- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Var var. Bir de kocalarının öyle olduğunu iddia eden kadınlar var. Kocam beni asla aldatmaz diyen kadınlara da çok gülüyorum, kocalarını 2 dakikada baştan çıkartırım istersem.
ya bi insan sürekli saçma sapan şeylerden dolayı kocasının burda yaptıgı her şeyi anlatırmı bence bizim yazdıklarımızı okuyup gülüyordur zaten üyeligi suanda yok bi çapan oglu var bundaKatılıyorum bende gecen de gazman diye konu açmıştı galiba
Boga kadınları genelde böyle oluyor galiba ben kovayım ama dayımın hanımı boga neredeyse adamı eve kitleyecekBoğa canım
Hayatimda duydugum ennn sacma laf "Kiskanclik ozguven eksikligidir " !!!!!Adam karisinin yaninda baska hatunlara bakinca ,kadin sucu kendinde mi aramali o zaman ?!!! Esini karsi cinsten.kiskanmayan tek canli turu domuzdur bu bilimsel kanitlarla kesindir. Yani o ozguven eksikligi mevsuzu sacmaliktan ibarettir.
Konu sahibi arkadas , evet kiskanmis kirilmissin ama bu kadar abartmakta haksizsin. Belki hakikaten merak etti bakti yani bosanma noktasina gelecek ne var Allasen
Aynen bazı kadınlara kızlara biz kadınlar bile bakıyoruz diyorum ki erkeklerin bakmaması imkansız kendilerine baktırıyorlar resmen bazen erkeklere hak veriyorumBazen ben bile bakıyorum geçen ptt ye gittim 20 li yaşlarda bi kız ama öyle böyle degil daracık deri pantol dapdar bi kazak aşırı makysj parfüm falan baktım yani ne güzel miş diye erkekler ne yapsınnn
BendeEki Görüntüle 1762916
Bu kadını benim eşim arattırsa bende aynı tepkiyi verirdim sanırım
Şuna baksana
Yani tabi ki kıskanclık olacak dediginiz gibi olmazsa sorun vardır o iliski de zaten asırısı da hastalık amaBunaltacak kadar bir kıskançlığa prim vermemek gerek lakin kıskançlık elbette olur, olmazsa dışardaki herhangi bir adamdan farkı ne?
Aynı tepkiyi verseniz ne olacak adam gizli gizli yapack bu sefer birseyleri :) daha kötü
Yani tabi ki kıskanclık olacak dediginiz gibi olmazsa sorun vardır o iliski de zaten asırısı da hastalık ama
Evliyim.İstememe sebebin ne?
Evliyim.
Kocası gozleriyle beni yiyip bitiriyor, kadın hala bik bik kocam bana aşık beni asla aldatmaz diyor. Oldu canım tabii tabii...
Ben şu kafasını kuma gönmüş gibi yaşayan erkeklerin daha çok fırsat kolladığını düşünüyorum.
Yani sözde bir mankene dahi bakmayan, karısının anlamsız kaprisini dahi çeken, kul-köle pozisyonunda yaşayıp giden adamların asıl bir haltlar karıştırdığını zannediyorum.
Gebert kız vallahi gebert.Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Var ama sadece yanlarında karıları varken.Öyle bir erkek türü var mı ki?Nesilleri tükenmedi mi?
Bende bu kadinin yuzunu begenmedim acikcasi. Vucudu cok guzel. Ona dicek lafim yok fakat yuz out. Üstelik hic doğal foto yok hepsi profosyonel duzeltilmisya allah askina su kadini begenmeyip burun kiviranlar olmus ya guluyorum sadece
acaba kaciniz oyle guzel ,onun gibi bir fizige sahip
heryeri guzel kadinin ,boyu ,posu,vucudu,hatlari
cirkin olana istedginiz kadar bakim yapin ,boya badana yapin yinede naturel durmaz
cirkin oldugu bellidir
kiskanclik diyorum sadece
konu sahibine gelince evet fazla abartmis kocasi bakmissa ne olmus yememis ya
bunu bile sacmalayip aldatma olarak gorenler var
konu sahibininde zaten nedense sirf konu olsun dert olsun diye yazdigini dusunuyorum ne ya iki gunde bir herseye dert edip konu acmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?