- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
eşin çok da haksız değil ama...30 yaşındayım. 2 yılllık evliyim. Çalışıyorum , iyi bir işim ve mutlu bir hayatım var. Biraz kredi borcumuz var onuda ödüyoruz birlikte. Ancak ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eşim sürekli erteliyor. Evlilik döneminde de sürekli ertelemişti 5. yılın sonunda evlenmiştik. O istiyor ki her şey mükemmel olsun. Hiç eksiğimiz hiç borcumuz olmasın. Her şeyin sırası olduğunu söylüyor .Anlıyorum ama bende anne olmak istiyorum.Hatta 2 çocugum olsun istiyorum.Bu yüzden gerilmeye başladık. Çocuk olunca 1 yaşına kadar çalışmayacağımı söylemiştim ona . Onun asıl dert ettiği de bu sanırım. Çok sinirim bozuk ve üzgünüm. Hep kendini düşünüyor. Her planı kendisine göre yapıyor. Bu hayat ikimizin sadece onun değil. İkimiz aynı maaşı alıyoruz. O istese çok daha yüksek maaşlı bir iş bulabilir. Ama çalışma koşulları onun çok rahat. Akşam 4'te işten çıkıyor. Ve rahatına geliyor tabi. Benim isim ise onunkine göre çok daha ağır. Ben çalışmasam evet ekonomik olarak sorun yaşarız. Ama ben ne yapabilirim ki ?
30 yaşındayım. 2 yılllık evliyim. Çalışıyorum , iyi bir işim ve mutlu bir hayatım var. Biraz kredi borcumuz var onuda ödüyoruz birlikte. Ancak ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Eşim sürekli erteliyor. Evlilik döneminde de sürekli ertelemişti 5. yılın sonunda evlenmiştik. O istiyor ki her şey mükemmel olsun. Hiç eksiğimiz hiç borcumuz olmasın. Her şeyin sırası olduğunu söylüyor .Anlıyorum ama bende anne olmak istiyorum.Hatta 2 çocugum olsun istiyorum.Bu yüzden gerilmeye başladık. Çocuk olunca 1 yaşına kadar çalışmayacağımı söylemiştim ona . Onun asıl dert ettiği de bu sanırım. Çok sinirim bozuk ve üzgünüm. Hep kendini düşünüyor. Her planı kendisine göre yapıyor. Bu hayat ikimizin sadece onun değil. İkimiz aynı maaşı alıyoruz. O istese çok daha yüksek maaşlı bir iş bulabilir. Ama çalışma koşulları onun çok rahat. Akşam 4'te işten çıkıyor. Ve rahatına geliyor tabi. Benim isim ise onunkine göre çok daha ağır. Ben çalışmasam evet ekonomik olarak sorun yaşarız. Ama ben ne yapabilirim ki ?
Ben eşinize hak verdim kusura bakmayın, kredi borcu var diyorsunuz. Şimdi beraber ödüyorsunuz, peki siz işten ayrılınca ne olacak? Doğum ve bebeğin masraflarını hiç öyle yabana atmayın. Eşinizin işi rahatmış, bence buna şükredin. Neden daha zorlanacağı, strese gireceği bir işe geçmesini istiyorsunuz ki? Hadi diyelim bebek oldu, adam zaten ağır bir işte çalışsa bu seferde "işi bahane ediyor bebeğimizle ilgilenmiyor, bana yardımcı olmuyor " diye şikayet edeceksiniz. Sırf siz çocuk istiyorsunuz ve de 1 sene çalışmayacaksınız diye adam huzurlu olduğu iş yerinden neden ayrılsın?
Tam benim yazmak istediklerimi yazmissin. Bide konu sahibide istese bebekten sonra ise dönebilir, bunu bircok kadin yapiyor. Fedahkarlik ise, niye sadece esi bunu yapsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?