Eşimi gebertmek istiyorum

ben bi ara norman reedus a yavşıyodum the walking dead izleyenler bilir :) adam diziden sogudu.açmıyodu valla...gorunce tipini s.... demişti hattaa...

Baskılar beni yıldıramaz,bakmayacağım işte,baksam mı acaba,yok yok gerek yok,amaaaan elin güzelinden banane.Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.

gözün gönlün açılır...için gıdıklanır ama taabıııı sen bılırsın

Red Light District orası...Biz orada eşimle çok dolaşıp hatunlara baktık, ne olacak yani....Baktık geçtik gözümüz gönlümüz açıldı.
Biz oranın tam göbeğinde otelde kaldık..

Vitrinler, camekanlar yıkılıyordu. Ne eğlenmiştik deriz hala...

Ben mi tuhafım buradaki bazı Hatunlar mı çözemedim.

Eşinin bu kadar basit bir şeyi bu kadar alması da abartı.
Etkiye tepki tam olmuş!..

Biz oranın tam göbeğinde otelde kaldık..

Vitrinler, camekanlar yıkılıyordu. Ne eğlenmiştik deriz hala...

Ben mi tuhafım buradaki bazı Hatunlar mı çözemedim.

çok guzel bir yer gercekten..gotureyım kız kocamı..bakıp da dokunamamak nasıl bısey bı yaşatayım ona

Ben şu kafasını kuma gönmüş gibi yaşayan erkeklerin daha çok fırsat kolladığını düşünüyorum.

Yani sözde bir mankene dahi bakmayan, karısının anlamsız kaprisini dahi çeken, kul-köle pozisyonunda yaşayıp giden adamların asıl bir haltlar karıştırdığını zannediyorum.

Öyle bir erkek türü var mı ki?Nesilleri tükenmedi mi?

kocasıyla ilgili sürekli konu açıyor üstelik saçma sapan konular bana fake gibi geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…