Eşimi çok seviyorum ama galiba boşanacağız :(

başka bir sorunumuz yok derken? yahu adam nikah diye bir imza atmış bir daha evliliğe dair bir şey göstermemiş "eski" sevgilisiyle hayatına sen hiç yokmuşçasına devam ediyor resmen bacım sen iyi misin? ne bekliyorsun boşanmak için adamın gelip "boşanıyoruz ben sevgilimle evleniyorum o gittiğim şehirde kurulu düzenimiz var hatta sevgilim hamile" demesini falan mı?

Benim takıldığım sağlık noktasi pislik herif senin sağliğini bozmana sebep olacak kadar kötü adam.Bence bi sakin ol canım ne yapacağini bilememen ,düşünceler içinde boğulman çok normal herkes boşan demiş de ortada cevapsiz sorular var ya bazi şeyler açıkça gözükse bile insan kabul edemiyor işteee ya aile devreye sokulup oturulup konuşulsun neymiş derdi ya hangimiz 4 aylik evli olup hemde severken birşey olmamiş gibi mahkemeye bakkala gidiyomuş gibi boşanmaya geldim der ya önce herşey netleşir sonra gerekirse zaten boşanirsin canim keşke aileler girmiyorsa bile araya yakin arkadaş olur bilmem işte yakin biri olur araya girsede sizin beyniniz rahatlasa hersey cikinca ortaya zaten sizde durumu illaki kabul edip rahatliycaksiniz umarim bu durumu kolay atlatır sağlığınıza kavuşursunuz düşünmek çok kötü

Çok ilgili değildi. Huyu böyle dedim. Evlenince sahiplenır dedim. Evlenmeyi de kendi istedi ama kocalık yapamadı.

Soylemeye dilim varmiyor, siz zaten yeterince uzuluyorsunuz ama acaba eski sevgilisine inat evlenmis olabilir mi

Bilmelisin cunku bu anlattigin evlilik degil daha cocukda yokken bu adama bel baglama bosan bidaha olur daha iyisi olur

Adam sizi aldatiyor siz daha çok ilgisizligini yazmissiniz aldattığı için ilgisiz sizde bosanin hayatınıza birini aldığınız zamn sizde takmazsiniz

Ev hanimiysaniz hemen işe girin hem mental hem fiziksel iyi gelir size. Hayatınızı aktiflestirmeniz eşinizin tavırlarını degistirebilir. Açıkçası drgismiyorsa siz kendinize yeni bir yol cizmelisiniz çünkü birinin sizi sevmesini saglayamazsiniz. Cok uzulirsunuz ama ömür boyu degil . Sevgisiz hayat geçmez kendinizi yipratmayin

Henüz evlilik birliği kurulmamış ki boşanma hemen olsun. Çok üzüldüm kimse boşanmak için evlenmiyor hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Belli ki eski sevgiliyi unutamadan belki de aile baskisiyla sizinle evlenmis ama yapamamis. Daha 4 aylik evliyken ve de ayriyken sizi aramamasi hic normal degil. Muhtemelen eski swvgiliden size sira gelmiyordur. Cunku size deger vermiyor. Siz onun icin bir es degil herhangi bir 3. Sahis konumundasiniz. Ve hatta muhtemelen eski sevgilisine de bak cok pismanim bosanacagim beni affet naralari atiyordur.

Ortada bir evlilik ve eş yok. Boşuna kendinizi kandırmayın. Daha fazla sizi üzmesine izin vermeyin. Allah yardımcıniz olsun.

Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim.

Bu cümleyi birçok konuda görüyorum. Ama kimsenin kendisine "ben bu adamla neden evlendim" diye sorduğunu görmedim daha.
Siz bu adamla neden evlendiniz? 4 senelik evli olsanız "değişmiş, sıkılmış " diyebilirdik belki.
4 ay önceyi düşündüğünüzde size aşkla bakan, evlenmeye hevesli birini mi hatırlıyorsunuz, yoksa sizin ittirmenizle hareket eden bir adam mı?
15 gün aramamak, ilgisizlik bir yana, üstüne bir de aldatılıyorsunuz.
Yol yakınken kurtarın kendinizi.

Bırakın inceldiği yerden kopsun böyle birini hak etmiyorsunuz bence. Hayır anlamadığım evliliği çocuk oyunu sandı herhalde beyefendi madem sevmiyor ne diye evlenmiş?

Normal bir insan kendine bu kadar kıymet vermeyen sadece üzen bir insanı bu kadar sevemez uzaklasir.Psikolojinizi normal bulmadım bence bir psikologa gitmelisiniz ..

Bence sizinle inat uğruna evlenmiş çok üzüldüm halinize ama anlattıklarınızda hiç sevgi yok
Yerinizde olsam boşanma davasını açarım tazminat talebinde de bulunurum
Sizde boşandıktan sonra toparlamaya başlarsınız beni sevsin umudunuz amacınız biter sizinle 10-15 gün konuşmayan adam eski sevgilisi ile kaç kere konuşmuş bir bakın fatura detayına haftasonu konuşma azalmış mı ona da dikkat edin belki de onun yanına gidiyor olabilir mi

adamdakı özgüvene bak!arkana bıle bakma kaç kurtar kendını ....En azından cocuk olmadan bazı seylerın farkına varmıssın dıycamda ..Adamla yan yana geldıgınız yokmus..Böyle evlılık olmaz..

Eski sevgilisiyle arası düzelince evlilik mevlilik hikaye olmuş karaktersize arada olanda size olmuş. Daha fazla eziyet etmeyin kendinize ve ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…