Evet çok ciddiyim Dr dedi 12 yıldır evliyim ve saplantılı aşk olduğundan , başka kadınlar dana farklı duygular hissederse, bana olan bağı ve aşkı hafifler ve tedavisi daha kolay olur. Ve son zamanda 2 defa panik atak geçirdi. Tedaviye ikna olmuyor. Dr bu işlerin ciddiyetini bildiği için başka kadına aşk önerisinde bulundu. Benim eşim zina etmez bundan dolayı ben evlilik dedim.Doktor öyle bişey önermez. Uydurmayalım.
Evet çok ciddiyim Dr dedi 12 yıldır evliyim ve saplantılı aşk olduğundan , başka kadınlar dana farklı duygular hissederse, bana olan bağı ve aşkı hafifler ve tedavisi daha kolay olur. Ve son zamanda 2 defa panik atak geçirdi. Tedaviye ikna olmuyor. Dr bu işlerin ciddiyetini bildiği için başka kadına aşk önerisinde bulundu. Benim eşim zina etmez bundan dolayı ben evlilik dedim.
Arkadaşım bana kaçacak yer göster. Adam ayrılmayı asla kabul etmiyor.kendi bağımlılığın yoksa terkederse kocanın evlenmesine karışmazsın ikinizde ayrı hayatınıza devam edersiniz siz alışmışınız onu çekmeye demekki
Sen öyle anlamaya çalışıyorsun. Dr dedi diye yalan söylesem kime ne faydası var. Açıklarmısın.Doktor başka kadın önerisi de sunmaz. Yakın çevremde aynı eşiniz gibi bir adam var. Doktoru hiç bir zaman başka kadın önermedi. Bir müddet hastaneye yatırdılar, ömür boyu ilaç tedavisi görecek. Yani şu söylediğinizi bir doktorun söylemesinin imkanı yok. Kendi fikirlerinizi doktor söylemiş gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz.
ev tut çalış dava aç başka şehire git eşini şikayet ama direkt boşa önce bunları yapmada n çözüm arama ....adam boşanmayı kabul etmese bile boşarsın madursan kanıtlarsın çocukları sana vrirler tazminat nafaka alır yeni hayata başlarsınArkadaşım bana kaçacak yer göster. Adam ayrılmayı asla kabul etmiyor.
Keşke dediğiniz kadar kolay olsa. Beni ve kızlarımi ölüm le tehdit ediyor. Adam hasta. Önce bana olan saplantıyı gidermek lazım. Beni sevmesin diye hepkendime zarar verdim. Evlenirken 58 kg idim şimdi 110kg yinede beni bırakmıyor. Offfff ne yapmalıyım.
Evet bunu düşündüm ama hastaneden taburcu olunca beni bulur diye korkuyorum. Ailesi hep onu destekliyor.kaymakamlığa gidip dilekçe ver ve zorla hastaneye yatırılması için karar çıkarttır.
o zaman tedaviye ikna etmene gerek kalmaz, zorla yatırırlar.
İyileşmeden taburcu edemezler ki ailesinide dava et bosanirken hepsine uzaklaştırma emri cikarttir onlarda rahatsız ediyor de tek yapman gereken boşanmak için adım atmak adam zaten manyaksa suan bile can güvenliğin yok yani bişey değişmeyecek iki gün sonra kafası atıp kiskancligindan boğazına yapismayacagi yada çocuklarına zarar vermeyeceği ne malum her an herseyi yapabilir bişey görür yanlış anlar yine yapar tek çözüm boşanmak adamı da hastaneye yatirtmak zorla da olsaEvet bunu düşündüm ama hastaneden taburcu olunca beni bulur diye korkuyorum. Ailesi hep onu destekliyor.
Beni anlayan birinin olması çok güzel. Peki ablan kurtuldu mu o damdan? Beni eleştirenler var, hatta birisi kendimi övdüğümü söylemiş. Ama ben hiç bir özelliğimden bahsetmedim. Özelde değilim zaten. Tek derdim kurtulmak. Eşim sevgi aşk diyor ama onunki saplantı. Doktr da böyle dedi.Çok zor bi durum.raporu var mı?
O sensiz yaşayamaz sensiz adım bile atamaz,eziyet etmekten de vazgeçmez dedigin gibi saplantılı olur şizofrenler ilaç kullanmıyo mu?eniştem de şizofrendi neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.
Konuyuda başta öyle bi anlatmışsın ki yanlış anladım ben de.Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?