çok fazla tepki vermişssiniz, daha şimdiden evinizde sürahilder camlar parçalanaksa işiniz zor....
daha yeni evlisiniz, erkekler evliliğe biraz daha gec adapte oluyorlar, biraz sabredin, zamanla taşlar yerine oturucak...
cok fazla tepki veriyor olabilirmisiniz???? bunu bir kendinize sorun,soğukkanlı olmaya calısın,
eşiniz geldigi zaman mantıklı konusup, durumunuzu izah etseydiniz, hatta içinizden geciyorsa ağlayıp biraz rahatlayıp ve birazda kırıldıgınızı karsı tarafa hissettirseniz daha etkili olacagınızı düşünüyorumm
ben yeni evliyim evleneli 2 ay 5 gün filan oldu ama dün eşimle şiddetli bir kavga ettik o çok üzüldü tabiki bende acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorum olayı anlatıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
biz yeni bir yerde yaşamaya başladık ikimiz içinde o geldikten sonra iş çevresinde kolayca arkadaş edindi ama benim iş ortamım pek müsait olmadığı için pek bi arkadaş bulamadım bütün gün çalışıyorum 8 saat gırtlağım patlayana kadar ders anlatıyorum akşam eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum süsleniyorum hazırlanıyorum onu bekliyorum o ise 9da geliyor eve yani müsade etsem bütün gün takıldığı arkadaşlarıyla gceye kadar oturup oyun oynayacak yani daha yeni evliyiz insan eşinden sıkılır mı yaa hemde evliliğin daha başındayken o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi dün çığırımdan çıktım bana söz verdi akşam yemeği ben yapacam dedi film izleyecektik bekledim gelmedi aradım arkadaşlarıyla olduğunu ve unuttuğunu söyledi bende evde bardak sürahi ne varsa önümde yere attım parça pinçik oldu içimden birşeyler kopup gitti ellerim kanadı geldikten sonra istersen ayrılalım dedim çok üzüldü bende çok üzüldüm hata mı ettim haksızlık mı ettimnasıl davranmam gerekiyo hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce bende mi hata ben mi onu eve bağlayamıyorum hiç bir zaman güler yüzümü esirgemiyorum ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim hep oluyor daha ne yapabilirimki bilmiyorum((((
ben yeni evliyim evleneli 2 ay 5 gün filan oldu ama dün eşimle şiddetli bir kavga ettik o çok üzüldü tabiki bende acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorum olayı anlatıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
biz yeni bir yerde yaşamaya başladık ikimiz içinde o geldikten sonra iş çevresinde kolayca arkadaş edindi ama benim iş ortamım pek müsait olmadığı için pek bi arkadaş bulamadım bütün gün çalışıyorum 8 saat gırtlağım patlayana kadar ders anlatıyorum akşam eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum süsleniyorum hazırlanıyorum onu bekliyorum o ise 9da geliyor eve yani müsade etsem bütün gün takıldığı arkadaşlarıyla gceye kadar oturup oyun oynayacak yani daha yeni evliyiz insan eşinden sıkılır mı yaa hemde evliliğin daha başındayken o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi dün çığırımdan çıktım bana söz verdi akşam yemeği ben yapacam dedi film izleyecektik bekledim gelmedi aradım arkadaşlarıyla olduğunu ve unuttuğunu söyledi bende evde bardak sürahi ne varsa önümde yere attım parça pinçik oldu içimden birşeyler kopup gitti ellerim kanadı geldikten sonra istersen ayrılalım dedim çok üzüldü bende çok üzüldüm hata mı ettim haksızlık mı ettimnasıl davranmam gerekiyo hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce bende mi hata ben mi onu eve bağlayamıyorum hiç bir zaman güler yüzümü esirgemiyorum ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim hep oluyor daha ne yapabilirimki bilmiyorum((((
ne yapcaksın söyleyeyim asker gibi gelir gelmez yemek yapmayacaksın 1 gün yapacaksın 1 gün aaayy çok yorgunum bu gün birşey yapamadım aşkım diyceksin kendini kanepeye atacaksın katiyen oradan kalkmayacaksın eşinden dışardan yemek söylemesini isteyeceksin yada bi çorba yapsın ay çok kötüyüm ay tansiyonum mu çıktı acaba diye rol yapacaksın
adamı telaşlandıracaksın...yemekler geldi mi yine adam hazırlayacak önüne koyacak katiyen müdahale etmeyeceksin..
birşeyi eksik mi yaptı hemen sen koşup tamamlamayacaksın o yapacak...merak etme adam eksik yaparsa dünyanın sonu gelmiyor...
nazlı niyazlı olacaksın narin kırılgan hemen ay ben yapamam ki ben bilmem ki diyeceksin...
ne kadar yorgunsan bile onun için enerjin olmayacak kendini paralamayacaksın..
adam kendine muhtaç korunmaya ihtiyacı olan yavru güvercin modunda bir eşi olduğunu sanarsa( ki sen öylemisin? değilsin ama ona öyle sandıracaksın) seni bırakıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez
herşeyi pat pat söylemeyeceksin..önce düşüneceksin ne yaparsam istediğimi yapar adamın dayanamadığı zayıf bir noktası mutlaka vardır onu keşfetmelisin en çok neyi seviyorsa damardan girmelisin
bu taktıklerın hepsi tarafımdan denenmiştir işe yaramayanı çıkmadı henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?