim sen sinirli anında gözüm bir şey görmüyor diyorsun dedim emin ol kararlı bir insan öfkeli insandan daha tehlikelidir dedim vur dedim hadi vur sadece bana değil çocuğa da vurmuş olacaksın ama vurduğun an o çocuk yalnızca benim olur dedim o günden sonra bir daha elini kaldıramadı ben bilmiyorum uzaklasmam gerek bunu Cok iyi biliyorum
Ozetlemissin durumu aynen öyle işte bunları toplayıp çarpıp boluyorum işte tüm olumsuzlukları boşanmaya çıkıyor .Burada bahsedilen ilgisizlik de klasik koca ilgisizliği değil yalnız..Sağlıkla ilgili.İnsan hamile karısını hastanede tek bırakır mı?Hadi 1 gelemedi 2 gelemedi. Dakikada bir araması lazım aramıyormuş da.Ve şiddet yerlerde sürükleme raddesinde!Eskiden böyle değilmiş sevgililik evlilik farklı oluyor,maddiyat sıkıntısından da içine kapanıp,agresifleşmiş demek ki. Ama yine de bu yaptıklarını mazur göstermez.Boşan boşanma diyemem ama duygusallığı bi kenara bırakıp ciddi ciddi düşünün gidişat hakkında.
Sevilmek istiyorum eşim tarafından bunu da cinselliğe dokuyorum belki bu yolla güzel iki şey duyarım dedim yanlış anlamissiniz bir de şöyle bir şey var sevgi hemen bitmiyor evet bir sürü şey yaşıyorsunuz ama sevgi en son biten şey oluyor. Ve ayrılmış boşanmış değilim sağlıklı düşünemiyorum çünkü birlikteyiz ve sevgi ile mantık karmaşası annelik duygusu ve daha bir çoğu karışık ben bir şey yapmıyorum şu an bir yol çizmeye çalışıyorum farkındasınizdir . Hemen niye kızıyorsun uz ki şu an durumu yaşayan ile yorumlayan bir olmaz şiddet varsa hadi durma boşa demesi kolay aileler var çocuk var her şeyi düşünmek zorundasınız biliyosunuz .Hamilesiniz diye üzülmenizi de istemiyorum ama bi' yandan da sormadan edemiyorum.Sizi yerlerde sürükleyen adamla nasıl sevişmek istiyorsunuz? Biraz önceki yorumlarda sevişelim dediğinizi eşinizin de bebeğe zarar vermekten korkup yapmak istemediği gibi bişeyler yazmıştınız.Bence gerek hormonlar gerekse yaşadıklarınız yüzünden sağlıklı düşünemiyorsunuz.Sağlıklı doğumlar dilerim.
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Yahu 9. Aynınızda değil misiniz ne cinselliği bu kadar. Bir sakin olun aa çok şaşırdım buna.Alttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor
Öyle ömür boyu göstermemek diye birşey yok polisle dayanır adam kapıya çatır çatır görürEğer boşanmayı düşünüyorsan yapabilirsin.Velayeti alıp ömür boyu göstermeyebilirsin.Etik değil ama karar sana kalmış.
Adam icraya vererek bunu yapar.Ona da bir süre sonra bütçesi dayanmaz.Hem benim bildiğim kadına herhangi bir işlem yapılmıyor.Kanunlar değişmiş olabilir ama.Öyle ömür boyu göstermemek diye birşey yok polisle dayanır adam kapıya çatır çatır görür
bukadar sevilmediginiz bir insana cocuk niye yaptiniz pekiAlttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor
size gore ceza belki esinize gore mukafat olacakBu durumu dank etsin gelsin benle ilgilensin diye yapmıyorum zaten adı üstünde ceza..
Canım ben de hiç benimle geldiğini görmedim hep tek gittim arardı ne dedi doktor diye ama işteydi oyüzden sorun etmedim hamileyken hiç elini karnıma koyup oynamasını hissetmedi hayal kurmadı normal doğum sancısı çektim yemek yedi çay içti keyif yaptı doğum dan geldim babası kardeşleriyle gezdi ilgilenmedi gece döndü uyudu sonra öğrendi babalığı aşık oldu oğluna çok düşkün çok güzel bakardı hasta diye memleketinden bi günde döndü çocuk hasta kalamam dedi sende sabret inşallah evlat sevgisi içini yumuşatır hayırlı doğumlar canımKonuda da belirttim artık konuşmaktan Yeni şeyleri tekrar etmekten sıkıldım adama hiç kolay bir hamileligim olmadı emin olun bir kere bile benimle moral olsun diye hastaneye gelmedi insanlar eşleriyle geliyor eşleri onlar için sıra kuyruğuna giriyor öpüyor eşyalarını tutuyor su kek falan alıyorlar bense bir buçuk saat ayakta telefonda oyun oynayarak ve bunları görmezden gelerek duruyorum . Koyuyor insana cidden .. yaşım ve tipim çok genç insanlar gayri meşru falan mı sanıyor gibi salkliklar bile geçiyor aklımdan neyse yaa çok konuştum pardon.
İlgısızlıgın bukadarınıda ilk defa gördüm kaçıncı çocuğunuz hıc mı heyecanlanmıyorİşte eşim bunları dusunemeyecek kadar ilgisiz hanım efendi konu da bu ya zaten. Ben anlatamasam arayıp sorduğu yok sabah hastaneye 6 da gidip akşam eve 6 da dönüyorum o da işte oluyor iş çıkışı emlak işine gidiyor falan derken sormak aklının ucundan geçmiyor geliyor telefonda oyun oynuyor konusmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?