Eşimi evden kovdum

Çok zor hemde. Evde hep çocuklarla tek başıma kalmak.üstelşl haftada 2 3 kere alkollü geliyor. Bu nasıl iş diyorum hani işteydim. Cvp yok yada saçmalık. Sevgi bitti bende tükendim artık
Bir gün bi baskın yap bakalım dükkana. Neden diye sorarsa alışverişe çıktım bi uğradım falan dersin. İçtiği günler belliyse o güne denk getir. Yalnız içmiyor belki?

10 yılık evliyiz. Evet düşkünler. Ama bana daha çok düşkünler. Bensiz asla yapamazlar babaları nın bu durumuna alıştılar ama bende çokkk yıpratıyorlar. Bir söyledin bin işittin. O kadar doluyumki
esinize boyle devam ederse artik ayrilmak istediğinizi tahammul edemeyeceginizi söyleyin.

Bilmiyorum, nasıl olacak o süreç nasıl olacak. Çocuklara nafaka verir se nafakalr ne kadar oluyor. Muhasebeciyim. Çocuklara en fazla ablam bakar bende iş ararım çalışırım

Bence iş bulun önce...İş bulunca ihtiyacınız yok böyle bir adam olsa ne olur olmasa ne olur...Zaten evde yok, hiç olmazsa daha huzurlu olursun kafaya takacak bişeyin olmaz...Çocuklarıyla bile ilgilenmeyen, görevlerinin hiçbirini yapmayan, bi de rahat batıyor diyen adama sırf para getiriyor diye katlanma

aileniZ destek olmaz mi
Ailem başından beri biliyor. Ama bir gün kualağınj çeken olmadı. Oda boş bul dukça azıttı işte. Annem en son geldiğimde bu adamı böyle kabul edeceksin. Çekeceksin çocukların için dedi. Ama ben dayanamıyorum olmuyor ya

Bence iş bulun önce...İş bulunca ihtiyacınız yok böyle bir adam olsa ne olur olmasa ne olur...Zaten evde yok, hiç olmazsa daha huzurlu olursun kafaya takacak bişeyin olmaz...Çocuklarıyla bile ilgilenmeyen, görevlerinin hiçbirini yapmayan, bi de rahat batıyor diyen adama sırf para getiriyor diye katlanma
Önce ayrılayım sonte iş bakacağım. Şimdi dünden beri evde yok. Nasıl nereden ne tepki ile gelecek ğini bilmiyorum. Kolay kolay bırakmaz. Keşke o açsa dava zil takıp oynarım

Ailem başından beri biliyor. Ama bir gün kualağınj çeken olmadı. Oda boş bul dukça azıttı işte. Annem en son geldiğimde bu adamı böyle kabul edeceksin. Çekeceksin çocukların için dedi. Ama ben dayanamıyorum olmuyor ya
kendinizi yıpratmayın
Sizin ruhsagliginiz daha onemli
Kolay mi sorumsuz adami çekmek
Dayanmışsınız mücadele etmissiniz
Olmuyorsa olmuyordur
Her serde vardir bir hayir

Bir gün bi baskın yap bakalım dükkana. Neden diye sorarsa alışverişe çıktım bi uğradım falan dersin. İçtiği günler belliyse o güne denk getir. Yalnız içmiyor belki?
Gitsem ne olur ki arkadaşım bir gün değil beş gün değil. Hergün geç geliyor. Gören insanlar var söylediler bana. Dışarı masa kurup içiyorlar İş Bi kaç kişi ile bende evde çocuklarla uğraşıyorum

Önce ayrılayım sonte iş bakacağım. Şimdi dünden beri evde yok. Nasıl nereden ne tepki ile gelecek ğini bilmiyorum. Kolay kolay bırakmaz. Keşke o açsa dava zil takıp oynarım

Nası bi mantık bu? Ayrılınca hangi parayla ev tutacaksın o zaman?
Ama bence seninki zaten kendini avutma gibi...Bırakmaz diyipduruyorsun her mesajında..
Ayrılmayacagını ben bile burdan anladım boşuna yazmayalım

kendinizi yıpratmayın
Sizin ruhsagliginiz daha onemli
Kolay mi sorumsuz adami çekmek
Dayanmışsınız mücadele etmissiniz
Olmuyorsa olmuyordur
Her serde vardir bir hayir
Çok mücadele ettim. Çok uğraştım. Ama adam olmayan olmuyor. Ve bende artık bu evliliğe ne inanç kaldı ne sevgi. Sadece korkuyorum nasıl olur nasıl geçinirim. Çocuklar nasıl olur

İşte dün akşam söyledim. Çık git dedim. Ayrılalım artık. Bir sürü saydırdım. Çıktı gitti
Pek sorun çıkaracak gibi görünmüyor. Buna mecbur olduğunuzu her fırsatta söyleyin. Yeni hayatınızdan bahsetmeyin. Sadece evde sizi hep yalnız bıraktığını söyleyin ki psikolijik olarak o da suçlu olduğuna kanaat getirsin. Böylece başınıza bela olmaz. Mesleğiniz varmış nafaka da vermek zorunda. Korkmayın halledersiniz bi şekilde.

Nası bi mantık bu? Ayrılınca hangi parayla ev tutacaksın o zaman?
Ama bence seninki zaten kendini avutma gibi...Bırakmaz diyipduruyorsun her mesajında..
Ayrılmayacagını ben bile burdan anladım boşuna yazmayalım
Ev tutmayacağıö. Evimiz var evi ona bırakmam. O gitsin. 2 çocukla benim mi gitmem önemli onunmu. Boşandıktan sonra iş bulurum. Biraz birikmiş im var o zamana onlar bana yeter

Ne iş yapıyor ?
Kazancı nasıl ?
Gerçekten ayrılınca daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız omunla ciddi ciddi ayrılık konuşması yapın.
Zaten varlığı ile yokluğu belli değil galiba

Ne iş yapıyor ?
Kazancı nasıl ?
Gerçekten ayrılınca daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız omunla ciddi ciddi ayrılık konuşması yapın.
Zaten varlığı ile yokluğu belli değil galiba
Kendime ait dükkanı var. Kazancı iyi. Vallahi onunla mutlu olmadığıma eminim onsuz nasıl o lı r bilemiyorum. Henüz öyle bişey yaşamadım m gönlüm ayrılmaktan yana

Back
X