- Konu Sahibi duyguturgay
-
Kendınıze bir hobi edinseniz,nebileyim kurslara falan katılsanız?esınızle aranız ıyıyse bu sebeplerden dolayı bozmayın derım ben.oyle seyler yasayanlar varki burda,Allah baska dert vermesın.
Eşim canlı miziğe gitmek istemiyor o zaman ben mutsuz bi kadınım demek hiç mantıklı değil. Anlaşılan o ki sen izmirde oldukça sosyal bir insanmışsın. Ailenden arkadaşlarından uzağa gelince kendini yalnız hisseder olmuşsun. Aslında çocuğun var. Benim evde bebek kardeşim varken yılların nasıl geçtiğini anlamamıştım. Ki senin kendi evladın. Sen acaba anne olmaya hazır mıydın? Bu soruyu cevaplaman gerekir. Bir de eşini tanıyıp bilip ve başka bir şehre gideceğini bilerek evlenmişsin......
Keşke gelmeseydim diyorum zaten böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Anne olmaya hazır değildim evet çünkü 1 1,5 yıl düşünmüyorduk. Polikistik overin olduğunu öğrenince doktorum tedavisiz çocuğun biraz zor olur demişti. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Çok şükür Allahım aratmadı. Anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş. Ama derdiniz bile paylaşacağın kimsenin olmayışı, bi kahve içmeye bile çağıracağım arkadaşımımın olmaması çok kötü. Yeni ev aldık 3 ay oluyor. Apartmana ısınamadım. Benden 7 yaş bir görümcem var. O da sağ olsun beni şimdiye kadar hiç aramamıştır yalnız başına gelmemiştir. O derece soğuk bir insan. Anladım ki yöre farkı çok önemliymiş...
İzmirden başka bir yere gelin gitsem ben de senin gibi olurdum
İzmirde yaşamdan sonra orada asosyal olmak nasıl bunaltmıştır seni değil mi
Şu an İzmirden uzaktayız biz de bunalım yaşıyoruz resmen geri dönmek için gün sayıyoruz
Seni anlıyorum yani, her şeyini arkanda bırakmak zor olsa gerek
Ahhh ahhh bizim öyle bi şansımız yok aslında var ama eşim asla İzmir'e gitmez. Eşim bankada çalışıyor bende bankanın iştirakinde ikimizinde tayin şansı var ama gel gör ki gidemiyorum.
Özleniyor değil mi şimdi burada olsaydın eşinle Konakta, Kordonda el ele yürürdünüz ben bebişe bakardım valla söz
Mis kokulu denizini görmek bile bi şans
Seninki memleket hasreti bence
Peki neden istemiyor eşin canım gelmeyi? Fırsatınız da varmış. İkna edemez misin
İzmirimizi beğenmiyo bacım benimki bir değişik işteGidince kordonda hemen midye yiyiyorum Kumrumu , boyozumu da yerim. Üstüne bi de dalga geçiyorlar benimle burda. Siz çekirdeğe bi kız ismi söylüyordunuz o neydi diye
Kızlar merhaba 27 yaşındayım. Doğma büyüme İzmirliyim. 2 yıldırda evliyim. İzmir'den Ankara'ya gelin geldim. Ama hiç mutlu değilim. Eşimde bende kurumsal şirkette çalışıyoruz işimiz gayet iyi. Gelin görün ki ben çok mutsuzum. Burada hiç arkadaşım yok yakınım yok. Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım 10 aylık bir oğlum var. Eşim melek gibi bana her konuda yardımcı olur her istediğimi yapar ancak yaşam tarzlarımız çok farklı. Örneğin canlı müziğe gitmek istiyorum o istemiyor. Hiç bir sosyal faaliyetim yok Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu yüzdende sürekli tartışır olduk.
Ay çok güldüm ilahi kız ismi mi :)
Çiğdeeeem
Eşine asfalyayı domatı da açıklamayı dene o zaman bir zahmet çok eğlenceli olur
Nasıl canım çekti bak gece gece
O zaman biraz gönlünü yap ileride belki tayin istemesini sağlayabilirsin, Ankara da güzel yer ama hiçbir yer İzmir olmuyor maalesef :)
canm bebeğin de etkisi vardır böyle hıssetmende. yabancı bır yere gelıp, yepyenı hayat kurup,bırde bebek haklısın hele ankara ... birde calışıyorsun.. bence tempoya ayak uyduramamışındır daha , şimdi kendne ayıracağın zamanı bebeğine ayırıyosun, cok da minikmiş allah bağışlasın... allah saglık versin , gönlüne göre versin , ama bence sıkıntı yapıp kafana takma, şimdi sıkıntıdan herşey batar gibi gelirde,aslnda çözülebilecek şeyler mutlaka vardır..
Sabahları simitçiye gidiyıorum 1 tane gevrek verir misiniz diyorum. Abla sen İzmirli misin diyolar. Bu simit diyo. Kırk yıllık gevrek olmuş simitttttAyyy iyi geliyo bu site bana yahu...
Valla sen cümlenin başına simit yazdın ya yadırgadım görünce nasıl ya İzmirli ve simit mi diyor diye
Boyoz da İzmirden başka yerde satılmıyor diyorlar doğru mu yok mu oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?