Eşimi evden kovdum.....

olayda bu
şunu çoğu zaman anlıyorum.. erkeklere karşı mağdur konumda olunca kadın ve susup konuşmayınca erkek adım atmaya çalışıyor eğer yapılan haksızlığın üzerine hakaret ve kötü sözler söylerse kadın, erkekde diyorki sende şunu dedin bunu dedin.. olayın üstüne bişey söylemeden hemen mağdur konuma geçmelisin yoksa o kendi hatasını sennkilerle örter sen kafayı yersin sadece susmak gerek bu durumlrda belkide hiç konuşmamak.. anneci erkeklerle konuşarak biyere varılmıyo başka yollardan hhaddini bildrmek lazm!!!

4 e gircez görümcem izin verirse
hç sanmıyorum er yada geç ayırırlar bunlar bizi kocam beni korumuyo ailemdende hayır yok zor çok zor

Görümcen evde kalmış filan mı?Bana evde kalmış kız sendromlarını hatırlattı bu!! Kıskanıyor sizi anladığım kadarıyla.Umarım size çektirdikleri yanına kar kalmaz.O da ileride ele karışacak o zaman anlar anyayı konyayı haspam!

hç sanmıyorum er yada geç ayırırlar bunlar bizi kocam beni korumuyo ailemdende hayır yok zor çok zor[/QUOTE]
nasıl bi görümceki kendi yeğenine bakmaktan aciz.. bence şehrinizi değiştirin

Erkekler genelde dışarıya tepki veremez ama içerdekine yani eşine her türlü tepkiiyi verir.bende bunu çözmüş değilim acaba bunu içerdekini kaybetme korkusu olmadığı için mi yapar?

saol arkadaşım .sakin olmayıçok denedim ama hiçbir gün farketmedi farketmiyo bu erkekler yok tabiatlarında yok
illa kafalarını tutup gözleri açıkmı görüyo mu die emin olman lazım malum belki benimki gb sımsıkı yummuştur gözünü
pskoloğa gidiyo zaten her hafta gitsin anlatsın bakalım yüzü varsa .g.doğuluyum ben küçüklüğümden beri ezildim yok sayıldım
şimdiden sonra haksızlığa tahammül edemiyorum kendimi bu yüzden yok saydıramam
Aslında öyle bir farkındalar ki etrafında olup bitenlerden. onlara ses çıkaramayınca suçunu bastırmak için size patlamış o kadar. Başka hiçbir sebebi yok.
ewet bu kadar basit aslında saatlerce ağlamam bana kar kalıcak artık bir ay başım döner durur
Devam Ediyor mu Evliliğiniz?:44:
bu gece oldu bunlar kesin dükkana gitmiştir yatmaya
yarın geri adım atmazsa özr dilemezse açmam kapıyı öle çekip baba evine gitmekte yok.suçlu gb
suçlu o ve ailesi
beni bırakırsa o pişman olur

tipik erkek sendromları işte bütün erkekler böyle çok ciddiye almamak gerek...bırakacaksın ne halleri varsa görsünler sende canını sıkan insanları çok muhatap almayacakın ve en önemlisi eşine şikayet etmeyeceksin çünkü onlar bundan hiç hoşlanmıyorlar...

Canım bence özür falan dilemez ... özür dileyecek adam bunu yapmaz..ayrıca kendi yaptıkları şeylerden rahatsız olur psikolojik olarak ve bundada seni suçlar beni bu hale getirdin diye der ve o sana surat yapar senden özür diler buna eminim...bence kapıyı açmamazlık yapma aç ve konuşmayarak tepki ver rutin işlerini yap o bir şey olmamış gibi davranana kadar sen sessiz kal...bayanlar kolayı değil zoru seçiyoruz aslında hep irdeliyor,eleştiriyor daha iyisi,daha güzeli için çabalıyoruz ama bu çabayı erkekler farklı algılıyor ve hep ters tepiyor..kolayı kimseyi dikkate almayıp düşünmemek ve dolayısıyla eşlere aksettirmemek o zaman senden iyisi yok..

dicek hçbi cümlem yokki ona son sölediğim sesini duymak istemiyorum git sakın gelme arkamdan oldu
onu görmek bile istemiyorum artık bu ilk değil ben kırklıydım neler yaşadım hakkımı helal etmiyorum
haram olsun bizi ayırıyolar günahı onların olsun bu dünyada beni onlara yapcağım hç bişey yok

nerden farkettin bilmiyorum sezgilerin kuvvetliymiş.eşi vefat etti oda annesine taşındı .şimdi benimle yarışıyo kocamın yanına oturmam bile batıyo
kayınvalidem kayınpederim çok iyi davranmazlar o yüzden bana o üzülmesin die
hç sanmıyorum er yada geç ayırırlar bunlar bizi kocam beni korumuyo ailemdende hayır yok zor çok zor
nasıl bi görümceki kendi yeğenine bakmaktan aciz.. bence şehrinizi değiştirin[/QUOTE]
ne şehri semt bile değiştirmiyo eşim tamam desem aynı eve taşicak
eğer eşin çok tuhaflaştysa büyü fln yapmş olablrler eğer başlarda böyle değilse sonradan çok değiştyse..
büyüye gerek yok sanmıyorum bende bu şans varken çok normal
Erkekler genelde dışarıya tepki veremez ama içerdekine yani eşine her türlü tepkiiyi verir.bende bunu çözmüş değilim acaba bunu içerdekini kaybetme korkusu olmadığı için mi yapar?

bilmiyorum
düşünsene kendi haklarına dokunulunca ailesine karşı koyuyolar ama bize gelince sanki hç bişey olmamış

ewet ama artık oraya haftada 2 gün gitmek istemiyorum
bir gün nelerine yetmiyo

... senden özür bekler....yazacaktım...

ewet haklısın daha öncede aynen yazdıklarını dedi
ne zaman kendiliğinden özr dilediki şimdi yapsın

baş etmek çok zor geliyo kocam benimle olmazsa ne kadar dayanırım bunlara
sürü gbiler sadece kaynım görümcem değil sülaleleri çok kalabalık ve kimse beni istemiyo
aklınıza yanlış bişeyde gelmesin sakın.yanlış bişey de yapmamışımdır hç
tek eksiğim hergün oraya gitmemem .evleri dublex oraya taşınmamam.
onlarla her düğüne gitmemem.düğünlerde abiye giymemem gerekiyo giyiyorum die kızıyolar
budur beni onlardan ayıran

öyle şekerim bende de var ordan biliyorum adam siiniirlerniyor sinirliyken yaptıkları onu daha da rahatsız ediyor sonra suçluluk duygusu benden daha fazla şikayet etmesine neden oluyor..mümkün olduğunca böyle sinirleneceği konuları konuşmamak lazım ama duramıyoruz ki bizlerde doğrucu davutlarız ya oysa yüzüne gülüp geçecen ama nerde...

canım ya tek çare eşinin onlardan sıkılması ve gitmek istememesi...ben çok giderim eşimin ailesine ama eşim sıkılır gitmek istemez mesela...biraz sularına gitsen iyi geçinmeye çalışsan belki sana bakışları değişir...şahsen eşimin ailesi de beni çok sevmezdi ben çok gittim sevgimi esirgemedim şimdi kızlarından üstün tutyorlar beni...

kesinlikle ..
okadar mutluydukki ikimizde bu gece ney nasıl oldu hala inanamıyorum.
nasıl beceriyolar naasıl insanlar onlara insan diemiyorum

bi defa iki hafta kaldım yatılı ( evimiz yakın olmasına rağmen )
bi defada 4 gün kaldım baktım hala nie kalmıyosun buraya taşıyalım eşyaları dediler kaçtım dahada kimse tutamaz beni elimi
verip kolumu kaptırıyorum

Erkekler sinirlenince bizler kadar kontrollü olamıyorlar, o yüzden sinirlilik anlarında yaptıklarını dikkate almamalı unutmaya çalışmalı ,aksi takdirde mutlu olabileceğin günlerden mahrum kalırsın..mükemmel insan yok...onlar çok çabuk unutup normale dönebiliyor ama biz unutmuyoruz..erkeklerin mantalitesi çok farklı..evlilğinde bu tarz şeyler yaşamayan insan yok denecek kadardır.her kavgada boşanmaya kalkarsak olmaz.zamanla onlarda anlarlar yeter ki sen ailesi ve hakkında iyi şeyler düşündüğü kişiler alyhinde görüş bildirme o zaman senden soğuyor...

allah yardımcın olsun canım benim üzülme çocuğun için üzülmeyeceksin ....senin huzursuzluğunu hisseder o şimdi yapma onu düşün...canım erkeklere aileleri demiri yutturur sen hamuru yutturamazsın....görümcekle kayınvalidede kadın nasıl oluyorda kadın kadına acı veriyor hemde bi yuvanın sadetiyle oynuyorlar allah yanlarına bırakırmı hiç üzülme allaha havale et...eşlerde genelde görmezler ailelerinin yaptığını onlar için günah keçisi hep eşleridir hepsi böyle değişmezler...erkek tarafının ailesi geline azıcık mutluluğu çok görürken farkına varmıyorlarki oğullarınıda üzüyorlar...eminim eşinin içi içi yiyordur şimdi oda üzgündür...bi sabah olsun onunda seninde sniriniz geçer ...

ilginç bu zamanda hala birlikte oturma fikri...canım o zaman mesafeni koyacaksın ama eşinle de aranı iyi tutacakasın ki bu mesafe eşini rahatsız etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…