- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İri göğüslü degilseniz o manken gibi ..Canım bende manken fiziğim var sarışınım eşime bakarak güzelim sadece güzellik değil her anlamda kendime güvenirim her işin altından kalkarım çok şükür ama kalkıp eşimle manken bakamam bu da yapı meselesi
Boş teneke tıngırdar diye boşuna söylenmemiş. Hiç prim vermemek lazım aslında.bence konu açsın diye ortam yaratıyor
İletişim sıfır yaniCevap veriyorum, düşünecek hatta konuşacak vakit bulamıyor. 1 haftadır eşime yıllık iznini hangi aya aldın diye soracağım unutuyorum
Osura osura izlesin kadınları
Abartmışsın baktı diye noluyoki anlamıyorum
Ben de seninkini hakaret sayarım. Özgüvenin olsa bana öyle bir cevap vermezdin zaten, hakaret etmek yerine lafı gediğine oturtmayı bilirsin. İkimiz de ban yeriz, sorun değil. :)
Boş teneke tıngırdar diye boşuna söylenmemiş. Hiç prim vermemek lazım aslında.
İletişim 0 değil, çocuğumuzla oynamaktan vakit kalmıyor diyelim. Sohbetler ediyoruz ama böyle şeyleri de unutuyoruz arada. Tartışmaya fırsatımız da pek olmuyor az zaman olunca güzel geçirmek işimize geliyor belki de bilemiyorumİletişim sıfır yani
E mankenden Kıskanmak başka bir anlama gelmiyor bence. Başka uğraşacak neyi var?Acaba esi sürekli calismasi icin baski yaptigi icin eziklik gibi duygularmhissediyor ve bastirmak icin adama mi takiyor ?
Boş teneke tıngırdar diye boşuna söylenmemiş. Hiç prim vermemek lazım aslında.
Senin gediğine oturan oturmuş öyle olmasa buraya kusmazsın artık kim naptıysa biri iyi dürtmüş seni saracak birini arıyosun sonuç ban olacaksa iyi bi giydireyim sana ozaman.Ben de seninkini hakaret sayarım. Özgüvenin olsa bana öyle bir cevap vermezdin zaten, hakaret etmek yerine lafı gediğine oturtmayı bilirsin. İkimiz de ban yeriz, sorun değil. :)
Tahrik falan değil, açtığın konuları okumuyorsun galiba sen kendin.
Canım bende manken fiziğim var sarışınım eşime bakarak güzelim sadece güzellik değil her anlamda kendime güvenirim her işin altından kalkarım çok şükür ama kalkıp eşimle manken bakamam bu da yapı meselesi
Senin gediğine oturan oturmuş öyle olmasa buraya kusmazsın artık kim naptıysa biri iyi dürtmüş seni saracak birini arıyosun sonuç ban olacaksa iyi bi giydireyim sana ozaman.
Ben de seninkini hakaret sayarım. Özgüvenin olsa bana öyle bir cevap vermezdin zaten, hakaret etmek yerine lafı gediğine oturtmayı bilirsin. İkimiz de ban yeriz, sorun değil. :)
Tahrik falan değil, açtığın konuları okumuyorsun galiba sen kendin.
Senin gediğine oturan oturmuş öyle olmasa buraya kusmazsın artık kim naptıysa biri iyi dürtmüş seni saracak birini arıyosun sonuç ban olacaksa iyi bi giydireyim sana ozaman.
Valla bende ağzım açık kaldım :)Güzel miş ama zilli
Yapma bence yaakşama kocama gösterecem güzelmi diye
Ben muhatap olmam ama hakettiği cezayı da almalı. Yönetime bildirdim zaten, buradan da bildirdim.Devam edecek misiniz hanımlar ?
Derdini anlatmis insanin derdi size sacma bile gelse bu size hakaret etme hakkini verir mi?Konuların yeterince pis bence. :) Mankenden bile kıskanıyorsan seninle alakalı ters bir şeyler vardır, bana hakaret etmeden önce bunu düşün.
Benim arkadaşla bi sıkıntım yok konuma bana aşırı yüklenerek yorum yapmasınDevam edecek misiniz hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?