Kızlar eşimi etkilemek istiyorum.11 yıllık evliyim. Sizlerden tiyo istiyorum bu konuda. Sizler eşinizi etkilemek için neler yaparsınız?
Kızlar eşimi etkilemek istiyorum.11 yıllık evliyim. Sizlerden tiyo istiyorum bu konuda. Sizler eşinizi etkilemek için neler yaparsınız?
ben hasta numarası yapıyorum, baya etkileniyor.
5 dakkalığına bilgisayardan yada televizyondan başını kaldırıyor.
Bir günlüğüne değil bir ömürlüğüne değiş.ama hemen değil. önce gözlemler yap. Eşinin nasıl tiplerden hoşlandığını sapta. Değişiklik için acele etme. Iyice gözlemleyip emin olduktan sonra değişime başlayabilirsin.bu da sadece dış görünüşünde olmasın.içine sinecek farklı yaklaşım ve davranışlarda bulunabilirsin.unutma erkeklerin çoğu gizemli kadını sever hadi kolay gelsin
Eşimle aramda bir problem yok. Sadece eşimin beni daha çok sevmesini istiyorum o kadar.yani onu mutlu etmek istiyorum. Çünki o beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
Eşimle aramda bir problem yok. Sadece eşimin beni daha çok sevmesini istiyorum o kadar.yani onu mutlu etmek istiyorum. Çünki o beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?