Babama ben geliyorum dedim ağlıyordum sesimden anladı sen bir yere gelmiyorsun ben geliyorum gerekirse birlikte döneriz Dedi o yüzden bekledimsakın geri adım atmayın. yaptığı şey çok iğrenç çünkü, affı olamaz.
bi de çoğu kadının yaptğı gibi bi bavul alıp ayrılmayın o evden. siz oturun o gitsin nereye gidiyosa.
Umarım kocanın suçu yoktur karnında ki bebeciğin hatrına rabbim güzel günler yaşatsın inşallahŞimdi sabah bana telefonu açtı telefonun güncelleme saati 4 sohbeti yedekle yi aktif hala getirdim ama o görmedi üstünü giyiyordu arkadaşı aradım watsabı tekrar kaldırıp yükleyince sohbet yedeklemesinden son 1 haftaki yazışmalar geri geliyormuş.babam gelince babam yaklaşık 2 saat sonra Burda olacak o Zaman watsabı kaldırıp yeniden yükleyeceğim programcı arkadasım tarif etti bakalım hakkaten hepsini okuyabilecek miyim işte o Zaman net bir şekilde ayrıntılı öğreneceğim
Onu perişan ederim boşanmak la kalmam kiHep söylerim boşamayacaksanız görmezden gelin boşamadan görünce aleni yapıyorlar.
Konuşması bile yeterli Can'ım 3 kuruşluk kadının gözünde benı Nasıl duruma getirdi değer miydiUmarım kocanın suçu yoktur karnında ki bebeciğin hatrına rabbim güzel günler yaşatsın inşallah
Onu perişan ederim boşanmak la kalmam ki
Sarhoştu dediniz ya belki sadece o anlık oldu kadın aradı kocanızda o kafayla ilgilendi sadece belki ben kıyamıyorum evliliklerin bitmesine ondan iyi düşğnmeye çalışıyorumKonuşması bile yeterli Can'ım 3 kuruşluk kadının gözünde benı Nasıl duruma getirdi değer miydi
Çok çirkin ve ucuz muhabbetler bunlar ya.arkadaslar 4,5 aylık hamileyim eşim bu gece alkollüydü saat 3 gibi telefonla konuşuyordu kalktım baktım eşimin bekarken mahallesinden bir kadın eşim 28 kadın 38 yasında evli bir kadınla konuşuyor gecenin 3 ü.kadınla sadece merhabam var.eşim bi kaç defa bu kadın için fazla muhatap olma sağlam pabuç değildir mahalleden adı bir sürü kişi ile anıldı görüldü demişti. aşırı alkollü bir şekilde bu kadınla sohbet ediyor makara yapıyor geldim kızdım telefonu aldım kadın yazmış yanlış anlamasın karın benım başımı yakmasın yazmış.sonra watsap yazışmalarına baktım silinmiş galeriye girdim bu kadın başka bi genç kızın Facebook resimlerini atmış ben yakaladım kadın yazmış ki resimleri yanlış anlamasın sakın eşin.ben kıyameti kopardım telefonu aldım aramama izin vermedi kadının numarası yok.eşimle birbirimize girdik telefonun pin kodunu bilmiyorum kapamış şarja takmış sızdı.inanılmaz moralim bozuk iğrendim nefret ettim ilk defa eşimden 2 yıllık evliyiz lütfen durum değerlendirmelerinize ihtiyacım var sabah ilk işim eşim ve kadınla konuşup evi terketmek
Bu arada sadece konu sahibiyle muhatapsaniz kendisine ozelden mesaj atin, herkesin okuyabilecegi ve yorum yapabilecegi bu platforma yazmaniza gerek yok, iyi gunler
Ben soyleyecegimi soylemistim zaten, bu polemik degil
Her kadinin basina bir coban lazim degil
Kendini bilsin bilmesin fark etmez
Katlanamam canım bebeğini düşünseydi en hassas dönemimde bunu yaşatmazdı ben kızıma en iyi şekilde bakarımBebeğiniz doğuncaya kadar ailenizle kalın, bebeğiniz sağlıkla gelsin Dünya' ya. Sonrasında boşarsınız adamı.
Hakkaten yapım değil tarzım değil hayatta hep dik durdum tek başıma başardım taktir edildim kimseye minnet etmem gidip kavga edemem hamileyim kadını tanımıyorum bebeğimi tehlikeye atamam ki eşimi bensiz bırakmak onun için ceza benim için hayırlı olacakbazı arkadaşların da bir körüğü eksik maşallah ,istiyorlarki gitsin kadın hamile haliyle mahallae karısı gibi kavga etsin.onu da geçtim kadın belli nasıl biri olduğu ,dönüp deseki kadın olsaydında kocanı elinde tutsaydın vs vs bir sürü laf sayacak ki laflara da hazırlıklı olması lazım yapmayın Allah aşkına ya .ısrarla konu sahibi onun hiçbirşeyine ihtiyacım yok diyor illa cahil insanın yapacağı şeylere yönlendiriyorsunuz.
Can'ım sabah vaktim olmadı babam gelince eşimde gelecek o Zaman hepsi ortaya çıkacakEşiniz kadın hakkındaki kötü söylemleri kulaktan duyma değil belliki bizzat şahit oldugu için size uzak durmanızı söylüyor.Bunun daha öncesi var belliki.. Belli birşeylere aracılık ettiği.. Kim oldugunu tespit etmeniz de zor gibi.. Kadının cevresine iyi ce göz gezdirin.. Eşinizin telefonuna kendi kartınızı takarsanız o resımler sızın hattınızda da gorunecektır. Eger hafıza kartına kaydettıyse..Yada telefon hafızasına..Belki sms ler bile karsınıza cıkabilir.Siz bence en azından resımlerı banko alın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?