Eşimi gebertmek istiyorum

Derdini anlatmis insanin derdi size sacma bile gelse bu size hakaret etme hakkini verir mi?
Özgüvenin yok demek hakaret mi? Bu kadar alındığına göre doğru bişey söyledim. Bu derece kıskançlığın öz güvensizlik ten kaynaklandığını bilmeyen yok. Ben hoşuna gitmeyen bişey söyledim diye onun hakaret etmeye hakkı var mı? Ettiği laflar ortada. Çok rahatsız olduysa cevap vermek yerine yönetime bildirseydi sadece. Dün açtığı konunun iğrençliğini de bilmeyen yok. Trol gibi konuları.

Konuyu her zaman ki gibi tartışmaya getirmiş arkadaşlar.
Konu sahibi fazla abartmışsın ne olmuş baktıysa sen hiç mi bakmıyorsun sanki merak edip. Herkes bu kadar kusursuz olamaz. Daha yeni evlisiniz sanırım buradaki 10-15 yıllık evli olup sorun yaşayanları kıskanıyorsunuz heyecan arıyorsunuz.

ben çalışırkende kıskançtim. hem is yapıp hem kiskanabiliyorum. kıskançlık baki

bende öğle bir kadın önüme çıksa kızardim. normalde ağlamazdim herhalde.

Hicte abartmamissin tabi ki tepkini koyacaksin. Ee o zamn sen de erkek manken arat o da aa hayatm öyle mi tamam der mi sanki .. Bastan bu sekilde tavir olması bence en iyisi ben olsam ben de aynisimi yapardım

Annenizin müdahale etmesi gereksiz olmus. Kari koca kavgasi sonucta sabah atısır aksam barisirsiniz. Buyutulecek birsey goremedim. Bosuna uzmeyin kendinizi.

Bi insana senin ozguvenin yok derseniz kimsenin hosuna gitmez,sizin gider mi? Sizi de kedicigi de tanimiyorum, disardan gozuken siz konuya birden dalip kin kusuyor gibi duruyor kusura bakmayin. Dun actigi konuyu hatirlamiyorum ama benim de burda hic hosuma gitmeyen konular oluyor es geciyorum her acilani okumak zorunda degiliz ki. Siz hosuna gitmeyen bi seyi kibarca soylemis de yok yere tepki almis gibi degil ozellikle tahrik etmis gibi duruyorsunuz lutfen alinmayin sadece soylemek istedim.

Birinin ona bunu söylemesi gerekiyordu, kimse kusura bakmasın. Ceza da alabilirim bu yüzden, sorun değil. Her şey yumuşakça söylenemez, bence böyle söyleyince etkisi daha fazla oldu. Teşekkür edecek belki bana daha sonra bu yüzden, kim bilir. Neyse, ben zaten gözardı edeceğim, yok yani seviye yerlerde. Açtığı konular, üslubu, kendisi, düşünme şekli... Alınmıyorum, ben nasıl gözüktüğünü çok iyi biliyorum ama birileri de bişeyleri söylemeli bence. Bir konu açıyor, kendine güldürüyor. İnsanlar dalga geçiyor.

W Wurstria Kendine güldürmek ne ya benim konum benim derdim seni üzen ne senin yardımına yahut uyarmana ihtiyacım yok sen neden böyle bi sorumluluk hissettin ki ben de senin düşündüğünün aksine bi insana sebepsiz yakıştırma yapan biri o vasfı taşıyodur ki başkalarında da varmış gibi egosunu tatmin ediyodur diye düşünüyorum
Allaha bin şükür özgüvenim yerinde
rahatsızsan benim adın gördüğün konulara
bakmazsın buranın adı kk yeri gelir güleriz yeri gelir ciddileşiriz kimseyi ilgilendirmez belki biçok mutsuz kadının yüzünde tebessüm oluyorum çok da seviyorum kkyı bazı patavatsız üyeler de umrumda bile değil

Ah ah siz benim yerimde olsanız ne yapardiniz ki cok merak ediyorum benim eşim bakar üstüne ustluk ne var bunda sanki aldatiyorum der ne bi özür dileme ne bi güzel bi laf zaten bakacak olan adam uc ay sonra tekrar bakar

O değil de eşlerimizin bizi aldatmasını mı bekleyelim tepki göstermek için zaten sustuğumuz için tepemize çıkıp aldatma pozisyonuna geliyolar
aldatmaya giden yolun bu olduğunu düşünmüyorum. kişilikle alakalı bir durum aldatmak ,fakat siz böyle her ufak şeyde büyük tepkiler verip gereksiz üzerine giderseniz madem paparayı yiyeceğim haklı yere yiyeyim kafasına sürükleyebilirsiniz işte o zaman yapabilir.

Sebepsiz yakıştırma yapmadım, sebebi dert olarak anlatmış olduğun olay. Sebep o yani, öyle söyleme sebebim o. Ama sen direkt olarak benim söylediğimden daha çirkin bir şekilde karşılık verdin. Benim dediğim şeyi çirkin buluyorsan sen neden daha çirkin bir şekilde cevap verip çirkinleşiyorsun? Hakaret olduğunu düşündüysen polemik yapmak yerine sadece bildirim yapman yeterliydi yönetime, şimdi sen de ceza alacaksın. Söyleyiş tarzım hoşuna gitmese de sen o konuyu düşün bence, kadın manken manken, sanal biri yani bi açıdan bakınca. Sence bunu kıskanıp bu kadar uzatman, bu yüzden kovanla aranı bozman ne kadar normal? Kocanın seni beğenmediğini düşünüyorsun demek ki bu kadar içi boş bişeyden kavga çıkardığına, sorun yarattığına göre. Bana verdiğin izlenim bu, kabul etmek zorunda değilsin. Yarın öbür gün ben de böyle bir konu açarsam sen de gel bana söyle. Hak yemenin ne anlamı var? Tamam söylediğim şey sana dünyanın en anlamsız şeyi gibi gelebilir ama bence onu bi düşün sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…