Eşimi etkilemek istiyorum

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Kızlar eşimi etkilemek istiyorum.11 yıllık evliyim. Sizlerden tiyo istiyorum bu konuda. Sizler eşinizi etkilemek için neler yaparsınız?

ben hasta numarası yapıyorum, baya etkileniyor.
5 dakkalığına bilgisayardan yada televizyondan başını kaldırıyor.

önce dis görümünüzden baslayin sacinizi falan boyatin makyaj yapin
ve daha samimi icten kelimeler kullanin
o koltugun bir ucunda oturuyorsa gidin yakinina oturun
cocugunuz var mi bilmiyorum ama onlari uyuttuktan sonra yakinlasmaya calisin iste
film izleyelim deyip film acabilirsiniz ve birlikte sarmas dolas izleyebilirsiniz
aman bu gibi seyler iste :)

Keşke erkekler de aynı soruları kendilerine sorsa, onlar bizi nasıl etkilese düşünse...
Benim nişanlım pahalı hediyeler alır mesela ben birlikte daha fazla zaman geçirmek istiyorum. Ben senin rahat etmen için çalışıyorum der ve konu kapanır.
Konu sahibesi arkadaşım, güzel bir elbise giy saçını makyajını yap parfümünü sık eve geldiğinde öp sarıl eşine kokla oh özlemişim de mesela...

Ne mi yapiyorum?
Hic bir sey

Esi etkilemek icin taktik aranmaya baslandiysa , evlilik sallanmaya baslamis , depreme az kalmis demektir...

İlişki monotonlaşmış olabilir, değişiklik işe yarayabilir. Erkekler çoğu zaman kadından bekler işte bir şey yapsın beni kendine çeksin ama kadının içinde de olması lazım bir sonuça varmak için.

Kızlar eşimi etkilemek istiyorum.11 yıllık evliyim. Sizlerden tiyo istiyorum bu konuda. Sizler eşinizi etkilemek için neler yaparsınız?

canım çncelikle seni tebrik ediyorum yıllar geçmesine karşın eşine değer veriyorsun.
saçlarını,kestir ve boyat,sonra üzerine alacağın güzel kıyafet al tabiki gece içinde almalısın,başbaşa herkesten uzakta bir yemek, dans sve onrası malum :)

Bir günlüğüne değil bir ömürlüğüne değiş.ama hemen değil. önce gözlemler yap. Eşinin nasıl tiplerden hoşlandığını sapta. Değişiklik için acele etme. Iyice gözlemleyip emin olduktan sonra değişime başlayabilirsin.bu da sadece dış görünüşünde olmasın.içine sinecek farklı yaklaşım ve davranışlarda bulunabilirsin.unutma erkeklerin çoğu gizemli kadını sever hadi kolay gelsin

Gizemli kalmak bazen çok zor ya, her şeyini paylaşmak istiyorken ... susmaya başladığım zamanlarda da neyin var ikide bir sorup duruyor. Yaranamıyor insan bir türlü onlar ise her şeyi bizim için yaptıklarını der mesela nerdeyse suçlu oluyoruz biraz daha fazla illgi istedigimzde.

Spora baslayip vucudunuzu duzene sokabilirsiniz

Mukemmel kokan insani alip goturen bir parfum alabilirsiniz

Saclarinizda degisiklik yapabilirsiniz

Alisverise giderek fantezi ic camasirlari alabilirsiniz

Eşimle aramda bir problem yok. Sadece eşimin beni daha çok sevmesini istiyorum o kadar.yani onu mutlu etmek istiyorum. Çünki o beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

Eşimle aramda bir problem yok. Sadece eşimin beni daha çok sevmesini istiyorum o kadar.yani onu mutlu etmek istiyorum. Çünki o beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

ozman sizde bazı yenilikler yapın onun için çabalayın süprizler yapın neyden hoşlanıyorsa onu yapın:)

Seni mutlu etmesi için elinden geleni yapıyorsa zaten seni çok seviyor demektir eşin. İlgini sevgini eksik gösterme yeter.

Seven insan zaten sevdigini mutlu edip, deger verdigini gosteren insandir

Yazdiklarinda bir celiski yok mu sence?

ilk önce cık bi alışwerişe güzel bi elbiise al yanındada güzel bi gecelik malum erkekler sewer böyle şeyleri ..sonra git kuaföre sacının renginden tut boyuna kesimine kdr degiştir cilt bakımını yaptır..süslen baştn aşagıya.. cocuk falan warsa bi yakınına brak 1 günlügüne .bi sonra ewde güzel bi sofra hazırla o gelmeye yakın mumları yak ac sewdiginiz parcayı onu bekle.. o gün sizin olsun dilediginiz gibi gecirin .. askınz alewlensin biraz ..bunları ben yaptm bizimki 2 gün kndine gelemedi ..doğumgününde hazrlamştm ben.. :) e sonucunda yaparsan bunları etkilenmicek erkk odundr zaten .ona ypıcak bişey yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…