Olan bana oldu evet. Benden kurtulup sevgilisine kosacak yine ben aci cekicemEski sevgilisiyle arası düzelince evlilik mevlilik hikaye olmuş karaktersize arada olanda size olmuş. Daha fazla eziyet etmeyin kendinize ve ayrılın
Öyle üzüldüm ki bazen beni aramadigi zaman onu aramis . Yatiyorum dedigi zamanlar onunla msjlasmis . Ben bir yalanin icinde yasamisimBence sizinle inat uğruna evlenmiş çok üzüldüm halinize ama anlattıklarınızda hiç sevgi yok
Yerinizde olsam boşanma davasını açarım tazminat talebinde de bulunurum
Sizde boşandıktan sonra toparlamaya başlarsınız beni sevsin umudunuz amacınız biter sizinle 10-15 gün konuşmayan adam eski sevgilisi ile kaç kere konuşmuş bir bakın fatura detayına haftasonu konuşma azalmış mı ona da dikkat edin belki de onun yanına gidiyor olabilir mi
Ben memurum kendi de askerPek duzelecege benzemiyor : / calisiyor musunuz siz? Maddi durununuz varsa bence daha fazla uzatmadan bitirin.
Çok kötü bir durum. Yapacak birşey yok. Adam da pişmanlık dahi yok anladığım. Sizin yanınıza geldiği zaman nasıl peki.Öyle üzüldüm ki bazen beni aramadigi zaman onu aramis . Yatiyorum dedigi zamanlar onunla msjlasmis . Ben bir yalanin icinde yasamisim
Nasil baslarsa oyle gider bu. Ailenizle ayni sehirde misniz? Onlarla da konusup bu işe bir karar verin bence , sevginize yazik.. boyle birine guven duyulmaz.. ilerde cocugunuz oldugunda ayni devam etse iyice yipranirsiniz. : (Ben memurum kendi de asker
BEnce anlaşmalı boşanmayın tazminat davası açın Ziynet eşyalarınızı güvenli bir yere koyun evinizin anahtarını da değiştirin içeri giremesin lütfen tazminat hakkınızdan da vazgeçmeyin hem o kadına hem de kocanıza ayrı ayrı dava açınÖyle üzüldüm ki bazen beni aramadigi zaman onu aramis . Yatiyorum dedigi zamanlar onunla msjlasmis . Ben bir yalanin icinde yasamisim
BEnce anlaşmalı boşanmayın tazminat davası açın Ziynet eşyalarınızı güvenli bir yere koyun evinizin anahtarını da değiştirin içeri giremesin lütfen tazminat hakkınızdan da vazgeçmeyin hem o kadına hem de kocanıza ayrı ayrı dava açın
Deliller elinizde nasılsa asla affetmeyin psikolojik destek de alın lütfen
Gerçekten çok yıkıcı çok üzücü bir durum ama geçecek
BEnce anlaşmalı boşanmayın tazminat davası açın Ziynet eşyalarınızı güvenli bir yere koyun evinizin anahtarını da değiştirin içeri giremesin lütfen tazminat hakkınızdan da vazgeçmeyin hem o kadına hem de kocanıza ayrı ayrı dava açın
Deliller elinizde nasılsa asla affetmeyin psikolojik destek de alın lütfen
Gerçekten çok yıkıcı çok üzücü bir durum ama geçecek
Maalesef öyle. Herseyin farkindayim ama hep sevgim agir basti
Canım Allah gönlüne gore versin , üzülme desem de üzüleceksin ama böylesi daha iyiymiş.Senin için dua edicegimEşimin ve ailesinin bitmek bilmeyen istekleri ve bitmeyen borcları yuzunden.Önce altınları ıstedıler sonra bılezıklerı ıstedıler en sonda kayınbaba olucak mahlukat oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi kefillik istedi bende kendi borcum olsa kefil olurum ama borc tutarınıda bılmıorum neye kefıl oluorum bunuda bılmıorum ımza vermedım.Esımde sen ımza cersen benden ve aılemden yıldız kazanıcaktın bosanmak ıstıorum dedı.Olaylar oldu kayınvalıde olucak kişide evlenmekde dogal boşanmakda imzanda senınle olsun dediler.Olayı ozetledım.Konuşarımda detaylar var.Yani hepimiz neler yaşıoruz sınav dunyası.Eger kabul etmezsek daha korusu ıle sınav oluyoruz.Bırbırımıze dua edelım.
Yav arkadaşım işin var gücün var.Daha otuz yasjndasin.Madem seni aldattığını biliyorsun niye hala ağlayıp duruyorsun. Bu pislik belli ki eski sevgilisinden vazgecmiyecek.Seninle sırf ailesi istedi diye evlenmiş,daha farkında değilmişim?.Bak güzel kardeşim hemen ailenle konuş vede onun ailesiyle.Elinde ne varsa söyle,olan biteni de.Yol yakınken topla kendini,şutla şu pisliği,kendi yoluna bakÖyle üzüldüm ki bazen beni aramadigi zaman onu aramis . Yatiyorum dedigi zamanlar onunla msjlasmis . Ben bir yalanin icinde yasamisim
Tesekkur ederim. Ama elde degil iste insan uzuluyor .Canım Allah gönlüne gore versin , üzülme desem de üzüleceksin ama böylesi daha iyiymiş.Senin için dua edicegim
Pztsi basvuru yapicam . Bunu kendine söyledim . Bitsin artik dayanamiyorum diye . Araya baska seyler karistirdi. Sanirim gider ayak beni boklayacakben sizin boşanacağınıza inanmıyorum, o yüzden yazıp yazıp kendimi yormayacağım.
1 bucuk yil beraberdik ama bu arada o kizla da konusmus . Yani bana eski diye anlatmisti ayni anda ikimizide idare etmisBen evlenmeden önce ne kadar beraber olduğunuzu merak ettim
Bu eski sevgili neden diye sorabildiğine göre çok da eskide kalmış değil.Normalde insanlar sevdikleri,aşık oldukları için evlenir bunu bilmeyen olmadığına göre kız adamın sizi sevmediğini biliyor
Ona herkes sövüyor cünkü normal biri degil . Ama benimde tek hatam böyle birini sevmek ve vazgecememekBu adamı sevme bence.Seni manipule ediyor resmen şu an o yüzden ayrılamıyosun.Dışlıyor yok sayıyor.Acil kurtul yoksa çok acı çekiceksin.Adama içinde sövdüm ama buraya yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?