Kendi dükkanı var işi bitince kapanışı açkiyle yapıyor. İşte olsa olmasada eve hep geç gelme taraftarıSurekli calisiyor demissiniz once.
Sonra da icip gec geliyor demissiniz. Gec gelmesi calismaktan değil sanirim. Değilse son derece haklisiniz.
Telefon ile yazamadım. Kendi dükkanı var. Sabah 7 de çıkıyor evden akşam 11 12 gibi anca geliyor.Ben olayi anlamadim
iste calisiyor ondan geç geliyor diyorsunuz
İşi kacta bitiyor
11e kadar keyfi mi isteTelefon ile yazamadım. Kendi dükkanı var. Sabah 7 de çıkıyor evden akşam 11 12 gibi anca geliyor.
Dükkanda sanayide işçilik üWrine öyle hizmet sektörü değil. Ortaklarına var. Ve ben biliyorum ki ortakları 8 de evde ler. O sürekli işte hiç işi bitmiyorTelefon ile yazamadım. Kendi dükkanı var. Sabah 7 de çıkıyor evden akşam 11 12 gibi anca geliyor.
Kendi dükkanı var işi bitince kapanışı açkiyle yapıyor. İşte olsa olmasada eve hep geç gelme taraftarı
sorunca ne açıklama yapiyorDükkanda sanayide işçilik üWrine öyle hizmet sektörü değil. Ortaklarına var. Ve ben biliyorum ki ortakları 8 de evde ler. O sürekli işte hiç işi bitmiyor
Benim işim ayrı onların ayrı diyor. Ama o gece geç saate kadar olan işleri ertesi güne bırakabilir. Onun derdi eve gelmemesorunca ne açıklama yapiyor
Çok zor hemde. Evde hep çocuklarla tek başıma kalmak.üstelşl haftada 2 3 kere alkollü geliyor. Bu nasıl iş diyorum hani işteydim. Cvp yok yada saçmalık. Sevgi bitti bende tükendim artıkBenim de esimin kendi isi. Genel olarak 20-21 gibi gelir ozellikle yazin. Bazen bu 23'e kadar da uzaysbiliyor. Bazen 22 gibi arayıp cagiriyorlar ancak 1de gelebiliyor vs.
Bazen asiri yalniz oldugumu hissettigim oluyor. Çocuğun sorumlulugu tamamen bende gibi.
Sizi anlayabiliyorum. Ama sizde alkol var ve belli ki eve bagli degil. Sizin calisma imkaniniz varsa bosanin derim ben de. Zira sevgi var gibi gorunmuyor.
Ailesi yok gibi. Bi babası var ondan beter. Kimse si yokZaten varlığı yokluğu belli değilmiş.Kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz.Figüran gibi gelip gidiyor anladığım kadarıyla.Ailesi hiç mi akıl vermiyor eşinize??
Hemen hemen hep böyleydi. İnişli çıkışlı diyim a.ma son 10 aydır aralıksız böyleİsten cikip arkadaşlarıyla takılıyor ozaman
Sorumsuzca davraniyor
Yıllardır mi boyle
ozaman karsiniza alin son bir konusma yapinHemen hemen hep böyleydi. İnişli çıkışlı diyim a.ma son 10 aydır aralıksız böyle
Ah ah hemde kaç kere. Ama anlamıyor hep kendini haklı görüyor beni hiç anlamıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık. Devamlı ağlıuorumozaman karsiniza alin son bir konusma yapin
kacyillik evlisinizAh ah hemde kaç kere. Ama anlamıyor hep kendini haklı görüyor beni hiç anlamıyor. Psikolojik olarak çöktüm artık. Devamlı ağlıuorum
Benim de eşim yoğun çalışıyordu karantina dan önce. Çok fazla mesai yapıyordu. Buna rağmen sevgisini esirgemez benden ve çocuklardan. Evin yükünü atmaz bana. Ah desek iki eli kanda da olsa gelir. Yorgun olması, çok çalışması ilgi göstermemesine, ev halkının sorunlarını boşlamasına bahane değil. Sanki zorla evlendirmişler çocuk yaptırmışlar. Bak yine sinirlendim.Dükkanda sanayide işçilik üWrine öyle hizmet sektörü değil. Ortaklarına var. Ve ben biliyorum ki ortakları 8 de evde ler. O sürekli işte hiç işi bitmiyor
10 yılık evliyiz. Evet düşkünler. Ama bana daha çok düşkünler. Bensiz asla yapamazlar babaları nın bu durumuna alıştılar ama bende çokkk yıpratıyorlar. Bir söyledin bin işittin. O kadar doluyumkikacyillik evlisiniz
Cocuklar düşkün mu babasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?