eşimi çok kıskanıyorum =(

:roflol:
ay
yazık
sana
takma
kafana:umursamaz::umursamaz:

evet bu kadari fazla, boyle devam ederse e$iniz size by by diyebilir.. kiskançlik olmalidir elbette, seven insan kiskanmalidir.. ama her$ey dozunda gerek. sizinki gerçekten abartili, e$inize guveniyor iseniz problem yapmayin.. sevdanizi golgelendirmeyin opuyorumnanaktan

Oldu olacak adamcağız televizyon da izlemesin

Ah biz kadınlar var mı yız yok mu yuz

Televizyona asma kilit bağla zincirle sen hiç açamasın sen yokken felan. naniknanik

kız böyle cazgırlık yapmaya devam edersen...yapmayan adamı yaptırtacacaksın....soğutma adamı evden..

geldimmm beee a.s

pazartesiye arkadaşım tanıdığı bir psikologdan randevu aldı, patron izin vermedi ama yemeğe çıktım biraz temiz hava aldım şöyle bir çevreme bakındım, aman hayat çok kısa ne gerek var paranoyaklığa dedim, ..
millet el ele göz göze hayatın tadını çıkarıyor felan ben ne diye beni seven kocama böyle davranıyorum dedim....
kararlıyım bu kıskançlıktan kurtaracağım,
az öncede aşkımı aradım , dedim "sıkıyorum seni farkındayım, umarım aşkın bana karşı azalmamıştır" felan..
oda bana çok güzel şeyler dedi ayrıca "senden bıkamam asla, sadece senin üzüldüğünü görmek beni üzüyor" felan dedi :asigim:
tabi egom tavan yaptı, şımardım, iyice havalara girdim :icecream:
neyse bu akşam aşk tazeliycez, umarım gene kıskanmam gittiğimiz yerde birilerini felan görünce :uhm:

çok güzel olmak istiyorum bu akşam, gözü benden başkasını görmesin istiyorum, acep şöyle dekolteli seksi bişey mi giyinsem, yoksa doğal mı takılsam kızlar, hangisi erkeklere daha cazip ve hoş gelir ?

aha feryal ve krizantem42 aynı ben durumdalarmış, beni anlayanların olduğunu görmek az da olsa rahatlattı beni =)

[hatshe arkadaşa şaşıracağınıza ,denizbaris in yazdıklarına şaşırın..kocası güzellere bu arkadaş da yakışıklılara bakıyormuş..akannehir:bbo: çok garip bir evlilik..gelelim hatshe arkadaşıma,bence gayet normal bir kıskançlık olması gerektiği gibi neden mi?tv de normal bir program yokki ,diziler aldatılmayı normal gösterip beynimize aşılamaya çalışıyor..medya kadını kullanıyor,kadın güzel ve dekolteli seksi olmalı yoksa kadın olmaz mesajı veriyor..bu durumda erkekler bir karısına bir medyaya bakıp gözü orada kalıyor..kadınlar ise bihter ,ferhunde misali giyinmenin ve davranmanın normal olduğunu kadınlığın bu olduğunu sanıyor..hiç inkar etmeyin arkadaşlar,,yaşam tarzımızı medya oldukça fazla etkiliyor aile yapımızı bozuyor.çocuklarımızı değiştirdiği gibi..hatshe arkadaşıma diyeceğim şu,psikoloğa illa hasta olduğunda gidilmez aşalım artık bunu ..ayrıca kıskanma duygun normal kıskanmayanlar anormal ,yalnız kocana tv izlemen yasak dersen onun biyerlerini fazla kaldırmmış oluyorsun,o seni hiç kaybetmeyeceğini düşünüp rahat tavırlar sergilemesine sebep oluyorsun,tv izleme demek yerine oradaki kadının davranışlarının ahlaka aykırı olduğunu söyleyip eleştirebilirsin,eşin tek evde işte durmuyorki sokakta da görüyor kadınlar..aldatma kişi ile vicdanı arasında sır gibi başlar sonra açığa çıkar eğilimi varsa onu rahatsız eder yaparsa da güle güle demek düşer bizlere...son birşey kocana fazla yüz veriyorsun tecrübe yani ben söylüyor bunu sana denendi yaşandı ..fazla oralı olma gizli takip et kocanı benim gibiaklinialirimsmile

woow kız balerin sen bayağı james bond olmuşsun kız , tebrikler vereliniortak
evet ya şöyle normal filmler olsa, valla oturup beraber izliycem onla, ama diziler filmler o kadar ahlaksızlaştı ki sanırsın aldatmayan anormal :1shok:
hep aldatmalar çarpık ilişkiler evde bile dekolteli hatunlar felan , ister istemz iştahi açılcak adamın diyorum :roflol:
neyse zaten kendi de izlemiyor dizi felan , açan olursa izliyor garibim a.s
fazla üstüne gitmemeye karar verdim ...
evet şu yönde katılıyorum azcık onun gözünü korkutmalıyım aklinialirimsmile
çantada keklik değilim mesajı vermenin zamanı geldi sanırım aklinialirimsmile

nişanlım kızmasa bu siteye takılmama mesajlarını ona okuturdum. kaydirigubbakcemile3 bak benden beteri de varmış diye. Çünkü ben de filmlerden bile kıskanıyorum ama ses etmiyorum bunaltmamak için sempatiksalakcinni Özgüvensiz olduğumu düşünüyordum. Kızların benden güzel olduğunu düşünmesi beni deli ediyor diye düşünüyordum ama maşallah sen fıstık gibisin. Güzel olsak da kıskanıcaz demek. Psikologa giderken ara da beraber gidelim :icecream:

aşırı kıskançlık yapmayacak olsa bile yaptırır.

istersen okut hiç sorun değil benim için lülülülülülü

ama güzellik ile alakalı değil ki bu herkes aldatılabilir, hem güzelinde güzeli var diye düşünürüm hep boshayallersmile

Tam bu duruma uygun bir deyimimiz vardır... eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek...

Ne yapıcağımı bilmiyorum. Kendim erkeklerle daha yakın oluyorum onu kıskanmamak için, bu sefer de ben hatalar yapıyorum bilmiyorumkismile kıskanmaya da devam ediyorum tabi.

Aslında umrumda değilsin moduna mı girsek ne yapsak bilmiyorumkismile

nasıl erkeklerle daha yakın oluyorsun kız kaydirigubbakcemile3
yani kend,n yapıyorsun ediyorsun ama hala onu kıskanıyorsun ha ? ilginçsin :roflol:

yok ben erkeklerle yakınlık kuramıyorum artık geçmişteki tacrübelerime dayanarak olsa gerek, "sadece arkadaş olalım" laflarına bile güvenemiyorum , sonuçta ateşle barut yan yana durmaz diye düşünenlerdenim...

aceba erkeklerle yakın olsam nası olur kıskanır mı beni ?
yoksa hep dekolteli felan mı dolaşsam aklinialirimsmile

Okul arkadaşlarımla falan daha çok takılıyorum. Kıskandırmak için değil de erkek kadın ilişkisini normal karşılamak için. Sırf kıskansın diye erkekli kızlı çekindiğim fotoyu gösterdim bugün belki biraz kendini benim yerime koyar diye bilmiyorumkismile

Bazen güzel kızlar oturuyor toplu taşımada falan karşıma etekler diz üstü dudaklar şuh ben bile şöööyle bi kendimden geçiyorum :kedi: sonra aklıma nişanlımın yerimde oturduğu ve kıza aslında onun baktığı geliyor. Deliriyorum kaydirigubbakcemile3

sürekli böyle kendini sorgulamaya ne kadar daha dayanabileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…