Fatura detayından da bir şeyler çıkar belki. Parmak izinin dışında şifre yok muMsjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.
Siz neden boşanmak zorunda kaldınız? Üzülmeyin. İnşallah daha iyi bir hayatınız olurHiç kimse mutlu olduğu yuvasını bırakıp gelmez zaten.Hangi kadın yuvası bozulsun ister.Bende 3 ay 27 gün evli kaldım.İlmek ilmek kurdum o evi herşeyim vardı huzurum yoktu.Bende severek evlenmiştim.Ama bazen yapacak bişey yok.Adam seni önemsemiyor neye direniyorsun.Kabul et sevilmediğini ben öyle yaptım ve her şey daha net görünüyor.Olayları yaşarken anlayamıosun.Hiç kimse vazgeçilmez değil.Siz kendinize anlatmazsanız kimse size anlatmaz.Neden olanları görmezden geliosunuz.Aileniz sizi kula kulluk edin diyemi büyüttü.Evet çok zor ama bence gitmeyi bilmeliyiz.Bak aylar geçti resmi boşanalı az oldu ama bazen hala canım acıyo yapacak bişey yok.Gelinlik görüncebile canım acıyo bebek görünce canım acıo benim ne suçum vardı diyorum ama allahtan geldi ne yapabılırım.Lütfen kendınıze gelın.Boşanın demıyorum hıc bır yuva ıcın demem bunu ama konusun karsınıza alın ama lutfen en cok kendınızle konusun sızı sızden başka daha ıyı tanıyan kımse yok.
Kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşında ?Evlenmeden önce size karşı tavırları nasıldıBende onu söyledim hergün beraber olsak ne yapacak acaba
Eşimin ve ailesinin bitmek bilmeyen istekleri ve bitmeyen borcları yuzunden.Önce altınları ıstedıler sonra bılezıklerı ıstedıler en sonda kayınbaba olucak mahlukat oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi kefillik istedi bende kendi borcum olsa kefil olurum ama borc tutarınıda bılmıorum neye kefıl oluorum bunuda bılmıorum ımza vermedım.Esımde sen ımza cersen benden ve aılemden yıldız kazanıcaktın bosanmak ıstıorum dedı.Olaylar oldu kayınvalıde olucak kişide evlenmekde dogal boşanmakda imzanda senınle olsun dediler.Olayı ozetledım.Konuşarımda detaylar var.Yani hepimiz neler yaşıoruz sınav dunyası.Eger kabul etmezsek daha korusu ıle sınav oluyoruz.Bırbırımıze dua edelım.Siz neden boşanmak zorunda kaldınız? Üzülmeyin. İnşallah daha iyi bir hayatınız olur
Susmak kabullenmek demektir. Belli ki sorduğun soruların cevabı hep haklisin kelimesi olduğu için susuyor. Siz tanıştığınızda eski sevgiliden yeni mi ayrılmıştı eşin?bende bilmiyorum. İnat içinmi evlendi. Bu soruları kendime sormaktan kafayı yedim. O zaten hiçbir soruya net cvp vermiyor.
Bilmiyorum ki . Hicbirsey anlatmaz bana . Ama akli hâlâ ondami“tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam” demişsin eşin için. Başka da bir probleminizin olmadığını söylemişsin. Bundan başka bir probleme de gerek yok zaten. Seni üzmek için demiyorum ama kocanın seni sevmemesinden daha büyük bir sorun olabilir mi evlilikte?
Biraz üzülürsünüz geçer gider merak etmeyin geçmeyen acı yoktur en azından bir ömür üzülmekten iyidir.Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bende öyle düsunuyorum zorla guzellik olmaz ki. Ayrilalim dedim ben üç aylik icinmi evlendim dedi. Yani sanirim biraz zaman gecmesini bekliyorMuhtemelen eski sevgilisiyle bir ayrilik yasadiklarinda inat olsun diye ya da onu unutmak icin seninle evlendi. Sonra eski sevgilisi neden evlendin diye aradiginda tekrar gorusmeye basladilar. Muhtemelen bu ilgisizligiyle senin eninde sonunda bitirecegini dusunuyor. Bosanip eski sevgilisiyle evlenecek muhtemelen.
Bu sekilde cok yipranirsin.
Aklima Mevlananin bir sozu geldi:
Guvendiginiz daglara karlar yagdiginda
En guzel care dağ ile karı basbasa birakmaktir.
Gun gelip karlar eridiginde
Dag yolunuzu gozleyince
En guzel cevap:
Baska dagdan selam yollamaktir....
Bosanmaktan baska cikar yol yok gibi. Akli sizde olmayanin govdesi size gelse ne yazar? Evrene salin gitsin.
Cvbi sadece kendisi biliyor. Ben kendi kendime sormaktan kafayi yedimNeden evlenmiş?
Aşırı sinir oldum elimde olsa ağzını burnunu dağıtırım. Pis mahlukCvbi sadece kendisi biliyor. Ben kendi kendime sormaktan kafayi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?