Eşimi etkilemek istiyorum

ben konuyu ilk okuduğumda etkilemekten anladığım hareket ve tavırlarla bir etkiydi yorum yazmak istedim ama yorumlara bakınca cinsel yönden etkilemekten bahsedilmiş sanırım. sadece o yönde mi sordunuz? eğer öyleyse yorumum yok

Son düzenleme:

Seni mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsa zaten seni gerçekten çok seviyordur.
Etkilemek için değil de,kendin için bir şeyler yapabilirsin.

Parfümünü değiştirebilirsin,saçlarının güzel görünmesi için bakım setleri alabilirsin şeklini değiştirebilirsin.
Veya bir nebze de olsa tarzını değiştirebilirsin. Ama dediğim gibi sadece "etkilemek" amacıyla değil,kendin için de.

Bende aynı şeye takıldım kaldım...

arkadaşlar muhalefet olmak ya da polemik yaratma için yazmıyorum ama ben çelişki göremedim zira insanın günlük yaşamda aklına aman eşim için şunu yapayım bunu yapayım diye bir şey gelmiyor..ben kendi adıma konuşayım hiç romantik veya yaratıcı biri değilimdir ve sevgimide hiç belli edemem eşim ise tam tersi beni mutlu etmek için hep sürprizler yapar ve bazen benimde onun için bişeyler yapmam gerektiğini düşünüp arkadaşlarımdan fikir alırım belki konusahibesi arkadaşımızda böyledir..hemen önyargılı olmayalım

konusahibi arkadaşımıza gelince kelin merhemi olsa başına sürer hesabı benimde aklıma pek bişey gelmiyor ama arkadaşların dediği gini çocukları annene yada yakınına bırakarak özel bir akşam yemeği hazırlayabilirsin

bırak sorsun sen renk verme seni anlamaya çalşsın o zaman eksiklerin farkına varabilir

Arkadaş gayet güzel düşünüp eşini mutlu etmek için fikir almak istemiş. Ama bazı arkadaşlar öküzün altında buzağı aramaya koyulmuş. Ne gerek var ki?

Sanıyorum cinsellik anlamında değil,ilgi,sevgi,özen anlamında sormuşsun.

Resimden anladığım kadarıyla 2 çocuğunuz var.
Herhalde evdeki yemekler ister istemez çocukların beslenmesine-zevkine yönelik pişiyordur.
Mesela sadece eşinin çok sevdiği birşey pişirirsen,kendisine özel yaptığın için mutlu olur.

Yine çocuklu evde,yemek ve sonrasında anne telaşlı olur,mutfaktan çıkamaz.
Bir değişiklik yapıp,yemekten sonra mutfağı olduğu gibi bırakabilirsin.
Şık bir sunumla kahve hazırlayıp eşinle göz göze sohbet ederek içebilirsin.
Tv den uzak olsun diye balkonda içebilirsiniz.
Misafire sakladığın şık yemek-fincan takımlarını eşin için çıkarabilirsin.

Saç kestirip boyatmakla birşey olacağını sanmıyorum.
Ev içinde zaten bakımlı olmak lazım.
Evde giyilen giysi,terlik vs.. göze hoş gelmeli.
Onun dışında göz teması,gerçekten ilgilenerek yapılan sohbetler,birbirine önem verdiğini,özen gösterdiğini hissettirmek...

kardeş 11 yıllık kcanı sen daha iyi tanırsın zaten 11 yıldır etki altınada almışsındır çok uğraşma erkekler bu tarz durumlardan kıllanabilirler

Meleknaz a katılıyorum, sadece cinsellik değilde, monotonlaşmış bir şeyleri değiştirmek ihtiyacı doğuyor bazen

Alışverişe çıktığında ona küçük bir hediye alabilirsin, sevdiği bir şeyi sadece ona özel pişirebilirsin, çocukları bırakabilecek yerin varsa bazen akşamları dışarı çıkabilirsiniz.

Yatmadan önce bir bardak süt ikram etmek bile insana düşünüldüğünü gösterir, iyi hisseder kendini.

Çocuklar yattıktan sonra sohbet etmek, güzel bir filmi sarmaş dolaş izlemek ne bileyim bir sürü şey var aslına. Aynı hayatı paylaşıyor olmanız imkanları daha geniş kılıyor, diyalog kurmak için çok fırsat var.

bırak sorsun sen renk verme seni anlamaya çalşsın o zaman eksiklerin farkına varabilir

Ben bunları biliyorum farkındayım haklısın canım cicim falan filan diyr oraya kadar.

Arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştım aklıma gelen fikirleri de paylaştım. Kötü bir niyetim asla olmadı hiç bir şey de aramıyorum. Takıldım dedim çünkü bana göre her şey gayet güzel ve konu sahibesinin eşi zaten onu sevdiğinden onun mutlu olması için elinden geleni yapıyor. Daha çok sevsin istiyorum demiş...bundan sonra da yorum yapmamaya karar verdim.Anlıyan anladı zaten.11 yıllık bir evlilik içinde daha çok sevilmek için akıl fikir veremem zaten çünkü ben evli değilim ve bu konu da tecrübem yok.

Son düzenleme:
sadece cinsellik değilse konu benimde söylemek istediklerim var. erkeklere odun denir ya bizim ilişkimizde de sanırım o odun benim :2: çünkü onun kadar romantik olamadım hiç bir zaman. dün gece çiçek sepetinden balonlar, notlar ve kurabiyeden çiçek geldi mesela bana çok mutlu oldum tabi ki ama kendimi de sorguladım. o benim için bir çok sürpriz düşünüyor ben ne yapıyorum diye ama aklıma gelmiyor benim bir şey yapmak. biliyorum yapmalıyım ama bulamıyorum bir türlü. ona sormuştum bu konuyu, senin için ne yapsam çok hoşuna gider dediğimde sadece bana özel bir şey yapman beni etkiler dedi. ben de ona ceket örmüştüm bayıldı bir ara her gün giymeye çalışıyordu :) dikkat ettim kısa ve dalgalı saçlardan hoşlanıyor gittim kestirdim saçlarımı.. ben uzun saçı daha çok severim biliyor, o böyle sevdiği için yaptığımı da çok iyi biliyor.
eşiniz en çok neyi seviyor, kendini nasıl özel hisseder bunu düşünüp bir şeyler hazırlamak daha güzel bence

öküzün altında buzagu aramak yerine bence yardımcı olun .. neden sorguluyorsunuz ki illaki bir sorun mu olması gerek ?

Bazı arkadaşlarım beni yanlış anlamış.Benim bu soruyu sormamda ki amaç sizlerden bilmediğim güzel fikirler almaktı. Cinsellik anlamında sormadım zaten sevgi anlamında sordum. Benim bilmediğim şeyi bel ki siz biliyorsunuzdur diye sordum.Yani fikir almak amaçlı. Benim aklıma gelmeyen şeyler , belki sizin aklınıza gelir ve evliliğime faydası olur diye düşündüm. Bunun neresi kötü.

Biz sizden fikir alsak malum artık evlilikler uzun soluklu olmuyor sizde 11 yılı devirmiş bir bayan olduğunuza göre bizim değilde belki sizin bize nasihatlarınız olacaktır

en sevdiği kadın tipine bürünebilirsin bu bizden bişey eksiltmez sac sitilinizi değiştirebilirsiniz mesala .
En sevdiği yemekleri yapıp başbaşa bir yemek yiyebilirsiniz 11 yıl olmus masaallah demek istiyorum. :) çocuklarınız varsa annenize veya kayınvalidenize bırakıp otelde konaklayabilirsiniz indirim sitelerinde fırsat sitelerinde güzel indirimler var. başbaşa bir akşam geçirebilirsiniz. bunu arada sırada yapmanız lazım ilişkinizin heyecanını kaybetmeimş olursunuz baş başa kalmak onunda hoşuna gidecektir.

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana canım demek istedim çünkü ben hep bu düşünceyle yaşıyorum aman ne yapsam da kocam benden etkilensin diye herkes bakımdan bahsetmiş ama ben bakımlı biri olduğunu düşünerek değişik şeyler yazmak istedim mesela sana kendimden bazı örnekler vereyim test ettim onayladım mesela sürekli evin içinde dekolte giy ve bir şey ikram ederken gözüne sokacak gibi eğil ya da sürekli cinsel pozisyonlara gelecek şekilde çaktırmadan işlerini yap hani bilerek değil de kazayla o pozisyonlara gelir gibi sonra aralarda diyelim banyoda işten geldi ellerini yıkıyor öp ve kaç kedi gibi peşinden gelir. yine gelir banyoda elini yıkar ve sen aynaya rujla seni seviyorum yazmışsın bunu görür ve etkilenir aralarda bir yerlerine şakasına şaplat falan komik oluyor yatağa girerken parfüm sıkmak ta erkeği çok etkiliyor ya da eşinden ayrı bir yere kalmaya gittin yatağının altına not koy sevdiğine dair ya da telefonunun hatırlatıcısına o işteyken olacak şekilde onu ne kadar çok sevdiğini yazan bir notla hatırlat aralarda şey yap mesela mesaj at şu an seni çok arzuluyorum akşamı sabırsızlıkla bekliyorum diye takımına özel kupa bardak al hediye et falan filan

Eşimle aramda bir problem yok. Sadece eşimin beni daha çok sevmesini istiyorum o kadar.yani onu mutlu etmek istiyorum. Çünki o beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsa, zaten sizi çok seviyor demektir, siz de onu mutlu ediyorsunuz demektir, neden sizi daha çok sevmesini istiyorsunuz?

Uzun yıllardır evlisiniz ve 2 çocuğunuz var, evliliğiniz monotonlaşmaya başladıysa ve siz renk katmak istiyorsanız o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…