herşeyden önce bu boşanma lafını aklından çıkar bence
ne problemler var aldatma kumar içki dayak bu sorunlar her ailede var
lütfen gaza gelipde evliğini bitirme sonuçta ayrılmak fikriyle devam etmez evlilikler ayrıca ilk yıllar bu problemleri herkes yaşar bekarım ama yaşadıklarının da zor oldugunu yazını okuyunca anladım ama bu kadar basit olmamalı kendin diyorsun 17 yaşımdan beri beraberim yıllarını verdiğin bi insanı sırf addi koulardan silme bide bebğin var boşannca ne olacak aile içiproblemlerin olsa anlarım ama dış etkenlerin evliliğini yıpratmasına izin vermemlisin bence yorumunu bekliyorum
haklısınız ama haksızlıga dayanmıyorum..artık son 1-2 aydır boşanıcam senden lafı çok dolanıyo evimizin içinde.bi şekilde tatlıya baglanıyo ama son haddime kadar geldiğimde çok oluyo.çok yıpranıyorum eşimin duyarsız olmasına.ben onların parasını pulunu istemiyorum.eşimden tek istediğim bazı şeylerin farkında oldugmuzu yapılan haksızlıgı bildiğimizi öğrensizler istiyorum.enayi bunlar ne yaparsak yapalım anlamıyolar nasıl olsa desinler istemiyorum arkamızdan.bugun gidiyo kaynanam bakalım bundan sonra nasıl olacak hayatımız.en azından onları görmeyince belki biraz daha sakin olabilirim(inşallah)
eşim hala ailesine zerre faydası olmayan babasının kredi borçlarını ödüyor. en feci durum yaza tayınciyiz ve eşim onlara konşu ili istiyor ne kadar hayır dediysemde fayda etmedi. gerçekten kaldırabilecek gücüm kalmadı eşimi tanıyamıyorum, çıldırmak üzereyim bebeğim mahfoldu içimde ağlamaktan
erkekler rest çekilmeden kendilerini bi b.k sanıyorlar, ailen yakınsa git sürtsün burnu.
gittiiiim. gelmeyecektim
ama bebeğime kıyamadım
ilerleyen zamanları göreceğiz
böyle devam ederse resti çektim mi tam çekerim
ama berbat ilerliyorus
malesef her evlilikte yaşanan sorunları yaşıyoruz boşanmak keşke çözüm olsaydı peki ya sonraki hayat ondan sonra yerine koyacagımızın daha iyisi olacağı kesin değilki... eşin kötü olsada ailesi seni ballar içinde yaşatsa memnun olurmuydun arkadaşım eşlermizde öle iyi biliyorlarki iyiyi kötüyü ama aile yüregi atamıyor biz atabilirmiydik ne zaman onlardan konu acılsa kıyamet kopar evde onun dısında en iyi anlaşan çiftlerdeniz ailesiyle 5 aydır görüşmüyorum 5 aylıkta hamileyim ben ailelere çok düşkündüm böle olmasını hiç istemedim küstük diye hamileligimin 4 ayı hüngür hüngür agladım onlara baktım çok rahatlar napıcan zorla sevilmiyor kendi ailemiz gibi onlardan ne manevi nede maddi yardım beklemeyince bütün sorunlar bitiyor bana eşimin dediği sey onlardan hiçbirsey bekleme ben beklemıyorum düşündüm o cocukları oldugu halde beklemıyor bana ne demek düşer ki... dediğinde haklıydı sende öle düşünmeye çalış arkadaşım beni sormak zorunda değilller beni aramak zorunda değiller para yardımı yapmak zorunda değiller ama kendi paranızı da yedirme huzurunu bozma onlar için sevmek kolay olmuyor eşimi cok seviyorum ve onu birdaha yıpratmayacagım biz onlardan vazgeçip geçmemeyi düşünürken agzımızda bosanma lafı çok oluyor ama erkek agzından bir defa cıktımı işte o an hersey ciddiye biner idare etmek bize düşüyor eşin kıymet bildigi sürece
Merhaba bwnim de sorunum hemen hemen ayni gibi esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor.5 aylik evliyim 3 aylik hamileyim ama bir sorun var ki esim ailemden nefret ediyor zavalli ailemin ona hicbir zarari yokken onun ailemle yildizi hic barismadi nedense. esim herseyimi aliyor yapiyor ama ailemde istemiyor bu bwnim cok zoruma gidiyor onun ailesi bwnim aileme hakaret kufur bile ediyořlar ve birljk oturuyoruz onlarla. annesi surekli diyor ki bebek olunca sana vermicem ben bakicam buyutucem diyor ailen gelemez diyor cocuga dokunamaz diyor ve ben cok endiseliyim eger bunlar cocuk dogduktan sonra boyle yapacaklarsa ben esimi sevdigim halde bosanmayi bile dusunuyorum gercekten. artik yeter ne evi ayiriyor nedense ailesi ne laf soyluyor biktim artik sizce ne yapmaloyim cocugumu bu evde dogurmak istemiyorum ne yapmaliyim.??
Merhaba bwnim de sorunum hemen hemen ayni gibi esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor.5 aylik evliyim 3 aylik hamileyim ama bir sorun var ki esim ailemden nefret ediyor zavalli ailemin ona hicbir zarari yokken onun ailemle yildizi hic barismadi nedense. esim herseyimi aliyor yapiyor ama ailemde istemiyor bu bwnim cok zoruma gidiyor onun ailesi bwnim aileme hakaret kufur bile ediyořlar ve birljk oturuyoruz onlarla. annesi surekli diyor ki bebek olunca sana vermicem ben bakicam buyutucem diyor ailen gelemez diyor cocuga dokunamaz diyor ve ben cok endiseliyim eger bunlar cocuk dogduktan sonra boyle yapacaklarsa ben esimi sevdigim halde bosanmayi bile dusunuyorum gercekten. artik yeter ne evi ayiriyor nedense ailesi ne laf soyluyor biktim artik sizce ne yapmaloyim cocugumu bu evde dogurmak istemiyorum ne yapmaliyim.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?