Eşimi evden kovdum.....

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
38
bugece görümcemin ve kaynımın bana soktuğu laflar için eşimle tartıştık
o bana yapılanları neden görmüyor anlamıyorum yolda tartıştık bebek arabasını ver defol git gelme
evime dedim.bebek arabasını yola fırlatır gb bıraktı. bende vurdum ona
oda bana vurmaya çalıştı bebek arabası düşüyodu yolda bağırdım ona ilk kez
nefret ediyorum böle insanlardan ne var bizi böle yıkmasalar bu kaçıncı savaşım onlarla.
artık yoruldum etrafımda bu kadar kötü niyetli insanlar varken nereye kadar gidicek bu ewlilik .
bizi mahfetmeye uğraşıyolar bu ilk değil
panik atağım ve 2 yaşında oğlum var napıcam ben bunlarla
nasıl baş edicem şimdi sorucaksınız noldu die ama nolur sormayın dua edin bana

Allah yardimcin olsun canim, bence ogluna saril ondan güc al.
Esinin akli basina gelir umarim.

Arkadas nedir bu erkeklerin aile bagimliligiiiiiiiii

sinemaya gitcektik eşimle kaynım da geldi
bir sürü laf soktu
bebeğimi kayınvalideme bırakmıştık kocam illede gidelim dedi sinemaya .film dönüşü oğlumu almaya
gittik görümcek surat yapıp saymaya başladı nie onu götürmemişiz
eşime anlatıyorum dio ne dediler sana ne dedilerki sonra birsürü küfür saydı bana
laf yiyen ben küfür yiyen yine ben

Allah yardimcin olsun canim, bence ogluna saril ondan güc al.
Esinin akli basina gelir umarim.

Arkadas nedir bu erkeklerin aile bagimliligiiiiiiiii

teşkr ederm anlatck kimsem yok ağlayınca başım dönüyo bayılma nöbetlerim olabiliyo
korkuyorum ama tutamıyorum kendimi yinede ağlıyorum
oğlumla ilgilenip ayakta durabilmem için güçlü olmam lazım

İnsanlar bazen sevdikleri ile ilgili şeyleri bilseler de hasır altı ederler.Eşinizde muhtemelen görüyor biliyordur ama toz kondurmuyordur.Size kötü davrandıkları zaman kötü ve eleştirel tarzda anlatmamaya dikakt etseniz olayları sadece ne kadar kırıldığınızı belirtseniz,duygularınızı açıkça kavag etmeden anlatsanız.Belki durum biraz daha farklı olabilir.Bir kaç kez benimde başıma geldi eşimin ailesinin beni kıran davranışları oldu,evden çıktıktan sonra arabada onları çok sevdiğimi bana söyledikleri bu tarz şeylerin beni çok kırdığını kırgın ve üzgün bir dille kavga etmeden belirttim.Eşim de bana öyle yapmak istemediklerini onların da beni çok sevdiğini bazen her ailede olabileceğini vs söyledi.Daha sonra bu tarz davranışlar hiç olmadı.Umarım sizinde en kısa sürede düzelir her şey.İnanın çok üzüldüm sizin adınıza.Allah yardımcınız olsun.

gercekten böyle insanlar var mi Allahim,bir hala,bir babaanne kendi canlarindan yegeni-torununa bakmaya
yüksünebiliyor mu ya,benim halam 4 saatlik yola gidiyor aylarca bakiyor torununa.ne pis insanlar var
sanki ömürlük baktilar,bu esleride anlamiyorum neden hic adalet yok bu erkeklerde

Lütfen bırakma kendini,oğlunu yalnız bırakma.Zaten hissetmiştir annesinin üzgün olduğunu ve korkmuştur.Daha da korkutup üzmeyin onuda.Elinizi yüzünüzü yıkayın kalkın,varsa evde bir bitki çayı için yatıştırıcı olanlarından ve varsa çağırabileceğiniz yakın bir dostunuz arayın,yalnız kalmamaya çalışın.

şeref....in önde gideni
tutcağimı biliyo arabayı
ve sinir... insana herşeyi yaptırıyo o an oğlum düşse onun içinde ben küfür yerdim benim yüzümden olurdu

keşke bunlar yolun ortasında herkesin içinde yapılmasaydı umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.

nasıl yapıyolar anlamıyorum ya kardeşlerinin mutsuz olcağiını hç düşünmüyolar
beni de isteyerek aldılar kaçmadımki
helal olsun ama başardılar en başından beri sizinki aşk değil görücü usulu diodu görümcem durup durup.
bitiyosa bitsin bakalım benden bu kadar koca koca olmadıkça ben ne kadar çırpınsam boş
şimdiye kadar ben sustum kocam anlamadı anlattım olmadı kavga çıkardım olmadı bakalım bu kez nolcak
gerçi bu kadar laf yediğimi bilipte bana küfür basıyorsa demekki iş bitmiş anlamaz daha ...

herkesin ailesi gözünde kusursuzdur toz kondurmazlar helede erkekler öyle çabuk kanarlarki analarının triplerine babaları bi surat yaptımı dünya biter onlar için ben yeni evlendm neler çekiyorum düğün gecesinden beri onların yüzünden.. eşim ben gelinlikli halimle babama sen evine git onuda ben getirip bırakıcam size dedi sabaha kadar o gelinlk üstmde neler yaşadım... hala affedemiyorum diyeceym şu ki kardeşim yapacağın şey herşeyin doğrusunu kocana karşı savunmaya çalışma helede ailesi hakkında hiçbir kötü söz söyleme bunları yaparsan onun ailesi kaybeder oğlunu eer yapmazsan sen kocanı ailesine kaptırrsn çocuğun varsa bunu yapmak zorundasın ve asaletin için en önemlisi kocanın kalbini her zaman iyi tutmalısın öyle yaparsan takdirini kazanır ailesinn yaptğı hakszlkları kendi gözüyle görür ve hala sen bu kadar iyisin diye artk senn safına gecer emin ol bu böyle olucak sabah olduğunda sen sadece bebeğnle beraber hhuzurlu bi güne başla kendn için iyi ol bu dnyadA rahatlık yok hiçkimse için. . kendnden çook kötü durumda olanları düşün . .

konu sahibinin, eşinin ona karşı yapılanları yok saydıkça evliliğiniz huzurlu olmaz.(bu tavır içindeki bütün beylerin evliliği gibi) yani haklısınız fakat kavgayı bırakıp sakince eşinizle evliliğiniz hakkında net kararlar alın ve hiç kimseye kendinizi yok saydırmayın...

Aslında öyle bir farkındalar ki etrafında olup bitenlerden. onlara ses çıkaramayınca suçunu bastırmak için size patlamış o kadar. Başka hiçbir sebebi yok.

Devam Ediyor mu Evliliğiniz?:44:

esinle normelde araniz nasil? yani ailesi disindaki mevzularda?
iyi geçiniyoruz.tartışmalarımız hep onun ailesi içindir.arada bir kıskançlık yapardım tartısırdık ama bu kadar büyümez dakikalık sürer sadece

ewet farkındayım toz kondurmuyo ama ben zarar görüyorum.çocuğum zarar görüyo bize yardımcı olup hak vermesi lazım artık
haklarım kısıtlanıyo düğüne giderim ağlayarak dnerim gezmeye giderim ağlayarak dönerim hastalanıyorum bebeğim var bana km bakıcak
bana ailemden kimse yardım etmiyoki .ne zaman nasıl düzelir yada düzelirmi bilmiyorum ama inşallah bizden çok bişey götürmemiş olur

bırakmicam zaten oraya vermeden öncede sordum rahatsızlık veriyosa bırakmıyım die .dürüst olsalar açıkça derlerdi
malesef en yakın dostum eski çıktım çocuğu kocama anlatmakla tehdit etmişti ( hoş eşimle evlenmeden hç bi sır bırakmadan anlatmıştım zati ama
olan dostluğa oldu )
keşke bunlar yolun ortasında herkesin içinde yapılmasaydı umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.
ewet o sokaktan nasıl geçerim düşünmek istemiyorum ama aynı giysileri giymicem
kaç yıllık evlisiniz ve bence de Allah yardım etsin kimseye huzursuzluk vermesin inş

4 e gircez görümcem izin verirse
hç sanmıyorum er yada geç ayırırlar bunlar bizi kocam beni korumuyo ailemdende hayır yok zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…