Eşimi gece yakaladım

sakın geri adım atmayın. yaptığı şey çok iğrenç çünkü, affı olamaz.

bi de çoğu kadının yaptğı gibi bi bavul alıp ayrılmayın o evden. siz oturun o gitsin nereye gidiyosa.
Babama ben geliyorum dedim ağlıyordum sesimden anladı sen bir yere gelmiyorsun ben geliyorum gerekirse birlikte döneriz Dedi o yüzden bekledim

Şimdi sabah bana telefonu açtı telefonun güncelleme saati 4 sohbeti yedekle yi aktif hala getirdim ama o görmedi üstünü giyiyordu arkadaşı aradım watsabı tekrar kaldırıp yükleyince sohbet yedeklemesinden son 1 haftaki yazışmalar geri geliyormuş.babam gelince babam yaklaşık 2 saat sonra Burda olacak o Zaman watsabı kaldırıp yeniden yükleyeceğim programcı arkadasım tarif etti bakalım hakkaten hepsini okuyabilecek miyim işte o Zaman net bir şekilde ayrıntılı öğreneceğim

Umarım kocanın suçu yoktur karnında ki bebeciğin hatrına rabbim güzel günler yaşatsın inşallah

Çok çirkin ve ucuz muhabbetler bunlar ya.
Bir erkek nasıl yapabilir bunu?
Bunu yapabilecek erkek mutlaka kişiliğinde sorun vardır ve daha önce açık vermemesi mümkün değil.

Eşiniz kadın hakkındaki kötü söylemleri kulaktan duyma değil belliki bizzat şahit oldugu için size uzak durmanızı söylüyor.Bunun daha öncesi var belliki.. Belli birşeylere aracılık ettiği.. Kim oldugunu tespit etmeniz de zor gibi.. Kadının cevresine iyi ce göz gezdirin.. Eşinizin telefonuna kendi kartınızı takarsanız o resımler sızın hattınızda da gorunecektır. Eger hafıza kartına kaydettıyse..Yada telefon hafızasına..Belki sms ler bile karsınıza cıkabilir.Siz bence en azından resımlerı banko alın..

O kadın aramış olsun ne farkeder kimin aradığı
Bir kere eşinin numarasının o kadında ne işi var, gecenin 3 ünde arayıp muhabbete girecek rahatlığı nerden buluyor
Başka kadınların resmini gönderecek kadar iğrenç bir muhabbeti kurabildiğne göre bu ilk görüşmeleri de değil
Nerden tutsan daha da moka sarıyor Allah ikisini de bildiği gibi yapsın ama sizi yakanı siZde yakın bitirin o kadını

Bu arada sadece konu sahibiyle muhatapsaniz kendisine ozelden mesaj atin, herkesin okuyabilecegi ve yorum yapabilecegi bu platforma yazmaniza gerek yok, iyi gunler

Tatlım senın agresflıgın bana skmez bana ne yapacagımı da syleyemezsın buraya herkese acık yorumlarımı yaparım ama sen gelıp kastedmedgm yerlere cekerek polemık yaratamazsn neyse artık alıntılarına cevap vermıycem cunku konu sahıbıne saygı duyuyorum

eğer bi insanın içinde varsa alkol sadece cesaret verir. Eşi hamileyken eve alkollü gelmesi de hiç hoş değiil ayrıca

Nasıl oldun canım baban geldimi iyimisin üzme kendini hersey olcagina varır sakin sinir krizine girme.

Ben soyleyecegimi soylemistim zaten, bu polemik degil
Her kadinin basina bir coban lazim degil
Kendini bilsin bilmesin fark etmez

Knusmus olmak ıcın knusmussun. Amacın polemık olmasaydı mesajlarımı alıntılayıp durmazdn

bazı arkadaşların da bir körüğü eksik maşallah ,istiyorlarki gitsin kadın hamile haliyle mahallae karısı gibi kavga etsin.onu da geçtim kadın belli nasıl biri olduğu ,dönüp deseki kadın olsaydında kocanı elinde tutsaydın vs vs bir sürü laf sayacak ki laflara da hazırlıklı olması lazım yapmayın Allah aşkına ya .ısrarla konu sahibi onun hiçbirşeyine ihtiyacım yok diyor illa cahil insanın yapacağı şeylere yönlendiriyorsunuz.

Hakkaten yapım değil tarzım değil hayatta hep dik durdum tek başıma başardım taktir edildim kimseye minnet etmem gidip kavga edemem hamileyim kadını tanımıyorum bebeğimi tehlikeye atamam ki eşimi bensiz bırakmak onun için ceza benim için hayırlı olacak

Can'ım sabah vaktim olmadı babam gelince eşimde gelecek o Zaman hepsi ortaya çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…