Eşimi evden kovdum.....

Gorumcene 1 kilo kina vermek lazim,Yaksin munasip yerlerine.Ne var sanki 3-5 saat baksa?Simdi sen kotu oldun, o sutten cikma ak kasik misali.Neyse sen uzme kendini, esinde umarim kafasina dank eder bir gun.

konu sahibi arkadaşım yazdıklarından ve anlattıklarından şunu anladımki sen bu adama fazla yüz vermişsin fazla adam yerine koymuşsun..
seni avucunun içinde biliyor..baskın bir karakter olmamışsın onun karşısında..resmen o yönlendirmiş evliliğide senide..

onun dedikleri onun istekleri hep ilk sırada...bukadar ödün verirsen bu ve benzeri olayları daha çok yaşarsın.

tabiyki dileğim mutlu olman..ama sanada çok iş düşüyor...

Gorumcene 1 kilo kina vermek lazim,Yaksin munasip yerlerine.Ne var sanki 3-5 saat baksa?Simdi sen kotu oldun, o sutten cikma ak kasik misali.Neyse sen uzme kendini, esinde umarim kafasina dank eder bir gun.
çok işim var çok bu Bu sülaleyle .eşimde böle sustukça daha çok uğraştırırlar beni

sanırım öle oldu dün gece biaz daha iyiydi yine tartıştık ama son noktayı koydum kararımı verdim
ya gerçekten bu adam böle değildi gayet kibar beni düşünen biriydi.
ben bu hale nasıl geldi anlamadım yani nerdeyse diğer arkadaş gb büyü yapıldı falan dicem.oderece değişti zaten olanlara inanamıyorum
ayyyyyyyy barışmışlar .

komik gelebili belki ama lavobonun deliği tıkanmamışsa yıkamaya devam arkadaşlaaaaarrrrrr

yalnız unutmamam lazım lavaboyu tıkayan dış etkenlere çamaşır suyu dökme vakti geldi.

dün gece daha iyi geçti oğlumu yengeme bıraktım bir iki saatliğine ama sanırım bundan sonra bırakamıcam
durmamış yormuş
bi yere tatlı yemeğe gittik bu arada o hala sölediğim herşeye karşı çıkıp tartışma çıkarıyordu
delirtti beni karnım açtı kolayı içtim tatlının başında sölediği laflarla birden garip bi ses çıktı benden
az daha çıkarıyordum .yiyemedim hiç bişey ağlamaya başladım bu arada tartışma sebebimiz
kendisi bir milyar küsüre telefon aldı bende para biriktirdim bilezik istiyorum dedim malum
geçen kötü günlerin telafisi olmalı .
oda abuk subuk konuştu ben nasıl biriktirmişim demekki çok para alıyomuş azaltcakmış.
bende çıldırdım tabi çıldırdımda ne oldu ağladım öle bi yerde
sonra bana dank etti ve geldiler soldan soldan
sildim yüzümü dedimki '' ben nie ağlıyorumki sürekli yeter ya sana son bu konudan bahsedişim
her dediğime hayır diosun herşeyde bi problem çıkarıyorusun bana şu dakikaddan sonra tek bi kırıcı bişey söle
yemin edrim Allah bel....mı versin herşey biter çekip gidicem
hiç kimseyi dinlemicem gidicem babamın evine kendimi bile dinlemicem''
oda dediki beni tehditmi ediyosun
bende dedimki hayır ben senin gb tehtid etmiyorum.bu kararı aldım bir sürü yemin ettim geri dönüşü yok
artık şimdi dilediğin gb davran ben kararımı verdim
ardındanda dedimki paraylada dilediğimi alıp kalanını taksit yaptırırım sana dedim
ben hakettiğim değeri senden alıcam sen vermek istemesende varsa bi şikayetin söle dedim .
buarada bide dedimki bende bu konuyu kapatıyorum kesinlikle hiç bişey olmamış gb davranıcam herşey normalmiş gb tamam dedi

aslında ben bu kadar para düşkünü değilim ama onun kendini ayrı beni ayrı tutması zoruma gidiyo
oda ne demek istediğimi anladı sanırım eve gelik çocuğu uyuttum bir sürü ağladım
sonra da onu sınadım kendime hesap açtırıcam dedim tamam dedi .bilezik alıp kalanın taksit etcem sana dedim tamam dedi.
vazgeçtim telefon alıcam dedim yine tamam dedi
bende daha fazla uzatmıyım yaşayıp görcez artık ne olcak
yalnız yemin ettim devam ederse evi terkedicem mecbur
bu arada ben hç böle yeminler etmem beni çıldırttılar kendime şaşıyorum

benim içinde iyi oldu dün gece artık kararımı verdim kendimi hazırladım bu bi dönüş noktası
tekrarladığı halde kendime yeni bir yol çizicem vücudum beynim artık kaldırmıyo bigün biyerde düşüp öldürmez bu tartışmalar bu haksızlıklar ama
eminim bi tarafıma vurur.yazık bir oğlum var 2 yaşında bana kim bakar oğlum nasıl olur kim bakar alırlarda elimden en iyisimi cesaretlenip bu kararı almaktı.
bu şeye benziyor amaliyata girmezse ölür diolarya hastaaya .amaliyattan korkmak hiç bi işe yaramıyor.benim boşanmaktan korktuğum gb.gerekirse şart oldu

şimdi işe mi girsem bilmiyorum açıköğretim kurslarınıda araştırıyorum
aöf de türk dili ve edebiyatı okuyorum tabi sınıfta kaldım şimdi daha çok çalışmak istiyorum

Canım konunu okuyalı bayag olmsudu ama tam okumadım acıkcasıda arkadaslrın demesı gıbı sen esıne basdan tavrını koyucakdın aılesınede aynı sekılde demısınkı gıderım bosanırım ve cocugumu alırlarsa demsıın bırıncısı cocugun anne cocugu bugun bosansan kımse alamaz elınden ıkıncısı erkek oldugu ıcın annede kalıyor zaten cocuk kız olsa derım 7 yasında kadar sende sonra babada kalıyor ama merak etme kımse alamaz bebegını senden Eşinlede fazla ınatlasma bence yok gıdıcem sunu alıcam yok bunu yapıcam ne kadar bırbırınızın damarına basarsanzı okadar cok gurultu cıkar evınde Annemın bı lafı var bırınız delı bırınız akıllı olucaksınız bu devaran oyle yuru ancak

allah yardımcınız olsun okudum çok üzüldüm neden böyle kör bu adamlar ya yazık bize

hani derler ya çekip gitmek korkakların işidir die sen bunu yapmamışsın Tebrik ederim seni arkadaşım..Yaşadıkların gerçekten çok zor ağır bir imtahan..Eşin ve bebeğinle mutluluklar dilerim eşinin ailesinden uzak inş. hayatınızı bir daha alt üst etmenize izin vermez eşiniz siz zaten sağlam karaktersiniz izin vermezsiniz..Kayanana görünce inadına sarıl daha çok eşine..Eşine de hayırlı akıl fikirler inş. ailesinin gerçek yüzünü görüüp de susmaz bu saatten sonra inş.

Ne diyoruz..?

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

evet doğru .aaah ah sabır ne diyim sabır

inşallah herşey dediğin gb güzel olur.

hayırlı kandiller herkese
bugün kandil çok bişey yazmak istemiyorum
zaten ne yazıyım ki dün yine tartıştığımızı mı
ama iş yerinde problemleri varmış o yüzden böle oluyomuş
bana iki hafta zaman ver dedi ne varsa biriktir iki hafta sonra say bana tek tek dedi
bende tabiki kabul ettim zaten dün hastalandım başka çaremmi var çocukla

susucam iki hafta ne olursa olsun susucam
sonunda bişeyler düzelicekse nie beklemiyim ki

Şu kaynanalarla görümceler ne isterler anlamam gelinlerden veya oğullarının evliliklerinden. Anneminde gelini var kadın laf söylemiyor oğluma yansır diye. Kardeşim karısına kızsa annem kardeşime kızıyor. alırken bu kızın huyunu bilmiyormuydun şimdi ne oldu diye.
Ben daha birgün benide şuraya götürün demedim . Ne işim var onların tanımadığım arkadaişarıyla.Yada onların arasında.Onlarlada gezmeye gitsem yanlız kalıcam aralarında. Bunları gelinlere yapıp gelinleri üzenler ki aslında oğullarını üzüyorlar asosyal çevresi olmayam fındık kabuğu kadar dünyalarında sıkılan insanlar.
Kardeşim kendinize bir dünya çevre kurun bırakın gençleri evlilikler bitiyorda ne oluyor. olan bebeklere oluyor. Oğlunu rahat bıraksanda karısıyla bebeğiyle yüzü gülse fenamı olur. Erkek ne kadar iyi olursa olsun , anne istedimi evliliği altı ayda yıkar. hiç gereksiz yıksan ne olacak ayşe gidecek fatma gelecek ...
Allah akıl fikir versin

kesinlikle haklısın onun bu istediğinide yap sonra sonuca göre bak işine arkadaşım

y bu nasıl bir insandır ki size olan hırısnı bebeğinden çıkarabiliyor pes yanii , şimdi belki bazıları hoş karşılamıcak ama o arabayı ittiği için kafasını kırsanız yeriydiii !!!!

ayrıca siz sinemaya gittiğinizde başka birilerini de illa yanınızda götürmek zorunda mısınız o görümcede saçmalamış yaniiii

eşinizde olanalrı görmeyip üstüne size yüklenmiş nedir bu erkeklerin ailesine olan tutkusu.. evlenme kardeşim o zaman otur ananın evinde!!

Allah yardımcın olsun şimdi birde bebek var ne de olsa babası dicem ama yine de sen bilirsin sakinliğini koru yinede...

amiiin
kesinlikle haklısın onun bu istediğinide yap sonra sonuca göre bak işine arkadaşım
evet bakalım ne olacak sonumuz
elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum artık gerisi ona kalmış

ah şu dedğin evlendiğimizden beri en büyük sıkıntımız
ama bazen ben sussamdükkana gidip illede ona iletenler oluyo düşün artık

Son düzenleyen: Moderatör:
cuma günü eşimin pskoloğunu aradım dikkat eksikliğinden doktora gidiyo.
doktor bi terapi uygulamış bu sinirli hali zaten beklediği bişeymiş üstüne alma
o seninle ilgili değil kendi geçmişine bir öfke yaşıyor.bu da terapimizin
bi parçası.birazdaha idare edin 2 -3 haftaya geçecektir dedi
bende dedim ama bizim problemlerimiz var sizinle konuşmamız lazım yoksa boşnırız die çok üzülüyorum hastalanıyorum dedim
şuan hiç sırası değil dedi .
kendisi vakti geldiğinde benide alıcakmış
eşimin benle uyumu çok iyimş.boşanılıcak bişey yokmuş
ne diyim beni çok rahatlattı yalnız bu sıcaklarda eşimi idare etmek çok zor oluyo

benimde eşimin ailesi kaynımalara maddi olarak destek oluyolar biz evlendiğimizden beri borcumuz var bu aralar bi arsasını sattı kayınpederim birazını kaynıma verdi iş kuracakmış bizi düşünen yok eşime dedimki borç olarak iste. alt tarafı 5.000 tl bugün bu parayaı istemeden bu eve gelme dedim oda hala gelmedi msj atmış dediğini yapamadım eve gelmiyorum diye cvp yazmadım tek başıma kaldım evde (

ee ii olmuş sana. adam zaten ailesinden 2 sınıf muamelesi görurken bide sen hasta eediyorsun. tebrikler ne diyim. verm,yolar işte ne isticeksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…