Eşimi evlendirmek istiyorum

çocuklarınızı alıp onun bulamaycı yere gitmnız aılenıze bıle soylemyn gıttınız yerı nerden nasıl bulcak sizi.anszın esyalarını alın evden kacın.telefonunzdan konumnuzu bulcak halı yok .olmazsa başka sehre tasının nasıl bulablır sızı bosanma davası acın .avukat sızın yerıne gıder yerınızde mahkeme sylemez olur bıter.yoksa sonunuz daha kötu oolur.acılen başka sehre kaçmyı dusun derm ben

Beni anlayan birinin olması çok güzel. Peki ablan kurtuldu mu o damdan? Beni eleştirenler var, hatta birisi kendimi övdüğümü söylemiş. Ama ben hiç bir özelliğimden bahsetmedim. Özelde değilim zaten. Tek derdim kurtulmak. Eşim sevgi aşk diyor ama onunki saplantı. Doktr da böyle dedi.
Ablam degil canım halamın eşiydi.gözünün içine bakardı bırakcak diye ödü kopardı ama hastalık bu elinde degildi onunda, içinde bi kaç insan oldugunu düşünür onlarla konuşurlar,ortada hiç bi şey yokken bagırıp çagırırdı.sonra süt dökmüş kedi gibi korkak bi hali olurdu.bir kızları vardı.ayrılmadı halam idare etti tedavisiyle ilgilendi.kızları şuan 32 yaşında bi kaç yıl önce eniştem vefat etti.

Evet çok ciddiyim Dr dedi 12 yıldır evliyim ve saplantılı aşk olduğundan , başka kadınlar dana farklı duygular hissederse, bana olan bağı ve aşkı hafifler ve tedavisi daha kolay olur. Ve son zamanda 2 defa panik atak geçirdi. Tedaviye ikna olmuyor. Dr bu işlerin ciddiyetini bildiği için başka kadına aşk önerisinde bulundu. Benim eşim zina etmez bundan dolayı ben evlilik dedim.
zina yapmaz ama seni öldürmeye meyilli :oha:

Gecmis olsun. Peki esiniz doktora ne soyluyo?. Bu kadar ciddiyse durum sizin fikrinizi almadan yatirmalari gerekmez mi ?

Baskasina asik olursa kurtulursunuzda o baska kadin ne yapicak sonra Allah size hayirli bir cikis kapisi gostersin gercekten zor bir durum

Maalesef hasta şizofreni de olsa kendi isteğiyle çıkabiliyor ya da aileden biri gidip çıkarıyor. Bu kişinin ilaçlarını kullandığını da sanmıyorum. Hastalık raporu varsa ya da sağlık bakanlığı sisteminde teşhis mevcutsa sabimi ara Danış zorunlu yatış için.

Back
X