Eşimi çok seviyorum ama nedense çok mutsuzum:(

Bende İzmirliyim ve Ankaraya geldim evlendikten bikaç ay sonra. Ankaranın içide değil Polatlıya hemde :) Hiç kimseyi tanımıyorum. Gelir gelmezde hamile kalınca işede başlayamadım çevreye alışma dönemi dedim bikaç ay geçer öyle başlarım. Olmadı. Kayınvalidem ve görümcemle aynı apt.dayım ve etrafımızda bina yok. Koskoca binada 3 aileyiz. Etrafta insan yok. Eşimde cok anlayıslı cok iyidir ama ev kuşu işte. Bende izmirdeyken cok sosyal bi hayatım vardı. Asalak gibi yaşıyorum resmen. Kendimi çökmüş hissediyorum 21 yaşında olmama rağmen :) Yanlızlıktan oluyor. Aslında görüşebileceğimiz bikaç insan olsa yakın arkadas diyebilceğimiz belki bu kadar sorun etmeyizde bazı seyleri. Ama herşeyden bir anda yoksun olunca insan afallıyor. 8 aydır kafa patlatıyorum acaba napablirim diye henüz bişey bulamadım kendimi tatmin edebilecek :) Yani teselli yahut fikir veremiyorum ama en azından yanlız değilsin bil istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…