Eşimi çok seviyorum ama galiba boşanacağız :(

Siz neden boşanmak zorunda kaldınız? Üzülmeyin. İnşallah daha iyi bir hayatınız olur

Karısını 15 gün aramamak nedir ya? Eşiniz olacak şahıs evliliği çok yanlış anlamış ve üstüne üstlük hala eski sevgilisiyle yüz göz olması asla kabul edilir bir durum değil.

Öncelikle böyle evlilik olmaz.. Insan sevgilisinin bile böyle davranmasına katlanamaz.. mantıkli davranın biraz.. sevgi biryere kadar.. ömrünüzün en güzel yıllarını heba etmeye değmez.. ama bence yaptıklarini da yanina birakmayin tazminat alin her ikisindende..

Neden evlendiniz peki ? Değişir diye mi düşündünüz? Önceden de böyleydi sanırım

Canım aynı şey benim başımda var düşün düşün olmuyo en iyisi bitirmek

Siz neden boşanmak zorunda kaldınız? Üzülmeyin. İnşallah daha iyi bir hayatınız olur
Eşimin ve ailesinin bitmek bilmeyen istekleri ve bitmeyen borcları yuzunden.Önce altınları ıstedıler sonra bılezıklerı ıstedıler en sonda kayınbaba olucak mahlukat oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi kefillik istedi bende kendi borcum olsa kefil olurum ama borc tutarınıda bılmıorum neye kefıl oluorum bunuda bılmıorum ımza vermedım.Esımde sen ımza cersen benden ve aılemden yıldız kazanıcaktın bosanmak ıstıorum dedı.Olaylar oldu kayınvalıde olucak kişide evlenmekde dogal boşanmakda imzanda senınle olsun dediler.Olayı ozetledım.Konuşarımda detaylar var.Yani hepimiz neler yaşıoruz sınav dunyası.Eger kabul etmezsek daha korusu ıle sınav oluyoruz.Bırbırımıze dua edelım.

bende bilmiyorum. İnat içinmi evlendi. Bu soruları kendime sormaktan kafayı yedim. O zaten hiçbir soruya net cvp vermiyor.
Susmak kabullenmek demektir. Belli ki sorduğun soruların cevabı hep haklisin kelimesi olduğu için susuyor. Siz tanıştığınızda eski sevgiliden yeni mi ayrılmıştı eşin?

Muhtemelen eski sevgilisiyle bir ayrilik yasadiklarinda inat olsun diye ya da onu unutmak icin seninle evlendi. Sonra eski sevgilisi neden evlendin diye aradiginda tekrar gorusmeye basladilar. Muhtemelen bu ilgisizligiyle senin eninde sonunda bitirecegini dusunuyor. Bosanip eski sevgilisiyle evlenecek muhtemelen.
Bu sekilde cok yipranirsin.
Aklima Mevlananin bir sozu geldi:
Guvendiginiz daglara karlar yagdiginda
En guzel care dağ ile karı basbasa birakmaktir.
Gun gelip karlar eridiginde
Dag yolunuzu gozleyince
En guzel cevap:
Baska dagdan selam yollamaktir....

Bosanmaktan baska cikar yol yok gibi. Akli sizde olmayanin govdesi size gelse ne yazar? Evrene salin gitsin.

Açık söylemek gerekiyorsa ortalıkta bir evlilik yok belli ki. Ayrıca kocan olucak herifte adam değil. Boşan daha da bu durumun içinde durma.

bi tanidigim cocugu var diye ayrilmadi simdi 2.çocuğuna hamile ve esi yine degismedi şimdi ayrılma aşamasinda.henüz cocuk yokken ilerde keske dememek için iyi düşünün cesur davranmazsaniz ilerde bin kat pişman olcaniz zararın neresinden dönersen kardır. geçmez alışamam demeyin bu hayatta nelere alışıyor zamanla acınız diner ama kaybolan onca yılların kendini ziyan edisin değmeyenlere verdiğiniz sevgi değer boşuna yapmışım hissi hep kalir daha fazla kendinizi yıpratmayin.yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz inşallah hayırlı kararlar verirsiniz

Cok üzüldüm cok hasta oldum. Kabullenemiyorum böyle yapacakti neden evlendi oynadi benimle. Ikimizde otuz yasinda insaniz . Evet ama ben cok duygusal hareket ediyorum .

Bilmiyorum ki . Hicbirsey anlatmaz bana . Ama akli hâlâ ondami

Biraz üzülürsünüz geçer gider merak etmeyin geçmeyen acı yoktur en azından bir ömür üzülmekten iyidir.

Bende öyle düsunuyorum zorla guzellik olmaz ki. Ayrilalim dedim ben üç aylik icinmi evlendim dedi. Yani sanirim biraz zaman gecmesini bekliyor

Nesini seviyorsunuz bu adamın?
Sizi sevmeyişini mi aldatmasını mı ilgisizliğini mi?
Kendinize gelin, oturup bi düşünün mantıklı bi şekilde.
Kendinize saygınız olsun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…