bende imzamı basıyorum yorum beni bitirdi süpersiniz ne diyim:))bir de böyle dene bakalım bazı erkekler güçlü koruyan olarak hissetmeyi sever belki seni hep güçlü gördüğü için böyledir...bir de ilk başlarda özellikle ilk beş sene oluyor böyle şeyler herkes benim dediğim olsun istiyor geçer sabret canım...
ne yapcaksın söyleyeyim asker gibi gelir gelmez yemek yapmayacaksın 1 gün yapacaksın 1 gün aaayy çok yorgunum bu gün birşey yapamadım aşkım diyceksin kendini kanepeye atacaksın katiyen oradan kalkmayacaksın eşinden dışardan yemek söylemesini isteyeceksin yada bi çorba yapsın ay çok kötüyüm ay tansiyonum mu çıktı acaba diye rol yapacaksın
adamı telaşlandıracaksın...yemekler geldi mi yine adam hazırlayacak önüne koyacak katiyen müdahale etmeyeceksin..
birşeyi eksik mi yaptı hemen sen koşup tamamlamayacaksın o yapacak...merak etme adam eksik yaparsa dünyanın sonu gelmiyor...
nazlı niyazlı olacaksın narin kırılgan hemen ay ben yapamam ki ben bilmem ki diyeceksin...
ne kadar yorgunsan bile onun için enerjin olmayacak kendini paralamayacaksın..
adam kendine muhtaç korunmaya ihtiyacı olan yavru güvercin modunda bir eşi olduğunu sanarsa( ki sen öylemisin? değilsin ama ona öyle sandıracaksın) seni bırakıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez
herşeyi pat pat söylemeyeceksin..önce düşüneceksin ne yaparsam istediğimi yapar adamın dayanamadığı zayıf bir noktası mutlaka vardır onu keşfetmelisin en çok neyi seviyorsa damardan girmelisin
bu taktıklerın hepsi tarafımdan denenmiştir işe yaramayanı çıkmadı henüz...
ne yapcaksın söyleyeyim asker gibi gelir gelmez yemek yapmayacaksın 1 gün yapacaksın 1 gün aaayy çok yorgunum bu gün birşey yapamadım aşkım diyceksin kendini kanepeye atacaksın katiyen oradan kalkmayacaksın eşinden dışardan yemek söylemesini isteyeceksin yada bi çorba yapsın ay çok kötüyüm ay tansiyonum mu çıktı acaba diye rol yapacaksın
adamı telaşlandıracaksın...yemekler geldi mi yine adam hazırlayacak önüne koyacak katiyen müdahale etmeyeceksin..
birşeyi eksik mi yaptı hemen sen koşup tamamlamayacaksın o yapacak...merak etme adam eksik yaparsa dünyanın sonu gelmiyor...
nazlı niyazlı olacaksın narin kırılgan hemen ay ben yapamam ki ben bilmem ki diyeceksin...
ne kadar yorgunsan bile onun için enerjin olmayacak kendini paralamayacaksın..
adam kendine muhtaç korunmaya ihtiyacı olan yavru güvercin modunda bir eşi olduğunu sanarsa( ki sen öylemisin? değilsin ama ona öyle sandıracaksın) seni bırakıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez
herşeyi pat pat söylemeyeceksin..önce düşüneceksin ne yaparsam istediğimi yapar adamın dayanamadığı zayıf bir noktası mutlaka vardır onu keşfetmelisin en çok neyi seviyorsa damardan girmelisin
bu taktıklerın hepsi tarafımdan denenmiştir işe yaramayanı çıkmadı henüz...
bence her kadın güçlü olmalıdır ama erkeklere fırsat tanımak lazım herşeyi sen sırtlanırsan herşeyi halledebildiğini gösterirsen adamlar elini taşın altına koymuyor..çünkü herşeyi halleden düzenleyen peşlerini toplayan onlara bir eşten çok anne gibi davranan eşleri olunca sorumluluk almaya gerek kalmıyor...
unutmayın siz kadınsınız güçlüsünüz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz ama kocanıza bir superwoman olduğunuzu göstermek zorunda değilsiniz
benım bir teyzem var evi o geçindirir çocuklarının herşeyini o halleder evi siler süpürür yemekleri herşeyi tamdır..yani teyzem mükemmeliyetçi bir insan..peki kocası nasıl?
kocası 1 çocuğu hasta olduğunda çocuğunu hastaneye ilk kez geçen hafta götürdü teyzemdeki mod şu; ama bilmezki hastaneye götürmeyi..
yahu be kadın bırak da öğrensin...
anneannemin bir lafı vardır bilmem diyenin beli ağrımazmış
yani kızlar ay ben bilemem aşkım nasıl olcak ay ben yapamam ay gücüm yetmez kocacım sen yapar mısın...adam 1 kavanoz kapağı açar ama kendini herkül zanneder siz de kendinizi yormamış olursunuz...
canım bızde ılk evlendıgımızde esım arkadları ıle cok sık bulusurdu o alısmıs bu hayat bende ne yaptım bende her zaman onula gıttım ınan tek bayan bendım hıc umurumdada olmadı hep onunla gıttım kıng fılan oynuyorlardı yanın oturdum yada o oyun oynarken ben bıraz magazalara baktım ama yanındaydım cunku yenı evlısınız erkekler bızım akdar evcımen degıl 2 ayda ne ayrılması oyle her seyde ayrılınırmı ayrıca o daha evlı oldugunu ıstırak edemememıs bence sende onla gıt ben vallah ben arkadslaırmla buluscam derdı bende ıyı bende akmasa yanına gelıryorum derdım sakın cekınme yavas yavas alısır..ben yeni evliyim evleneli 2 ay 5 gün filan oldu ama dün eşimle şiddetli bir kavga ettik o çok üzüldü tabiki bende acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorum olayı anlatıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
biz yeni bir yerde yaşamaya başladık ikimiz içinde o geldikten sonra iş çevresinde kolayca arkadaş edindi ama benim iş ortamım pek müsait olmadığı için pek bi arkadaş bulamadım bütün gün çalışıyorum 8 saat gırtlağım patlayana kadar ders anlatıyorum akşam eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum süsleniyorum hazırlanıyorum onu bekliyorum o ise 9da geliyor eve yani müsade etsem bütün gün takıldığı arkadaşlarıyla gceye kadar oturup oyun oynayacak yani daha yeni evliyiz insan eşinden sıkılır mı yaa hemde evliliğin daha başındayken o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi dün çığırımdan çıktım bana söz verdi akşam yemeği ben yapacam dedi film izleyecektik bekledim gelmedi aradım arkadaşlarıyla olduğunu ve unuttuğunu söyledi bende evde bardak sürahi ne varsa önümde yere attım parça pinçik oldu içimden birşeyler kopup gitti ellerim kanadı geldikten sonra istersen ayrılalım dedim çok üzüldü bende çok üzüldüm hata mı ettim haksızlık mı ettimnasıl davranmam gerekiyo hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce bende mi hata ben mi onu eve bağlayamıyorum hiç bir zaman güler yüzümü esirgemiyorum ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim hep oluyor daha ne yapabilirimki bilmiyorum((((
ben yeni evliyim evleneli 2 ay 5 gün filan oldu ama dün eşimle şiddetli bir kavga ettik o çok üzüldü tabiki bende acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorum olayı anlatıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
biz yeni bir yerde yaşamaya başladık ikimiz içinde o geldikten sonra iş çevresinde kolayca arkadaş edindi ama benim iş ortamım pek müsait olmadığı için pek bi arkadaş bulamadım bütün gün çalışıyorum 8 saat gırtlağım patlayana kadar ders anlatıyorum akşam eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum süsleniyorum hazırlanıyorum onu bekliyorum o ise 9da geliyor eve yani müsade etsem bütün gün takıldığı arkadaşlarıyla gceye kadar oturup oyun oynayacak yani daha yeni evliyiz insan eşinden sıkılır mı yaa hemde evliliğin daha başındayken o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi dün çığırımdan çıktım bana söz verdi akşam yemeği ben yapacam dedi film izleyecektik bekledim gelmedi aradım arkadaşlarıyla olduğunu ve unuttuğunu söyledi bende evde bardak sürahi ne varsa önümde yere attım parça pinçik oldu içimden birşeyler kopup gitti ellerim kanadı geldikten sonra istersen ayrılalım dedim çok üzüldü bende çok üzüldüm hata mı ettim haksızlık mı ettimnasıl davranmam gerekiyo hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce bende mi hata ben mi onu eve bağlayamıyorum hiç bir zaman güler yüzümü esirgemiyorum ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim hep oluyor daha ne yapabilirimki bilmiyorum((((
Peki sonra noldu?
Ayrılalım dedin, eşin üzüldü.. Sonra yine berabermi uyudunuz? oturup konuştunuzmu? O yerdeki camları elinin kesildiğini kanadığını görünce tepki vermedimi?
verdi tabikide çok üzüldü benimle birlikte ağladı camları temizledi biraz önce öğle arasında da dün akşam söz verdiği yemeği yapmış galiba düzeliyor herşey:)
çok sevindim, en azından hatasının farkında olması çok güzel ..
ama sen sen ol herşeyi konuş kurallarını sağlam koy bu sefer haftada 1 çıksın en fazla yoksa yine aynı konuyu buraya açmak ve dahası aynı şey yüzünden üzülmek zorunda kalırsın ..
umarım herşey gönlünce ahyırlısıyla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?