ay birde şunu söyleyeyim asıl kıskançlık sebebim eşim bana söz verdiydi tv izlemiycem diye bundan 6 ay önce..
göreve gitti bu orada tv açmış izlemiş yaklaşık 5 ay oluyor bunada :mymeka:
hemide jennifer lopez filmi, nasıl sinirlendim nasl kızdım anlatamam :mymeka:
sabaha kadar rahat vermediydim, neyse şimdi yemin etti evde dahil hiç tv izlemiyor ama içim rahat diil verdiği sözü tutmadığı için :a015:
ya başka konularda da böyle tutarsızsa felan diye geberiyorum adeta :bbo:
Amaaan ona bakma buna bakma tv izleme internete girme.. Böyle hayat mı olur yaa....
Ben onu bilmem arkadaş güzele bakmak sevaptır... Kocacığımla öbür taraftada aynı yerde yani cennette olmak için bol bol o güzellere bakar ben yakışıklılara... Kaçırdıklarıcolursa ben uyarırım baksana hatuna amma güzel diye..
İnsanın içinde kötülük olduktan sonra dört duvar arasında da olsa birilerinin hayalini kurup fanteziler yaratır... Ama kimisi de çıplaklar kampına da gitse göz banyosunu yapıp döner karısının yanına...
nişanlım kızmasa bu siteye takılmama mesajlarını ona okuturdum. kaydirigubbakcemile3 bak benden beteri de varmış diye. Çünkü ben de filmlerden bile kıskanıyorum ama ses etmiyorum bunaltmamak için sempatiksalakcinni Özgüvensiz olduğumu düşünüyordum. Kızların benden güzel olduğunu düşünmesi beni deli ediyor diye düşünüyordum ama maşallah sen fıstık gibisin. Güzel olsak da kıskanıcaz demek. Psikologa giderken ara da beraber gidelim :icecream:
Tam bu duruma uygun bir deyimimiz vardır... eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek...
ay durum demek o kadar ciddi ha CADIARZU
biliyordum ben hastayım :gitme:
Ne yapıcağımı bilmiyorum. Kendim erkeklerle daha yakın oluyorum onu kıskanmamak için, bu sefer de ben hatalar yapıyorum bilmiyorumkismile kıskanmaya da devam ediyorum tabi.
Aslında umrumda değilsin moduna mı girsek ne yapsak bilmiyorumkismile
nasıl erkeklerle daha yakın oluyorsun kız kaydirigubbakcemile3
yani kend,n yapıyorsun ediyorsun ama hala onu kıskanıyorsun ha ? ilginçsin :roflol:
yok ben erkeklerle yakınlık kuramıyorum artık geçmişteki tacrübelerime dayanarak olsa gerek, "sadece arkadaş olalım" laflarına bile güvenemiyorum , sonuçta ateşle barut yan yana durmaz diye düşünenlerdenim...
aceba erkeklerle yakın olsam nası olur kıskanır mı beni ?
yoksa hep dekolteli felan mı dolaşsam aklinialirimsmile
Okul arkadaşlarımla falan daha çok takılıyorum. Kıskandırmak için değil de erkek kadın ilişkisini normal karşılamak için. Sırf kıskansın diye erkekli kızlı çekindiğim fotoyu gösterdim bugün belki biraz kendini benim yerime koyar diye bilmiyorumkismile
Bazen güzel kızlar oturuyor toplu taşımada falan karşıma etekler diz üstü dudaklar şuh ben bile şöööyle bi kendimden geçiyorum :kedi: sonra aklıma nişanlımın yerimde oturduğu ve kıza aslında onun baktığı geliyor. Deliriyorum kaydirigubbakcemile3
sürekli böyle kendini sorgulamaya ne kadar daha dayanabileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?