- Konu Sahibi Superisi 2009
-
çok işim var çok bu Bu sülaleyle .eşimde böle sustukça daha çok uğraştırırlar beniGorumcene 1 kilo kina vermek lazim,Yaksin munasip yerlerine.Ne var sanki 3-5 saat baksa?Simdi sen kotu oldun, o sutten cikma ak kasik misali.Neyse sen uzme kendini, esinde umarim kafasina dank eder bir gun.
sanırım öle oldu dün gece biaz daha iyiydi yine tartıştık ama son noktayı koydum kararımı verdimmutlu son
ya gerçekten bu adam böle değildi gayet kibar beni düşünen biriydi.konu sahibi arkadaşım yazdıklarından ve anlattıklarından şunu anladımki sen bu adama fazla yüz vermişsin fazla adam yerine koymuşsun..
seni avucunun içinde biliyor..baskın bir karakter olmamışsın onun karşısında..resmen o yönlendirmiş evliliğide senide..
onun dedikleri onun istekleri hep ilk sırada...bukadar ödün verirsen bu ve benzeri olayları daha çok yaşarsın.
tabiyki dileğim mutlu olman..ama sanada çok iş düşüyor...
ayyyyyyyy barışmışlar .
komik gelebili belki ama lavobonun deliği tıkanmamışsa yıkamaya devam arkadaşlaaaaarrrrrr
teşkr ederm anlatck kimsem yok ağlayınca başım dönüyo bayılma nöbetlerim olabiliyo
korkuyorum ama tutamıyorum kendimi yinede ağlıyorum
oğlumla ilgilenip ayakta durabilmem için güçlü olmam lazım
benim içinde iyi oldu dün gece artık kararımı verdim kendimi hazırladım bu bi dönüş noktası
tekrarladığı halde kendime yeni bir yol çizicem vücudum beynim artık kaldırmıyo bigün biyerde düşüp öldürmez bu tartışmalar bu haksızlıklar ama
eminim bi tarafıma vurur.yazık bir oğlum var 2 yaşında bana kim bakar oğlum nasıl olur kim bakar alırlarda elimden en iyisimi cesaretlenip bu kararı almaktı.
bu şeye benziyor amaliyata girmezse ölür diolarya hastaaya .amaliyattan korkmak hiç bi işe yaramıyor.benim boşanmaktan korktuğum gb.gerekirse şart oldu
evet doğru .aaah ah sabır ne diyim sabırCanım konunu okuyalı bayag olmsudu ama tam okumadım acıkcasıda arkadaslrın demesı gıbı sen esıne basdan tavrını koyucakdın aılesınede aynı sekılde demısınkı gıderım bosanırım ve cocugumu alırlarsa demsıın bırıncısı cocugun anne cocugu bugun bosansan kımse alamaz elınden ıkıncısı erkek oldugu ıcın annede kalıyor zaten cocuk kız olsa derım 7 yasında kadar sende sonra babada kalıyor ama merak etme kımse alamaz bebegını senden Eşinlede fazla ınatlasma bence yok gıdıcem sunu alıcam yok bunu yapıcam ne kadar bırbırınızın damarına basarsanzı okadar cok gurultu cıkar evınde Annemın bı lafı var bırınız delı bırınız akıllı olucaksınız bu devaran oyle yuru ancak
hani derler ya çekip gitmek korkakların işidir die sen bunu yapmamışsın Tebrik ederim seni arkadaşım..Yaşadıkların gerçekten çok zor ağır bir imtahan..Eşin ve bebeğinle mutluluklar dilerim eşinin ailesinden uzak inş. hayatınızı bir daha alt üst etmenize izin vermez eşiniz siz zaten sağlam karaktersiniz izin vermezsiniz..Kayanana görünce inadına sarıl daha çok eşine..Eşine de hayırlı akıl fikirler inş. ailesinin gerçek yüzünü görüüp de susmaz bu saatten sonra inş.
Ne diyoruz..?
HER ŞEY GÜZEL OLACAK
hayırlı kandiller herkese
bugün kandil çok bişey yazmak istemiyorum
zaten ne yazıyım ki dün yine tartıştığımızı mı
ama iş yerinde problemleri varmış o yüzden böle oluyomuş
bana iki hafta zaman ver dedi ne varsa biriktir iki hafta sonra say bana tek tek dedi
bende tabiki kabul ettim zaten dün hastalandım başka çaremmi var çocukla
susucam iki hafta ne olursa olsun susucam
sonunda bişeyler düzelicekse nie beklemiyim ki
amiiinŞu kaynanalarla görümceler ne isterler anlamam gelinlerden veya oğullarının evliliklerinden. Anneminde gelini var kadın laf söylemiyor oğluma yansır diye. Kardeşim karısına kızsa annem kardeşime kızıyor. alırken bu kızın huyunu bilmiyormuydun şimdi ne oldu diye.
Ben daha birgün benide şuraya götürün demedim . Ne işim var onların tanımadığım arkadaişarıyla.Yada onların arasında.Onlarlada gezmeye gitsem yanlız kalıcam aralarında. Bunları gelinlere yapıp gelinleri üzenler ki aslında oğullarını üzüyorlar asosyal çevresi olmayam fındık kabuğu kadar dünyalarında sıkılan insanlar.
Kardeşim kendinize bir dünya çevre kurun bırakın gençleri evlilikler bitiyorda ne oluyor. olan bebeklere oluyor. Oğlunu rahat bıraksanda karısıyla bebeğiyle yüzü gülse fenamı olur. Erkek ne kadar iyi olursa olsun , anne istedimi evliliği altı ayda yıkar. hiç gereksiz yıksan ne olacak ayşe gidecek fatma gelecek ...
Allah akıl fikir versin
evet bakalım ne olacak sonumuzkesinlikle haklısın onun bu istediğinide yap sonra sonuca göre bak işine arkadaşım
elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum artık gerisi ona kalmışy bu nasıl bir insandır ki size olan hırısnı bebeğinden çıkarabiliyor pes yanii , şimdi belki bazıları hoş karşılamıcak ama o arabayı ittiği için kafasını kırsanız yeriydiii !!!!
ayrıca siz sinemaya gittiğinizde başka birilerini de illa yanınızda götürmek zorunda mısınız o görümcede saçmalamış yaniiii
eşinizde olanalrı görmeyip üstüne size yüklenmiş nedir bu erkeklerin ailesine olan tutkusu.. evlenme kardeşim o zaman otur ananın evinde!!
Allah yardımcın olsun şimdi birde bebek var ne de olsa babası dicem ama yine de sen bilirsin sakinliğini koru yinede...
benimde eşimin ailesi kaynımalara maddi olarak destek oluyolar biz evlendiğimizden beri borcumuz var bu aralar bi arsasını sattı kayınpederim birazını kaynıma verdi iş kuracakmış bizi düşünen yok eşime dedimki borç olarak iste. alt tarafı 5.000 tl bugün bu parayaı istemeden bu eve gelme dedim oda hala gelmedi msj atmış dediğini yapamadım eve gelmiyorum diye cvp yazmadım tek başıma kaldım evde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?