Eşimi gece yakaladım

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.271
2.354
263
37
arkadaslar 4,5 aylık hamileyim eşim bu gece alkollüydü saat 3 gibi telefonla konuşuyordu kalktım baktım eşimin bekarken mahallesinden bir kadın eşim 28 kadın 38 yasında evli bir kadınla konuşuyor gecenin 3 ü.kadınla sadece merhabam var.eşim bi kaç defa bu kadın için fazla muhatap olma sağlam pabuç değildir mahalleden adı bir sürü kişi ile anıldı görüldü demişti. aşırı alkollü bir şekilde bu kadınla sohbet ediyor makara yapıyor geldim kızdım telefonu aldım kadın yazmış yanlış anlamasın karın benım başımı yakmasın yazmış.sonra watsap yazışmalarına baktım silinmiş galeriye girdim bu kadın başka bi genç kızın Facebook resimlerini atmış ben yakaladım kadın yazmış ki resimleri yanlış anlamasın sakın eşin.ben kıyameti kopardım telefonu aldım aramama izin vermedi kadının numarası yok.eşimle birbirimize girdik telefonun pin kodunu bilmiyorum kapamış şarja takmış sızdı.inanılmaz moralim bozuk iğrendim nefret ettim ilk defa eşimden 2 yıllık evliyiz lütfen durum değerlendirmelerinize ihtiyacım var sabah ilk işim eşim ve kadınla konuşup evi terketmek

tovbe bismillah gece gecee
yanlis anlama dedigi neyki
anla dinle diycem ama bu isin sonu resmen batakhaneye çikiyor
konus bakalim bi ne diycekler
Kadın kocasını takmayan relaks biri kadın güzel genç bir kadının eşime Facebook resimlerini göndermiş eşim konuşmayı gösterdi tabi çoğu yazışmayı silmiş resimleri yanlış anlamasın sakın yazınca hemen galeriye baktım 2 resim var başka genç kadının.

Kadınla neden konuşucaksın ki bence değmez ne yapmak istiyorsan yap ama kadınla konuşma sana gerçekleri söylemicektir zaten
Kadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belli

Hem kocasını takmaz relax diyorsunuz hem kocasindan cok korkuyor diyorsunuz. Eşinizle birlikte siz de mi içip sarhoş oldunuz anlamadim ki.....

Hem kocasını takmaz relax diyorsunuz hem kocasindan cok korkuyor diyorsunuz. Eşinizle birlikte siz de mi içip sarhoş oldunuz anlamadim ki.....
Saçma yorumlarını kendine sakla istersen bu forumda yeni değilim hamileyim diyorum ne sarhoşu önceki konularıma da bir bak önce.kadın relaks çünkü kocasının haberi yok bu zamana kadar kırdığı cevizlerden benım yakalayacağımı tahmin etmedi ve ben yakalayınca korktu kocası duyar mahallesine rezil olurum diye anlatabildim mi gece gece bu saate insan gibi öneri istiyorum yaklaşımınıza bakın lütfen Allah kimsenin başına vermesin

Alkol hetşeyi batıran...acaba kocanız sizlre birlikte deilkende bu kadınla birliktemiydi acaba??çünkü bu kadın şöyle böyle deyip konusmanızı istememiş o kadında evli dimi üstelik töbe töbeee Allah ıslah etsin zor durum sabah eşnizle br konuşun bakalım çocuk yok dimi? Çocuk yoksa çekin gidin gerçi bu durumda çocuk olsada olmasada çekin gidin... kadınlada konuşacaksanz gece valti ne işin var senin bnm kocamla yuvamı yıktın senin ne mal olduğunu herkes biliyor ama bilmeyen kalmasın deyin.. belliki korktuğu birleri var...geçmş olsn takma kafana üzülme erkek milleti işte pisss

Bence ne kadınla,nede kocanla..Sen git kadının kocasını bul onunla konuş sana doğruyu anlatmazlar zaten..Töbe bismillah bu nası iştir ya
Doğruyu söylemez ama gecenin yarısı kocamla konuşmasına bi kılıf uydurdu diyelim başka bir kızın resimlerini neden gönderiyor evli bir Ada'ma bunun açıklamasını yapamaz bence.kocasına söylemeyi aklımdan geçirmedim değil ama büyük sorun olur eşim falan hamile olmasam su dakka gidecegiM evden sabahı beklemek zorundayım dua ediyorum rabbim yardımcım olsun

Yok kocamla bi ilişkisi falan yok ilişkisi olan Zaman'ında eşimin kuzeni ve eşimin komşusu.kadınla aldatma olmaz diye düşünüyorum sadece sarhos diye arkadaşı mı artık kimse başka kızın resimlerini atması.4,5 aylık hamileyim canım.allahın gücüne gitmesin ama kadın yüzüne bakılacak bir kadın değil ben de eli yüzü düzgün çevremde beğenilen kariyer sahibi eğitimli bir bayanım 28 yaşımdayım kafam almıyor çözemiyorum aldatmasa da midem bulandı bir kere

Bemce sana dua edicem canım allah yardımcın olsun

Öncelikle bayanı aklamak gibi bir amacım kesinlikle yok. Fakat gecenin bir yarısı burnunun ucunu göremeyen sarhoş bir adamında evli bir bayanla konuştuğunu, telefonunu vermediği gibi ayrıntıları atlıyorsunuz. Birkaç soruyu kendinizi kandırmadan, kendinize cevaplamanızı istiyorum. Bayanı eşine söylediğiniz zaman boşansalar rahatlayabilecek misiniz? Olay çıksa rahatlayabilecek misiniz? Eşiniz değişmediği sürece rahatlayabilecek misiniz?

Ben kocamla olan tarafı kendimce evden ayrılarak çözeceğimi belirtmiştim gece 3 ten beri uyku uyumadım o sızmış yatıyor üstelik onunla aynı evde olmaya tahammül edemiyorum şuan valizimi topladım ondan ayık kafasıyla bile bir açıklama beklemiyorum .ama kadın tarafını da yok sayamıyorum terbiyesizliği onun da eşim gibi yanına kalmasın.ne yapabilirim başka

Eşiniz O kadından resmini gönderdiği kadınla ilgili bilgi istemiş,resimlerini istemiş olmasın.Kadın da yollarım ama benim yaptığım bilinmesin demiş gibi.Kadına değil ,bu muhabbeti ,yazışmayı sağlayan eşiniz hatalı.

Yerinde olsam dk bile durmam o bayanın eşine durumu anlatırım.
Şimdi sessiz kalırsan bi süre sonra ortalık otomatikman durulacak ya da sen öyle sanacaksın,ama yine onlar görüşmeye devam edecekler.
Nasılsa sen üstünü kapattın,hamilesin ona gebesin mantığı.
Sen nasıl bu durumu biliyorsan şahitsen,onun eşininde bundan haberdar olması çok normal.
Kimsenin kimseyi aptal yerine koymaya hakkı yok.
Sarhoşken bile o bayan aklına gelip arayıp konuşuluyorsa,üstelik kendi evinde hamile eşi varken fütursuzca,bence pek normal şeyler yok ortada...
Şu durumda sana hiç bişi olmaz,çünkü sen başka bir adamla telde yakalanmadın,onlar yakalandı ve sen gerçeği ortaya çıkarmış oldun.
Benim gözüm karadır,yerinde olsaydım asla ama asla beklemez o kadının eşine durumu tek tek anlatırdım.
Kimsenin hamile bir kadını ve karnında taşıdığı bebeğini gerip strese sokmaya hakkı yok.
Hele adı namı yürümüş ve evli bir adamla gecenin yarısı üstelik sarhoşken lak lak yapması bana hiçte normal ve affedilesi gelmedi.

Eşim %100 hatalı bunu görüyorum.haklı olabilirsiniz belki de bilemiyorum.telefonla gecenin bir yarısı konuşmaları ve resimlere cıldırdım kadın da senın eşin hamile evli adamsın ne işin var böyle şeylerle benı bulaştırma ben böyle bir şeyin içinde olmak istemiyorum demek yerine çanak tutmuş

Ne olursa olsun gecenin içinde elalemin kadını elalemin adamıyla normal muhabbette olsa konuşamaz belliki hiç hos olmayan durumlar var.siz önce kendinizi koruyun dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…