Eşimi evlendirmek istiyorum

Eşimi evlendirmek istiyorum nedir yahu ? 3 kızınız varmış güzel Allah bağışlasın zorlancağınızı hiç düşündünüzmü 3 çocuk cidden fazla.

Anlamadım eşini evlendirmek mi istiyosun yani kuma mi istedi canın mantigima sığmayan bir cümle kurmussun beyin sinirlarim zorlanıyor şu anda 3 kızın var evlendirirsem kurtulurum diyosun olayı aç biraz bizde anlayalim

anlamadım meseleyi.
3 kız var ne güzel maşallah, eşin illa erkek olsun mu istiyor?

Anladığım şu : ev islerinden yoruldun ve adamın dertlerinden biktin, bazen insan yoruluyor bazi seylerden haklisin. Tatile cik diycem de 3 cocukla nereye.

Bir haftadır kafam bulanık. Dağılsın diye buraya giriyorum. Her seferinde pişman oluyorum.
Mesincır gençliğimisiniz nesiniz adam gibi yazın konuyu da anlayalım. Ne o öyle sms atar gibi.
Neyse gideyim iki uç Gazeteleri aynı anda okumaya devam edeyim ben. Daha kolay anlaşılır en azından. Daha az beyin fırtınası yaşıyor insan.

Malesef hiç kimse anlamadı beni. Eşim şizofren. Saplantılı. Sürekli kavga ve çocuklarım ondan nefret ediyor. Ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor.

Malesef hiç kimse anlamadı beni. Eşim şizofren. Saplantılı. Sürekli kavga ve çocuklarım ondan nefret ediyor. Ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor.
Yazsaydın en başta, anlardık. Delil topla, mahkemeye ver. Uzaklaştırma al, hatta şizofrenisi yüzünden belki bir kliniğe yatırırlar kurtulursun. Boşanma sürecinde seni tehdit edecek vs , sen de bunu kullanırsın işte hapse yada kliniğe gider.

Doktor da eşimin başkasına aşık olmasını önerdi. Bana saplantılı derecede aşık. Aşkından gece gündüz kavga

Çok denedim ama korkuyorum. Zararlı biri. Sürekli beni plan yapmakla suçluyor. Çok haber izliyoruz uzaklaşma kararı var koruma var ,adam yine öldürüyor. Haberlerde eşini ve çocuklarını öldüren birini görünce eşim ayakta alkışlıyor

ALLAH yardim etsinde. Dr de bir tuhaf. Bir baskasina aşık olacak. Sizin basiniz yandi baskasininda basini yakacak. Kurtulmak icin baskasinin basini yakmak hic mantikli degil. ALLAH kurtarsin ama baskasina musallat etmeyin. Baskasinada yazik degil mi? Kimin gunahina gireceksiniz?

Aynen başkasına aşık olursa kurtulursun. Allah yardımcın etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…