Eşimi gebertmek istiyorum

Ay şu tartışmaları anneye babaya yetiştiren erkekler varyaaaa ... Benim esimde öyleydi yavaş yavaş terk ettirdim o hyunu. Şimdi suçlu sen olacaksın. Bence haklisin ben olsam bende çıngar cikarirdim sanırım

ben dün akşam amsterdam da kırmızı cadde varmış eşimle ona baktık...şimdi adam benı aldatmış mı oldu..ben mı onu aldattım yada noldu yani.yuh valla pananoyaklık yapmışssın...adamı uzaklastırma...

Red Light District orası...Biz orada eşimle çok dolaşıp hatunlara baktık, ne olacak yani....Baktık geçtik gözümüz gönlümüz açıldı.

Red Light District orası...Biz orada eşimle çok dolaşıp hatunlara baktık, ne olacak yani....Baktık geçtik gözümüz gönlümüz açıldı.

valla yani :) hatta dedim parayı bulursam götüreyim mi seni diye..hayır gercekten amsterdama gitsem cıdden eşimle oraya gıderım..merakını yanımda gıderebılır ancak ..:)tektabıkııı nooo !!

mıllet kavga edecek bahane arıyor..erkekler boyle daha cok uzaklasıyor. aklını kullansa hıc bı sıkıntı kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…