- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
Vurdunuz mu :26::26::26::26::26:
oğlum bebek arabasında uyuyo oysa caddeye doğru savurdu arabayı koştum tuttum
babam olsa yine vururdum
Allah yardimcin olsun canim, bence ogluna saril ondan güc al.
Esinin akli basina gelir umarim.
Arkadas nedir bu erkeklerin aile bagimliligiiiiiiiii
eşiniz nasıl biri öyle ! bunu nasıl yapabiliyor :44: Allah yardımcınız olsun.
teşkr ederm anlatck kimsem yok ağlayınca başım dönüyo bayılma nöbetlerim olabiliyo
korkuyorum ama tutamıyorum kendimi yinede ağlıyorum
oğlumla ilgilenip ayakta durabilmem için güçlü olmam lazım
şeref....in önde gideni
tutcağimı biliyo arabayı
ve sinir... insana herşeyi yaptırıyo o an oğlum düşse onun içinde ben küfür yerdim benim yüzümden olurdu
herkesin ailesi gözünde kusursuzdur toz kondurmazlar helede erkekler öyle çabuk kanarlarki analarının triplerine babaları bi surat yaptımı dünya biter onlar için ben yeni evlendm neler çekiyorum düğün gecesinden beri onların yüzünden.. eşim ben gelinlikli halimle babama sen evine git onuda ben getirip bırakıcam size dedi sabaha kadar o gelinlk üstmde neler yaşadım... hala affedemiyorum diyeceym şu ki kardeşim yapacağın şey herşeyin doğrusunu kocana karşı savunmaya çalışma helede ailesi hakkında hiçbir kötü söz söyleme bunları yaparsan onun ailesi kaybeder oğlunu eer yapmazsan sen kocanı ailesine kaptırrsn çocuğun varsa bunu yapmak zorundasın ve asaletin için en önemlisi kocanın kalbini her zaman iyi tutmalısın öyle yaparsan takdirini kazanır ailesinn yaptğı hakszlkları kendi gözüyle görür ve hala sen bu kadar iyisin diye artk senn safına gecer emin ol bu böyle olucak sabah olduğunda sen sadece bebeğnle beraber hhuzurlu bi güne başla kendn için iyi ol bu dnyadA rahatlık yok hiçkimse için. . kendnden çook kötü durumda olanları düşün . .
iyi geçiniyoruz.tartışmalarımız hep onun ailesi içindir.arada bir kıskançlık yapardım tartısırdık ama bu kadar büyümez dakikalık sürer sadeceesinle normelde araniz nasil? yani ailesi disindaki mevzularda?
İnsanlar bazen sevdikleri ile ilgili şeyleri bilseler de hasır altı ederler.Eşinizde muhtemelen görüyor biliyordur ama toz kondurmuyordur.Size kötü davrandıkları zaman kötü ve eleştirel tarzda anlatmamaya dikakt etseniz olayları sadece ne kadar kırıldığınızı belirtseniz,duygularınızı açıkça kavag etmeden anlatsanız.Belki durum biraz daha farklı olabilir.Bir kaç kez benimde başıma geldi eşimin ailesinin beni kıran davranışları oldu,evden çıktıktan sonra arabada onları çok sevdiğimi bana söyledikleri bu tarz şeylerin beni çok kırdığını kırgın ve üzgün bir dille kavga etmeden belirttim.Eşim de bana öyle yapmak istemediklerini onların da beni çok sevdiğini bazen her ailede olabileceğini vs söyledi.Daha sonra bu tarz davranışlar hiç olmadı.Umarım sizinde en kısa sürede düzelir her şey.İnanın çok üzüldüm sizin adınıza.Allah yardımcınız olsun.
bırakmicam zaten oraya vermeden öncede sordum rahatsızlık veriyosa bırakmıyım die .dürüst olsalar açıkça derlerdigercekten böyle insanlar var mi Allahim,bir hala,bir babaanne kendi canlarindan yegeni-torununa bakmaya
yüksünebiliyor mu ya,benim halam 4 saatlik yola gidiyor aylarca bakiyor torununa.ne pis insanlar var
sanki ömürlük baktilar,bu esleride anlamiyorum neden hic adalet yok bu erkeklerde
malesef en yakın dostum eski çıktım çocuğu kocama anlatmakla tehdit etmişti ( hoş eşimle evlenmeden hç bi sır bırakmadan anlatmıştım zati amaLütfen bırakma kendini,oğlunu yalnız bırakma.Zaten hissetmiştir annesinin üzgün olduğunu ve korkmuştur.Daha da korkutup üzmeyin onuda.Elinizi yüzünüzü yıkayın kalkın,varsa evde bir bitki çayı için yatıştırıcı olanlarından ve varsa çağırabileceğiniz yakın bir dostunuz arayın,yalnız kalmamaya çalışın.
ewet o sokaktan nasıl geçerim düşünmek istemiyorum ama aynı giysileri giymicemkeşke bunlar yolun ortasında herkesin içinde yapılmasaydı umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.
kaç yıllık evlisiniz ve bence de Allah yardım etsin kimseye huzursuzluk vermesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?