evet laale cim.seninle eski arkadaslardanız.acele ettiğim yok ama eşimin ailesinin yaptıklarına karsı çok doluyum ve bu durumdan sürekli kavga ediyoruz.bana haklısın diyo ama onlarada bişe demiyo.sonumuzu çok uzun görmüyorum onunla.sadece çocugum biraz daha büyüsün diye bekliyorum.huyum çok kötü aslında kendimede laf anlatamıyorum.onlara karsı kin gözümü bürümüş herseyleri batıyo artık.eşime karsıda kin duymaktan korkuyorum açıkcası.bu duyguya bi kapılırsam bidaha dönüşü olmaz benim için..
hepsini okudum ama eşine de yazık snnle birlikte aynı sıkntıları oda çekiyo.onun üzgün durumunda onu yüzüstü bırakıp gitmek sana yakışır mı önce onu düşün sonra karar ver derim. snn çektiğinde kolay deil allh sabır wersn
neden yaaanlatmaya başlasam ağlıycam. allah kahretsin o tür aileleri. ne aileler var gelinlerinin ağzına bakan, aman kavga etmesinler huzurlu olsun diye didinen. 4 aylık hamileyim ve 2 aydır hergün ağlamaktan mahfoldum. en sonunda ağlamamaya karar verdim 3 gündür unutmaya çalışıyorum bebeğimin sevincini yaşayamadın kahrolasıcalar yüzünden. eşim bi soğuk ki anlatamam. sanki o bebek bebek diye inleyen, bana pervane olan o değilmiş gibi. hiç ilgilenmiyor benimle, hamilemiyim değil miyimi bırakın yanındamıyım değil miyim belli değil. şoktayım... hani eşime büyü yapılmış gibi geliyor resmen.
lütfen yardım edin kızlar:2:
anlatmaya başlasam ağlıycam. allah kahretsin o tür aileleri. ne aileler var gelinlerinin ağzına bakan, aman kavga etmesinler huzurlu olsun diye didinen. 4 aylık hamileyim ve 2 aydır hergün ağlamaktan mahfoldum. en sonunda ağlamamaya karar verdim 3 gündür unutmaya çalışıyorum bebeğimin sevincini yaşayamadın kahrolasıcalar yüzünden. eşim bi soğuk ki anlatamam. sanki o bebek bebek diye inleyen, bana pervane olan o değilmiş gibi. hiç ilgilenmiyor benimle, hamilemiyim değil miyimi bırakın yanındamıyım değil miyim belli değil. şoktayım... hani eşime büyü yapılmış gibi geliyor resmen.
lütfen yardım edin kızlar:2:
bunları okudukca evlılıkten soguyorum..evlenırken ailesiyle de evlenıyorsun görüşmem mesafe koyarım demekle bitmiyor iş sizlerden bunu ögreniyorum..Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?