eşimi çok kıskanıyorum..Kendimi nasıl engellemeliyim..?

hahahaaa :jeyyar: aramıyorum artık sormuyorum baktım 2 gün aramayınca aradı nasıl olduysa şu saatte geleceğim diye...ilgilenmeyeceksin demek ki:)) kızımla inşallah belediyenin açtığı spor salonları var yakında oraya başvurup hayatımıza biraz renk katmak gerek inşalah..yüzme kursunu düşünüyorum..
saçıma bir de farklı renkte boya aldım geldim...biraz değişiklik zamanı değil mi? boşver hayat onlar neden aramıyor konuşmuyor demekle zehir edilemez değil mi r:lepi::lepi::lepi:

Ya aynen böyle iste güzelim....biz kadinlarin hayati sirf erkeklerin etrafinda dönmüyor....

Yapabilecek o kadar güzel seyler varken, evde oturup aman kocam ilgisiz, aman beni aldatacakmi, aman su kiz bakti, yok efendim esim cok yakisikli ne halt yesem deyip ne diye hayatini zehir edeceksin???:delphin:

Erkekler iylikten pek anlamiyor, ne kadar fazla yüz verirsen, ne kadar üzerlerine düsersen o kadar naza cekiyorlar kendini.....nankörler bu konuda.

O yüzden bir gün güler yüzlü tatli dilli ilgili sefkatli oldugun vakit ertesi gün soguk suratsiz ve ilgisiz olacaksin, ay ne oldu bu kadina yahu diye beynini yorsun....her zaman seni yeniden elde etme hissini vereceksin ona......

Dogru yoldasin....olumunekankayizsmile

evet arkadasım bende oyle dıyorum aramak ısteyen ınsan tuvalete gıderken olsun yıne arar esım ogle paydosunda bı saat arası var ve yemek yıyıp benı arıyor ama sadece 1 dakıkacık dıger zamanını arkadaslarıyla tavla oynayarak gecırıyor daha ne olsun ustelık daha 2 senelık evlıyız bes sene sonra halımız nıce olur dusunemıyorum allah yardımcımız olsun ben ılgı ıstıyorum muhabbet ıstıyorum cokmu zor muhabbet etmek ıkı kelıme esınle paylasmak ama yok mıllete gelınce haha hıhı konusur muhabbet eder bana gelınce sus pus kafayı yadırtecek bu adam bana.

Ya aynen böyle iste güzelim....biz kadinlarin hayati sirf erkeklerin etrafinda dönmüyor....

Yapabilecek o kadar güzel seyler varken, evde oturup aman kocam ilgisiz, aman beni aldatacakmi, aman su kiz bakti, yok efendim esim cok yakisikli ne halt yesem deyip ne diye hayatini zehir edeceksin???:delphin:

Erkekler iylikten pek anlamiyor, ne kadar fazla yüz verirsen, ne kadar üzerlerine düsersen o kadar naza cekiyorlar kendini.....nankörler bu konuda.

O yüzden bir gün güler yüzlü tatli dilli ilgili sefkatli oldugun vakit ertesi gün soguk suratsiz ve ilgisiz olacaksin, ay ne oldu bu kadina yahu diye beynini yorsun....her zaman seni yeniden elde etme hissini vereceksin ona......

Dogru yoldasin....olumunekankayizsmile

ilgilenmediğim suratsız olduğumda başlıyor yine ne yaptım ben???ay bu daha da sinir ediyor beni..

merhaba maalesef ben de kıskançlık denen bu illet hastalıktan kurtaramıyorum kendimi. eşimle 7 yıldır birlikteyiz 1,5 yıllık da evliyiz. ilişikimizin ilk yıllarında değil eşimi kıskanmak aramak bile aklıma gelmezdi ama sonra ona o kadar çok bağlandım ki onsuz bişeyden zevk almamaya onu görmeden bi an geçirmemeye başladım. bu arada kıskançlığım da baş göstermeye başladı tabi. ben eşime gelene kadar hiç bir Allah'ın kulunu kıskanmadım umrumda bile olmazlardı ama eşime bağlanmaya başladıkça belki de onu kaybetme korkusuyla hayatı hem ona hem kendime zehir etmeye başladım. ben yapı olarak daha evcimen içine kapanık duygusal bi tipim, eşimse tam tersi sosyal gezip tozmayı sever arkadaşlarıyla , güler eğlenir ben bile gelmem aklına kimi zaman bu da beni o kadar üzer ki, benim yanımda bu kadar mutlu değil ben onu mutlu edemiorum diye. etrafındaki kız arkadaşları kardeş ayağına el şakaları, yanaşmalar filan ben kıskanınca kardeş sayılırız biz diyo. benimde arkadaşlarım var ne kadar kardeşim gibi görsem de araya bi sınır koyarım ama eşimde bu yok. bazı arkadaşların dediği gibi ben de televizyondaki kadınlardan bile kıskanıyorum onu başkasını beğenecek bi başkasını sevecek diye ödüm kopuyo. bu arada biz maddi ve manevi biçok engeli aşark fedakarlıklarla evlendik bunca sene birbirimize kavuşacağız diye sabrettik ama şu an benim kıskançlığım yüzünden nerdeyse boşanmak üzereyiz ve işin daha kötüsü 5 aylık hamileyim ben . malesef bi de kayınvalide faktörü de var başımda . kendimi çok çaresiz, değersiz ve yalnız hissediyorum. öyle biçare dolanırken forumda başlığı gördüm yazıp yazmamakta kararsız kaldım önce ama birileriyle paylaşmak fikir almak iyi gelir diye başladım yazmaya. şu an bile çok uzun oldu farkındayım ama inanın olanları üstünkörü anlattım daha.

Son düzenleme:
Back
X