- 20 Nisan 2024
- 14
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi bilgiselkadin
-
Biliyordum aslında ama borçlarına karşı bu kadar umursamaz davranacağını düşünmüyordum. Yani bir iş için 2 ay haber bekledi. ekstra bir çabası yoktu evde bilgisayar oyunu oynamak dışında...Borçları bilmiyor muydunuz evlenmeden?
2 aydır iş aramıyor mu bulamıyor mu? Aramıyorsa evet soğumakta haklısınız ama aradı ve bulamadıysa çok da elden gelir bi şey yok ki girmiş işe demişsiniz. 2 ayda en ufak zorlukta soğuyacaksanız evlenmeseydiniz keşke
Getirisi, ek hakları vs iyi bi iş miydi?Biliyordum aslında ama borçlarına karşı bu kadar umursamaz davranacağını düşünmüyordum. Yani bir iş için 2 ay haber bekledi. ekstra bir çabası yoktu evde bilgisayar oyunu oynamak dışında...
yani kuryelik desem gayet açıklayıcı olur sanırsamGetirisi, ek hakları vs iyi bi iş miydi?
Biliyordum aslında ama borçlarına karşı bu kadar umursamaz davranacağını düşünmüyordum. Yani bir iş için 2 ay haber bekledi. ekstra bir çabası yoktu evde bilgisayar oyunu oynamak dışında...
Maddi açıdan farklı mı yansitti size ?Merhabalar, 25 yaşında bir kadınım. 2 ay önce severek evlendim fakat şuan eşime karşı hislerimde bir azalma ve soğuma meydana geldi. Onun benden önceki hayatından kalma borçları ve 2 aydır işsiz olması beni çok gerdi. Şuan çalışıyor fakat ben hala ona karşı bir şey hissedemiyorum. Ne yapacağım konusunda çok çaresizim
Bence bir yıl ikinize de süre verin 2 ay çok erken bi süre büyük bi karar çünküMerhabalar, 25 yaşında bir kadınım. 2 ay önce severek evlendim fakat şuan eşime karşı hislerimde bir azalma ve soğuma meydana geldi. Onun benden önceki hayatından kalma borçları ve 2 aydır işsiz olması beni çok gerdi. Şuan çalışıyor fakat ben hala ona karşı bir şey hissedemiyorum. Ne yapacağım konusunda çok çaresizim
Iyi de şuan calisiyormus zatenKizmakta haklisin bence borclari var ve is aramiyor. Borclari neden var borclu biriyle evlenmek pek dogru olmayabilir. Calismaya devam eder borclari oderse araniz duzelir bence zaman ver
Borç içinde işsiz güçsüz adamla evlenirken düşünücektin ablacım. Sen de evde boş oturma bari gir işe çalışBiliyordum aslında ama borçlarına karşı bu kadar umursamaz davranacağını düşünmüyordum. Yani bir iş için 2 ay haber bekledi. ekstra bir çabası yoktu evde bilgisayar oyunu oynamak dışında...
Iki ay bosgecirmis ama is arayip bulamasa neysede bir yerden haber beklemek cok sacmaIyi de şuan calisiyormus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?