Kadın kocasını takmayan relaks biri kadın güzel genç bir kadının eşime Facebook resimlerini göndermiş eşim konuşmayı gösterdi tabi çoğu yazışmayı silmiş resimleri yanlış anlamasın sakın yazınca hemen galeriye baktım 2 resim var başka genç kadının.tovbe bismillah gece gecee
yanlis anlama dedigi neyki
anla dinle diycem ama bu isin sonu resmen batakhaneye çikiyor
konus bakalim bi ne diycekler
Kadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belliKadınla neden konuşucaksın ki bence değmez ne yapmak istiyorsan yap ama kadınla konuşma sana gerçekleri söylemicektir zaten
Kadın kocasını takmayan relaks biri kadın güzel genç bir kadının eşime Facebook resimlerini göndermiş eşim konuşmayı gösterdi tabi çoğu yazışmayı silmiş resimleri yanlış anlamasın sakın yazınca hemen galeriye baktım 2 resim var başka genç kadının.
Hem kocasını takmaz relax diyorsunuz hem kocasindan cok korkuyor diyorsunuz. Eşinizle birlikte siz de mi içip sarhoş oldunuz anlamadim ki.....Kadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belli
Saçma yorumlarını kendine sakla istersen bu forumda yeni değilim hamileyim diyorum ne sarhoşu önceki konularıma da bir bak önce.kadın relaks çünkü kocasının haberi yok bu zamana kadar kırdığı cevizlerden benım yakalayacağımı tahmin etmedi ve ben yakalayınca korktu kocası duyar mahallesine rezil olurum diye anlatabildim mi gece gece bu saate insan gibi öneri istiyorum yaklaşımınıza bakın lütfen Allah kimsenin başına vermesinHem kocasını takmaz relax diyorsunuz hem kocasindan cok korkuyor diyorsunuz. Eşinizle birlikte siz de mi içip sarhoş oldunuz anlamadim ki.....
Doğruyu söylemez ama gecenin yarısı kocamla konuşmasına bi kılıf uydurdu diyelim başka bir kızın resimlerini neden gönderiyor evli bir Ada'ma bunun açıklamasını yapamaz bence.kocasına söylemeyi aklımdan geçirmedim değil ama büyük sorun olur eşim falan hamile olmasam su dakka gidecegiM evden sabahı beklemek zorundayım dua ediyorum rabbim yardımcım olsunBence ne kadınla,nede kocanla..Sen git kadının kocasını bul onunla konuş sana doğruyu anlatmazlar zaten..Töbe bismillah bu nası iştir ya
Yok kocamla bi ilişkisi falan yok ilişkisi olan Zaman'ında eşimin kuzeni ve eşimin komşusu.kadınla aldatma olmaz diye düşünüyorum sadece sarhos diye arkadaşı mı artık kimse başka kızın resimlerini atması.4,5 aylık hamileyim canım.allahın gücüne gitmesin ama kadın yüzüne bakılacak bir kadın değil ben de eli yüzü düzgün çevremde beğenilen kariyer sahibi eğitimli bir bayanım 28 yaşımdayım kafam almıyor çözemiyorum aldatmasa da midem bulandı bir kereAlkol hetşeyi batıran...acaba kocanız sizlre birlikte deilkende bu kadınla birliktemiydi acaba??çünkü bu kadın şöyle böyle deyip konusmanzı istememiş o kadında evli dimi üstelik töbe töbeee Allah ıslah etsin zor durum sabah eşnizle br konuşun bakalım çocuk yok dimi? Çocuk yoksa çekin gidin gerçi bu durumda çocuk olsada olmasada çekin gidin... kadınlada konuşacaksanz gece valti ne işin var senin bnm kocamla yuvamı yıktın senin ne mal olduğunu herkes biliyor ama bilmeyen kalmasın deyin.. belliki korktuğu birleri var...geçmş olsn takma kafana üzülme erkek milleti işte pisss
Bemce sana dua edicem canım allah yardımcın olsunDoğruyu söylemez ama gecenin yarısı kocamla konuşmasına bi kılıf uydurdu diyelim başka bir kızın resimlerini neden gönderiyor evli bir Ada'ma bunun açıklamasını yapamaz bence.kocasına söylemeyi aklımdan geçirmedim değil ama büyük sorun olur eşim falan hamile olmasam su dakka gidecegiM evden sabahı beklemek zorundayım dua ediyorum rabbim yardımcım olsun
Allah razı olsun canım ben de sana edeceğim hamilelerin duası kabul olurmuş derler insallah kalbinden gecen ne isteğin varsa rabbim kabul etsin cok sağolBemce sana dua edicem canım allah yardımcın olsun
Canım benim allah sendende razı olsun..amin inşallahAllah razı olsun canım ben de sana edeceğim hamilelerin duası kabul olurmuş derler insallah kalbinden gecen ne isteğin varsa rabbim kabul etsin cok sağol
Ben kocamla olan tarafı kendimce evden ayrılarak çözeceğimi belirtmiştim gece 3 ten beri uyku uyumadım o sızmış yatıyor üstelik onunla aynı evde olmaya tahammül edemiyorum şuan valizimi topladım ondan ayık kafasıyla bile bir açıklama beklemiyorum .ama kadın tarafını da yok sayamıyorum terbiyesizliği onun da eşim gibi yanına kalmasın.ne yapabilirim başkaÖncelikle bayanı aklamak gibi bir amacım kesinlikle yok. Fakat gecenin bir yarısı burnunun ucunu göremeyen sarhoş bir adamında evli bir bayanla konuştuğunu, telefonunu vermediği gibi ayrıntıları atlıyorsunuz. Birkaç soruyu kendinizi kandırmadan, kendinize cevaplamanızı istiyorum. Bayanı eşine söylediğiniz zaman boşansalar rahatlayabilecek misiniz? Olay çıksa rahatlayabilecek misiniz? Eşiniz değişmediği sürece rahatlayabilecek misiniz?
Eşim %100 hatalı bunu görüyorum.haklı olabilirsiniz belki de bilemiyorum.telefonla gecenin bir yarısı konuşmaları ve resimlere cıldırdım kadın da senın eşin hamile evli adamsın ne işin var böyle şeylerle benı bulaştırma ben böyle bir şeyin içinde olmak istemiyorum demek yerine çanak tutmuşEşiniz O kadından resmini gönderdiği kadınla ilgili bilgi istemiş,resimlerini istemiş olmasın.Kadın da yollarım ama benim yaptığım bilinmesin demiş gibi.Kadına değil ,bu muhabbeti ,yazışmayı sağlayan eşiniz hatalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?