- Konu Sahibi Superisi 2009
-
evet .. ama iyiki bitirmemişim istedikleri bu evliliğin olmamasıymş şimdi oğullarını kaybedicekler nerdeyse..Devam Ediyor mu Evliliğiniz?:44:
4 e gircez görümcem izin verirse
hç sanmıyorum er yada geç ayırırlar bunlar bizi kocam beni korumuyo ailemdende hayır yok zor çok zor
saol arkadaşım .sakin olmayıçok denedim ama hiçbir gün farketmedi farketmiyo bu erkekler yok tabiatlarında yokherkesin ailesi gözünde kusursuzdur toz kondurmazlar helede erkekler öyle çabuk kanarlarki analarının triplerine babaları bi surat yaptımı dünya biter onlar için ben yeni evlendm neler çekiyorum düğün gecesinden beri onların yüzünden.. eşim ben gelinlikli halimle babama sen evine git onuda ben getirip bırakıcam size dedi sabaha kadar o gelinlk üstmde neler yaşadım... hala affedemiyorum diyeceym şu ki kardeşim yapacağın şey herşeyin doğrusunu kocana karşı savunmaya çalışma helede ailesi hakkında hiçbir kötü söz söyleme bunları yaparsan onun ailesi kaybeder oğlunu eer yapmazsan sen kocanı ailesine kaptırrsn çocuğun varsa bunu yapmak zorundasın ve asaletin için en önemlisi kocanın kalbini her zaman iyi tutmalısın öyle yaparsan takdirini kazanır ailesinn yaptğı hakszlkları kendi gözüyle görür ve hala sen bu kadar iyisin diye artk senn safına gecer emin ol bu böyle olucak sabah olduğunda sen sadece bebeğnle beraber hhuzurlu bi güne başla kendn için iyi ol bu dnyadA rahatlık yok hiçkimse için. . kendnden çook kötü durumda olanları düşün . .
pskoloğa gidiyo zaten her hafta gitsin anlatsın bakalım yüzü varsa .g.doğuluyum ben küçüklüğümden beri ezildim yok sayıldımkonu sahibinin, eşinin ona karşı yapılanları yok saydıkça evliliğiniz huzurlu olmaz.(bu tavır içindeki bütün beylerin evliliği gibi) yani haklısınız fakat kavgayı bırakıp sakince eşinizle evliliğiniz hakkında net kararlar alın ve hiç kimseye kendinizi yok saydırmayın...
ewet bu kadar basit aslında saatlerce ağlamam bana kar kalıcak artık bir ay başım döner dururAslında öyle bir farkındalar ki etrafında olup bitenlerden. onlara ses çıkaramayınca suçunu bastırmak için size patlamış o kadar. Başka hiçbir sebebi yok.
bu gece oldu bunlar kesin dükkana gitmiştir yatmayaDevam Ediyor mu Evliliğiniz?:44:
dicek hçbi cümlem yokki ona son sölediğim sesini duymak istemiyorum git sakın gelme arkamdan olduolayda bu
şunu çoğu zaman anlıyorum.. erkeklere karşı mağdur konumda olunca kadın ve susup konuşmayınca erkek adım atmaya çalışıyor eğer yapılan haksızlığın üzerine hakaret ve kötü sözler söylerse kadın, erkekde diyorki sende şunu dedin bunu dedin.. olayın üstüne bişey söylemeden hemen mağdur konuma geçmelisin yoksa o kendi hatasını sennkilerle örter sen kafayı yersin sadece susmak gerek bu durumlrda belkide hiç konuşmamak.. anneci erkeklerle konuşarak biyere varılmıyo başka yollardan hhaddini bildrmek lazm!!!
nerden farkettin bilmiyorum sezgilerin kuvvetliymiş.eşi vefat etti oda annesine taşındı .şimdi benimle yarışıyo kocamın yanına oturmam bile batıyoGörümcen evde kalmış filan mı?Bana evde kalmış kız sendromlarını hatırlattı bu!! Kıskanıyor sizi anladığım kadarıyla.Umarım size çektirdikleri yanına kar kalmaz.O da ileride ele karışacak o zaman anlar anyayı konyayı haspam!
nasıl bi görümceki kendi yeğenine bakmaktan aciz.. bence şehrinizi değiştirin[/QUOTE]4 e gircez görümcem izin verirse
hç sanmıyorum er yada geç ayırırlar bunlar bizi kocam beni korumuyo ailemdende hayır yok zor çok zor
büyüye gerek yok sanmıyorum bende bu şans varken çok normaleğer eşin çok tuhaflaştysa büyü fln yapmş olablrler eğer başlarda böyle değilse sonradan çok değiştyse..
Erkekler genelde dışarıya tepki veremez ama içerdekine yani eşine her türlü tepkiiyi verir.bende bunu çözmüş değilim acaba bunu içerdekini kaybetme korkusu olmadığı için mi yapar?
ewet ama artık oraya haftada 2 gün gitmek istemiyorumtipik erkek sendromları işte bütün erkekler böyle çok ciddiye almamak gerek...bırakacaksın ne halleri varsa görsünler sende canını sıkan insanları çok muhatap almayacakın ve en önemlisi eşine şikayet etmeyeceksin çünkü onlar bundan hiç hoşlanmıyorlar...
Canım bence özür falan dilemez ... özür dileyecek adam bunu yapmaz..ayrıca kendi yaptıkları şeylerden rahatsız olur psikolojik olarak ve bundada seni suçlar beni bu hale getirdin diye der ve o sana surat yapar senden özür diler buna eminim...bence kapıyı açmamazlık yapma aç ve konuşmayarak tepki ver rutin işlerini yap o bir şey olmamış gibi davranana kadar sen sessiz kal...bayanlar kolayı değil zoru seçiyoruz aslında hep irdeliyor,eleştiriyor daha iyisi,daha güzeli için çabalıyoruz ama bu çabayı erkekler farklı algılıyor ve hep ters tepiyor..kolayı kimseyi dikkate almayıp düşünmemek ve dolayısıyla eşlere aksettirmemek o zaman senden iyisi yok..
... senden özür bekler....yazacaktım...
baş etmek çok zor geliyo kocam benimle olmazsa ne kadar dayanırım bunlara
sürü gbiler sadece kaynım görümcem değil sülaleleri çok kalabalık ve kimse beni istemiyo
aklınıza yanlış bişeyde gelmesin sakın.yanlış bişey de yapmamışımdır hç
tek eksiğim hergün oraya gitmemem .evleri dublex oraya taşınmamam.
onlarla her düğüne gitmemem.düğünlerde abiye giymemem gerekiyo giyiyorum die kızıyolar
budur beni onlardan ayıran
öyle şekerim bende de var ordan biliyorum adam siiniirlerniyor sinirliyken yaptıkları onu daha da rahatsız ediyor sonra suçluluk duygusu benden daha fazla şikayet etmesine neden oluyor..mümkün olduğunca böyle sinirleneceği konuları konuşmamak lazım ama duramıyoruz ki bizlerde doğrucu davutlarız ya oysa yüzüne gülüp geçecen ama nerde...
canım ya tek çare eşinin onlardan sıkılması ve gitmek istememesi...ben çok giderim eşimin ailesine ama eşim sıkılır gitmek istemez mesela...biraz sularına gitsen iyi geçinmeye çalışsan belki sana bakışları değişir...şahsen eşimin ailesi de beni çok sevmezdi ben çok gittim sevgimi esirgemedim şimdi kızlarından üstün tutyorlar beni...
bi defa iki hafta kaldım yatılı ( evimiz yakın olmasına rağmen )
bi defada 4 gün kaldım baktım hala nie kalmıyosun buraya taşıyalım eşyaları dediler kaçtım dahada kimse tutamaz beni elimi
verip kolumu kaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?