Eşimi evden kovdum.....

panikatak hastayım ve ilkkez yanlız uyicam tabi uykum gelirse
şimdi içiniz de tecrübeli olanlar vardır ama bana çok tuhaf geliyo ayrılsam ne olur acaba alışırım heralde.
olur ya ben özür beklerken daha öncede de yaptığı gb ayrılma isteğiyle de gelebilir çok havalanmıyım en iyisi
ama bu form süpermiş yoksa şimdi kriz geçiriyo olurdum
bana dua ettiğinizi düşünmeye çalışıyorum

öyle bir düşünceyle geleceğini sanmam...ikinizde bir şey olmamış gibi davranın bence büyütmeyin bunlar olabiliyor...sen şimdi güzel bir müzik ac ve dinleyerek uyumaya çalış sabah yavrunun sana ihtiyacı var uutmaa bu arada bende uyusam iyi olacak benim oğluşum da sabah erken uyanıyor..

kaç yıllık evlisin gerçekten mantıklı geliyo konuşmaların şuan sinirliyim die atıp tutuyorum ama dediklerinide doğru buluyorum
amiiin.buarada inşallah üzgündür en azından beni sevdiğini bilir sevinirim güzel başlayan gecey zehir attiler onada banada beddua etmicem
rabbim gelir haklarından
ilginç bu zamanda hala birlikte oturma fikri...canım o zaman mesafeni koyacaksın ama eşinle de aranı iyi tutacakasın ki bu mesafe eşini rahatsız etmesin...

aslında siyasetçi olmak lazım ama nerdee
hakkım hakkım die gürlüyorum kimin umrundaysa hak

:93: iyi geceler o zaman benmde uyumam lazım bende gidiyorum
malum yarın bütün gün oğluma bakacak gücüm olması lazım
teşekkür edrim derdimi paylaştığınız için

Son düzenleme:
lütfen sakin olun. görümceniz kaynınız yataklarında mışıl mışıl uyurken siz neden kriz geçiriyorsunuz? bir de erkeğin olgunlaşması karısının onu boşamasından geçer ama bunu siz değil de ikinci karısı yaşar.yani kocanızdan boşanmak yerine bazı şeyleri doğru değerlendirmesi için zaman verin...

o bunu teklif ederse ne derim bilmiyorum
ama ben zaten hayatta teklif etmem başkaları için asla bebeğime kendime acı çektirmem

canım biz eşimle 14 yıldır tanışıyoruz 11 yıldır da evliyiz...çook badireler atlattık emek vermeden hiç bir şey olmuyor ama şu var eğer sevgi varsa emek olmalı yoksa sırf olsun diye,sürsün diye değil.Sevgi hala varsa ,karşılıklı birbirimizi hoş göreceğiz.kenarları törpüleyeceğiz keskinlik iyi bir şey değil ..görüşürüz canım..yarın güzel haberlerini bekliyorum iyi geceler canım

Sormadan nasıl yardımcı olucaz pardon....Müneccim miyiz biz?

Allah korusun ama iş ciddiye bindiğinde ne olursa olsun eşin sağlıklı oturup düşünecektir haliyle seni bebeğini yaşadığın hayatı yapmak istediklerini düşünecektir diye düşünüyorum. aile erkekler için çok önemli fakat aile dağılma durumuna geldiğinde herşeye ragmen en azından oğlunuz için şans verilir diye düşünüyorum :) umarım öyle olur sevginiz tamir olur.
anlamıyorum neden eşlerde aileleride beynindeki istediği gelin eş kalıbına seni uydurmay oturtmayı düşünüyorlar hayat çalmak bu bende yaşıyorum kısmen böyle sorunlar ...

bi kadın olarak bu tabiri kullanmanızı kınadımmm

allah yardimcin olsun canim.insallah problemleriniz hallolur.
allah görümcenede akil fikir versin senden uzak tutsun

keşke işi bu boyuta getirmeseydiniz canım tabi ne yaşandı ne söylendi bilmiyorum ama başkaları yüzünden yuva yıkılmamalı bence üzülüyorum böyle durumlara
biraz daha sakin ve soğukkanlı ol eminim eşinde yaptıklarından pişman olacaktır.aranızı yumuşatmaya çalış kimse için kötü olma eşinle değmez sana bebeğine yazık

Sormadan nasıl yardımcı olucaz pardon....Müneccim miyiz biz?
insan sinirli olunca ne yazcağinı bilmiyo ne laflar yedim ama buraya daha çeyreğini bile yazamadım
naptın?uyuyabildin mi? bi gelişme varmı?
sabah 4 te uyudum tekrar sabah 6 da uyandım.çocuğa dondurma yedirmişler hastaydı hep kıvranıp uyandı
ateşlendi biraz....iyi bi gelişme yok aslında
dicek hiç bişeyim yok.öyle kırıldımki bugün hastalandım krizim tuttu .yoldayken baygınlık geçirdim ne kadar önemsizmişim
allah yardimcin olsun canim.insallah problemleriniz hallolur.
allah görümcenede akil fikir versin senden uzak tutsun
görümcem adam olmaz adım gb eminim

durup dururken oldu herşey. ne kadar yazık
sinemada el ele gözgözeydik o anımızı gören bir saat sonra bunların olduğuna inanmaz

telefonla konuştuk bugün sözlerime kızmış
ben ona söz söyledimde küfür mü ettim üstelik kendisi bana bağirdı ne dedi ablam
ne dediki ne dedi die
bende nie anlamıyosun yanında söylediler nie hiçbişey olmamış gb davranıyosun dedim
bir ton küfür saydı benimde zoruma gitti beni koruması yerine küfür sayması
''illa kazık yiceksin sonra anlıycaksın beni dedim''
bu sözüme kızmış.
tamam konuyu kapatalım die konuşup kapattık teli tabi benim o sözü geri almam karşılığında
kendi hatasını kabul etti ve teli kapattı

akşama doğru oğlumu saçını kestirdim abimle gönderip kocamında haberi vardı
ama abimle göndericeğimden haberi yoktu
az ewwelde bunun için tartıştık ondan izin almışmıyım
abimle nie gönderiyomuşum ona sormadan

nie böle yapıyosun diorum sen görürsün bundan sonra
yontucam seni dio
bir sürü tehdit savurdu telefonda bende kapattım teli
çocuğu bıraktım arkadaşa bindim taksiye aradı açmadım .
gittim iş yerine ''ne var ne istiyosun açık söle
biliyorum yalan söleme senin istediğin başka bişey söle ne ''dedim
bitsinmi bitsin istiyosan söle uzatma seninle uğraşıcak gücüm yok
hastayım ve git diyosan bırak babamın evine gidiyim baksın bana
ama beni böle süründürme dedim
çocuğum şuanda alt dükkanda aç sefil uyuyo ben hastalanırım die sabahtan beri
kadının dükkanında oturuyorum benim sana daha fazla gücüm yok
söle şimdi bitsinmi dedim alcakmısın bunu deyip yüzüğü gösterdim parmağimda
yok tamam eve git dedim bende bastım gittim taksi durağina
o görmedi ama ağlaya ağlaya titreye titreye bindim taksiye.

şimdi ben ne diyim ne hissediyim
aynı evde oturdum nolcak şimdi
iyimi yaptım acaba gitsemiydim babamın evine

canım şimdi bi sakinleş otur eşin geldiğinde ağır kelimeler kullanma...tartışmayalım çocuğun yanında bende oda çok hastayız falan de...unutma keskin sirke küpüne zarar...öfkelenmeden tatlı tatlı konuş sonuçta kavga sebebiniz kendiniz değilsiniz başkaları için yani 3. şahıslar için daha fazla kırmayın birbirinizi..yuva kurmak kolay değil zamanla herşey yoluna girer inan bana...aldatma kumar içki gibi çok çok büyük problemleriniz yok...her tartışmada boşanılmazki dün gece ikinizde birbirinizden ayrıydınız bunun üzüntüsünü yaşadınız şu ölümlü dünyada birbirinizi kırmanın anlamı ne kocana bu şekilde konuş oda yumuşayacaktır...çocuğuda perişan etme bişiyler ye onada yedir kib bebişi öpüyorum

Son düzenleme:
Canım sırf sen değilsin..
Ben de şimdi eşime annesi ablası ile ilgili bi mevzu açsam birbirimize girerizz..
Hepsi öyle haksız olduklaını bilselerde laf söyletmiyorlar..
Napıyorum adlarını anmıyorumm..
Mevzusu geçmiyor evimde..
Yoklarmış gibi davranıyoruzz(ben hiç biriyle görüşmüyorum)
isimlerini zikretmemek daha iyi..
söylesen noluyo görüyoz işte kavga kıyamet..
Dünyada sırf onların anneleri var yaa sırf onlarda var anne abla kardeş..
Rabbim ıslah etsin..

ilk önce sakin ol ve onların yüzünden eşinle tartışmamaya çalış. özelliklede yolda. ama evet insan sinirlenince gözü birşey görmüyor. bizde yeni evliyken eşimle neden bişey demiyorusn neden cvp vermiyorsun onlara diye kızıyordum. her defasında tmm onları tutucaksan boşanalım diyorudm. ama zaman geçtikçe ve ailesinin yaptıklarını ususl usul güzelce anlatınca bişeyler dank etmeye başladı canım kocişimde. en sonunda kaynanam bana çatamayıp eşime çatmış ve kavga etmişler. iyide oldu bana çatsaydı gene görüşürdük ama kendisine çatınca küstü.
sen güzelce oturup bak böyle dedi neden diyo demese ne olur gibi laflarla ona anlatmaya çalış. birde bazen arkaya atmak en iyisi çocuğuna kocana bak sen dışardakiler ne kadar kudururlarsa kudursunlar umursama mutlu olmaya bak.

amiiin
geldiğinde hç konuyu açmadık oda bende öpmek için eğildi önce yok dedim sonra baktım daha kötüye gitcek soğuk bi şekilde izin verdim
şimdi konuşuyoruz.ama üstümden atamıyorum.

bizimkinede dank edermi acaba

dün mesaj attı seni üzdüm bugün ama sende sütten çıkmış ak kasık değilsin ben iyiyim yazmış
hç cevap yazmadım
eve geldiğindede tuhaftım biraz normale hala dönemedim.
oda çok iyi davrandı bana aşırı iyiydi.masaj yaptı.ilgilendi hastalandım tabi panik atağımdan dolayı.
kızdı ben sana iyimisin diorum nie yalan sölüyosun die bağırdı
bende dedim dün demedinmi anlatma hasta olduğunu umrumda değil nie söliyimki
umrumda olmasa nie şuan yanında oluyım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…