- 14 Mart 2013
- 8.016
- 4.024
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
Bende yanlız yaşayanlardanım ve ömrümün sonuna kadar sanırım hep böyle olacak. benim eşimde kaptan şuan romanyada ve dünyanın diğer ülkelerinde 6 ay gelmeyecek..Geldikten kısa bir süre sonra tekrar gidecek...Çocuk yapmaya bile fırsat bulamadık her geldiğinde yumurtlama gününü kaçırıyoruzSanırım alışmaktan başka çaremiz yok. Gerçi iyi yönden bakmakta lazım hiç monotona geçmiyor evlilik hep bir heyecan ve özlemle besleniyor sevgi Allah hepsine selamet versin biz yollarını gözleriz...
ayrılık zor.. ben daha once babamla yurt dısına gıtmıstım sımdı eğitim için tek gıtmeyı dusunuyorum hemde daha uzak yere,evlı değilim sevdığım bırısıde yok ama ailemı cok özluyorumm(
ALLAH tez zamanda kavuştursun canım, işte dediğim gibi benim eşim de askere gidecek ve tezkere bırakmayı düşünüyor, istemiyorum hayır diyorum ama kararı kesin gibi askerliği meslek olarak seçmesi beni çok korkutuyor
Benim eşimin de tayini çıkmadı bu yıl
Ben zaten atanmadım ama çalışmam ve yüksek lisans yapmam lazım
Biz de bu yıl biraz ayrı gayrı olucaz
Tatil ne güzeldi her an el eleydik...
Sabır ver Allahım diyorum, yarın gidiyorum
Bizim aramızda 2 saat var gerekirse her gün gider gelirim görmeye o da öyle ama bu bile dokunuyor canımcım seni düşünemiyorum nasıl bir psikolojidesindir
Ağlıcam şimdi
ben de nişanlıyken asker ayrılğı çektim kısa dönemdi ama bana çoook uzun geldi ve bizim de aramızda o kadar mesafe vardı nefes almakta zorlanıyo insan yatağım ucuna duvarlara hep resmini asmştım.. ama şöyle düşün rabbim ölüm ayrılığı vermesin hayırlısıyla kavuştursun sizi çok geçmiş olsun nişanlına üzülme çünkü sen üzülünce o daha çok her güzelliğin bi zorluğu olacak eşler böyle anlıyorlar birbirlerinin kıymetini
aynen canım 1 yıllık evliyim hem eşimden ayrı kalmak istemiyorum hem de her sabah işe yollarken içim huzursuz olsun istemiyorum, şurda 5 aylık süreyi nasıl geçireceğimi düşünüyorum ama vatan görevi sonuçta, bir de tezkere bırakmak çıktı başıma, inada bindirmesin diye üzerine de gitmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
aynen canım bende cok yeni evliyim benimki uzun dönem yapıyor bide allah yardımcımmız olsun sen ne guzel 5 ay yaptırıyorsun benimki daha zor bide üstüne böyle askerde kalma cıkınca her ikimizde birbirimizi uzduk benimki kararından caymıyo bizim icin rahat etmemiz icin yapıyorum benim yanımda ol sadece bana destek ol dıyo bende hasretligi dusununce deli oluyorum bide onun sitesi korkusu beni bitirir
suan aramızda iyi degil bunlar yuzunden ben ayrı kalmak istemiyorm ne olacak bilmiyorum olacagı varsa zaten olur hakkımızda hayırlısı ama ben hic istemiyorm hani yanına gidebilsem hic takmayaam oda olmuyo goturemiyormus herhalde bende ailesinin yanında kalıyorum onlarlada ters dustum aramızd kotu oldu allah yardımcım olsun bilmiyorum caanım valla ins hersey istedigim gibi olur
monotonlaşmaya fırsatımız oluyor mu ki, hep bi özlem hep bi atraksiyon
burda eşimi özlüyorum, oraya gidince de ailemi özleyeceğim her türlü birilerini özlüyoruz ..
ben mesleğinden korkmuyorum, aksine mesleğini en az onun kadar seviyorum mesleğini en ücra köşede de olsa yapsın ama yanımda olsun benim tek isteğim o.
sen zaten atanamamışsın gitsene kocanın yanına bacım, bu kadar didindin adamla evlenecem diye şimdi de yalnız bırak oldu mu hiç
odam resimlerle dolu, elbet kavuşucaz ama insan işte nefsi her istediği hemen yanında olsun istiyo bide oralarda sersefil oluyo evli-bekar adam yemek yok düzen yok o halini görünce çok üzülüyorum rahat olsa bu kadar içime dokunmaz belki de.
canım merhaba oncelikle senin esindemi asker yada kalmayı dusunuyor aynı sıkıntı suan bendede var
senin durumun nası bilmiyorum ama benimki askerde kalıp uzman cavusluk sınavlarına girecem diyo
bende ayrı kalmak istemiyorum yanınada alamıyormus herhalde yoksa hasretlik olmasa gozum gormez digerlerini onun icin katlanırım hepsine ama ayrı kalma ihtimalı bitiriyor beni
benim eşim astsubay, daha iyi bir alternatifi yoksa uzman çavuş olması iyi şartları zor da olsa ülkenin şu durumunda maaşı fena sayılmaz. seni neden yanına alamıyomuş onu anlamadım ? uzman çavuş olduktan sonra alabiliyo tabi ki.
aynen canım bende cok yeni evliyim benimki uzun dönem yapıyor bide allah yardımcımmız olsun sen ne guzel 5 ay yaptırıyorsun benimki daha zor bide üstüne böyle askerde kalma cıkınca her ikimizde birbirimizi uzduk benimki kararından caymıyo bizim icin rahat etmemiz icin yapıyorum benim yanımda ol sadece bana destek ol dıyo bende hasretligi dusununce deli oluyorum bide onun sitesi korkusu beni bitirir
suan aramızda iyi degil bunlar yuzunden ben ayrı kalmak istemiyorm ne olacak bilmiyorum olacagı varsa zaten olur hakkımızda hayırlısı ama ben hic istemiyorm hani yanına gidebilsem hic takmayaam oda olmuyo goturemiyormus herhalde bende ailesinin yanında kalıyorum onlarlada ters dustum aramızd kotu oldu allah yardımcım olsun bilmiyorum caanım valla ins hersey istedigim gibi olur
anladım canım peki senin kendi evin yok mu neden orda kalıyorsun? ya da ailenin yanına gitme şansın yok mu? ben de eşim askere gidince eşimin ailesinde ve kendi ailemde dönşümlü olarak kalıcam ve o da düşündüğüm sıkıldığım konulardan bir tanesi, biz başka bir yerde yaşıyoruz yaşadığımız yere kesin dönüş yapıcaz ve henüz orda ev açmadık eşim askerden gelince ev açıcaz bu yüzden kendi ailem ve kayınvalidemle yaşıycam, iyiler sağolsunlar ama kocam yanımda yokken o kadar uzun zaman nasıl kalıcam yanlarında bilmiyorum, dünyanın en iyi insanları bile olsalar, insan kendi evinin rahatlığına alışınca babasının evi bile yabancı gelebiliyor... tabi ben bunları bilerek evlendim...umarım aranız tez zamanda düzelir canım sen de düzeltmek için çabala biraz ne de askerliğin psikolojisi giden için de kalan için de zor, uzaklığın da verdiği bir sıkıntı var. 'şu ben ikimizin geleceği için düşünüyorum' sözünü benim eşim de söylüyor, ben de diyorum maaşımız az olsun ben de çalışıcam ALLAH ın izni ile huzurumuz olsun ama yok... nato kafa nato mermer...(alıntılarda bir problem var kendi kendime konuşuyormuş gibi oluyorum)
alabbiliyormuu bilmiyorum canım oda uzman cavus olarak kalacak zaten olursa ama
kalamıyo diye biliyorum ben esler zaten ilk doguya yollarlarsa alamaz yoksa bende
kalmasında degilim uzun bi zaman ayrı kalmak istemiyorum bunun yuzunden aramızda acıldı ben cok buyuk tpki verdim
oda alındı bende bilmiyorum ne olacak sen yanındamısın canm astsubayların durumları daha ıyı oluyo sanırım
tabi ki alabiliyor, eş götürülmeyen garnizonlar var sadece oralara götürülmüyo ama o garnizonlar da çok sınırlı ben diyim 5 sen de 10 o kadar yer yani hakkari şırnak gibi illerin uç bölgeleri. ben yanında değilim çünkü daha düğünü yapmadık, yapınca gideceğim ben de tayin isteyip. onların durumu evet daha iyi oluyor rütbeli personel oldukları için.
ben askerlik dolayısyla esimin ailesinin yanında kalıyorum sonradan cıktı askerde kalma mevzu ailemde uzakta surekli gidip gelemiyorum
gorusuyoruz ama sıksık degil kalamıyorumda surekli bende nereye giderse gitsin yanında olup orda yasamak istiyorum ama zorunlu olursa goturemem diyo yanıma nereye gidecegide daha belli degil ya benim kaynanamlarda iyiler ama ben nasıl yaparım 3 sene gibi uzun zaman yanlarında esim olmadan ben baya psikolojikmen coktum canm cok dusunmekten zaten 15 ay zoruma gidiyodu bide seneler katlanama diye dusunuyorum surekli ikimiz icin yapıyorum bana destek ol diyo ne olacak bilmiyorum onun psikolojisinide dusunuyorm ama olmuyo kendime soz geciremiyorum bende diyorum ayrı olmayalım yeterki bende calısırım kurarız yuvamızı dıyom ama caymıyo illa olacak kalacagım diyo benide hasta ediyo
off insan sıkıntıya giriyor gerçekten, 3 sene ayrı geçecekse ne anlamı var kazanılan paranın da daha iyi bir hayatın da? analmıyorsa daha fazla üstüne gitme o zaman canım sen de belki askerlikten bıkar vazgeçer...
benimki uzman cavus olarak kalacak yani yanına gidermiyim bende doguda bile olsa
ben nereye giderse gitsin ayrı kalmak istemiyorum onunla yapamam burda uzun zaman
senin durumun iyi sansın cok canm insallah bende iyi olurum
gidersin canım meraklanma. bir sürü evli uzman çavuş var
benim eşimde beni görmeye gelmişti.bugün gitti
bu bana koydu
canım sıkkın yawwww
ahh canım benim allah kavustursun sizi inşallah insanın eşinden ayrı kalması çok kötü bişi ya bende polis eşiyim bazen gelemiyo eve çok yogun çalşıtıgı zamanlar oluyor bebeklerim de var allah yar ve yardımcımız olsun her daim inşallah ve onları korusun...
seni çok ama çok iyi anlıyorum bizimde aramızda 1412 km varyaklaşık 1,5 aydır ayrıyız ben atanıp çok uzaklara geldim
2,5 -3 yıl bu şekilde olacakama moralimizi bozmamak için sebeplerimiz var yıllardır beklediğim atamam oldu çok şükür,
çok şükür sesini duyabiliyorum uzakta da olsa Allah başka ayrılıklar vermesin.
inannın morali düzgün tutmazsan ve umutsuz bakarsan yarınlara günler ay gibi aylar yıl gibi geçiyor önemli olan umudu ve inancı yitirmemek...Allah hepimize sabır ve güç versin.
kargo koylere gitmiyo diye biliyorum gidiyo mu kizlar? gidiyosa alip gondericem.
onun yiyemedigi seyleri yerken vicdan azabi cekiyorum burda.. off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?