hahahaaa :jeyyar: aramıyorum artık sormuyorum baktım 2 gün aramayınca aradı nasıl olduysa şu saatte geleceğim diye...ilgilenmeyeceksin demek ki:)) kızımla inşallah belediyenin açtığı spor salonları var yakında oraya başvurup hayatımıza biraz renk katmak gerek inşalah..yüzme kursunu düşünüyorum..
saçıma bir de farklı renkte boya aldım geldim...biraz değişiklik zamanı değil mi? boşver hayat onlar neden aramıyor konuşmuyor demekle zehir edilemez değil mi r:lepi::lepi::lepi:
Ya aynen böyle iste güzelim....biz kadinlarin hayati sirf erkeklerin etrafinda dönmüyor....
Yapabilecek o kadar güzel seyler varken, evde oturup aman kocam ilgisiz, aman beni aldatacakmi, aman su kiz bakti, yok efendim esim cok yakisikli ne halt yesem deyip ne diye hayatini zehir edeceksin???

Erkekler iylikten pek anlamiyor, ne kadar fazla yüz verirsen, ne kadar üzerlerine düsersen o kadar naza cekiyorlar kendini.....nankörler bu konuda.
O yüzden bir gün güler yüzlü tatli dilli ilgili sefkatli oldugun vakit ertesi gün soguk suratsiz ve ilgisiz olacaksin, ay ne oldu bu kadina yahu diye beynini yorsun....her zaman seni yeniden elde etme hissini vereceksin ona......
Dogru yoldasin....olumunekankayizsmile