- 14 Ağustos 2018
- 21.210
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.455
- 598
Benim takıldığım sağlık noktasi pislik herif senin sağliğini bozmana sebep olacak kadar kötü adam.Bence bi sakin ol canım ne yapacağini bilememen ,düşünceler içinde boğulman çok normal herkes boşan demiş de ortada cevapsiz sorular var ya bazi şeyler açıkça gözükse bile insan kabul edemiyor işteee ya aile devreye sokulup oturulup konuşulsun neymiş derdi ya hangimiz 4 aylik evli olup hemde severken birşey olmamiş gibi mahkemeye bakkala gidiyomuş gibi boşanmaya geldim der ya önce herşey netleşir sonra gerekirse zaten boşanirsin canim keşke aileler girmiyorsa bile araya yakin arkadaş olur bilmem işte yakin biri olur araya girsede sizin beyniniz rahatlasa hersey cikinca ortaya zaten sizde durumu illaki kabul edip rahatliycaksiniz umarim bu durumu kolay atlatır sağlığınıza kavuşursunuz düşünmek çok kötüEşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Paravan evlilik olmasın? Eski sevgilisinin kız oldupuna emin misiniz?Hiçbir konuda iyi değil.
Çok ilgili değildi. Huyu böyle dedim. Evlenince sahiplenır dedim. Evlenmeyi de kendi istedi ama kocalık yapamadı.
Bilmelisin cunku bu anlattigin evlilik degil daha cocukda yokken bu adama bel baglama bosan bidaha olur daha iyisi olurEşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim.
yav adam aldatmış kovalasa ne olur allah aşkınaKaçan kovalanır. Birazda siz kaçın yokmuş gibi yapın
Normal bir insan kendine bu kadar kıymet vermeyen sadece üzen bir insanı bu kadar sevemez uzaklasir.Psikolojinizi normal bulmadım bence bir psikologa gitmelisiniz ..Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Maalesef öyle. Herseyin farkindayim ama hep sevgim agir bastiBence siz sadece kağıt üstünde evlisiniz. 3 haftada 1 görüşüp, hiç aramayana ben eş diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?