Eşimi gece yakaladım

Ben maddi anlamda ayakları üzerinde duran genç bir kadınım kocaya ne kadar ihtiyacım olabilir ki bu saatten sonra.ayılır ayılmaz duşa bile girmesine izin vermeden kapının önüne koydum babam gelince konuşacağız dedim özür diliyor ben sohbet ettim sadece diye 40 yaşında kadınla ne işim olur diyor dinlemedim bile
Lütfen kendinizi perişan etmeyin.çok üzülmemeyi çalışın. Minik bir can taşıyorsunuz. Hem sizin hemde o miniğin sağlığı herşeyden önemli. Allah sabır ve güç versin..

Ay bencede gıt kadının kcasına anlat herseyı anlat karına sahıp cık de hamıke halınle sen uzulecegıne o uzulsun evlı bı kafının baska adamla telde shpet etmesı bıle yanlışken gecenın ucunde sarhos bı adamla shpet edıp ona resım atması nasıl nrmal olsun ya
Karina sahip cik nasil ezik bir cumledir ya? Siz de kadinsiniz, size de birileri sahip cikiyor mu?

Ben maddi anlamda ayakları üzerinde duran genç bir kadınım kocaya ne kadar ihtiyacım olabilir ki bu saatten sonra.ayılır ayılmaz duşa bile girmesine izin vermeden kapının önüne koydum babam gelince konuşacağız dedim özür diliyor ben sohbet ettim sadece diye 40 yaşında kadınla ne işim olur diyor dinlemedim bile
Cok iyi yapmissin eline saglik
Sakin dinleme
Anlatacagi hersey yalan olacak cunku

Oh eline diline sağlık
Şükür yani şunların hakkından gelen bi konu sahibi gördüm dünya gözüyle
40 yaşında kadınla işin olmazsa gece 3 te ne konuşuyosun düdük
Ay sinir oldum

Bu hikayede hesap sorulması gereken tek kişi konu sahibinin eşi. Kendisini de takdir ettim. "Ama kocam sarhoştu, ama ben hamileyim" filan dememiş, kapının önüne koymuş adamı.

Konuda geçen diğer hanımın ne yaptığı ne yaşadığı veya kocasıyla nasıl bir ilişkisi olduğu da kimseyi ilgilendirmez. İkisinin özel hayatıdır. Bu forum kocası tarafından defalarca aldatıldığı halde "ama eşim aslında iyi biri" diye düşünüp ayrılmayanlarla dolu. Kocasının düzenli olarak başka kadınlarla görüştüğünü bildiği halde sineye çeken kadınlar yok mu? Demek ki o adam da karısının aslında iyi biri olduğunu düşünüyor.

Doğru bir karar vermişsiniz, içinizde tek başınıza yaşamayarak, babanıza haber vererek, bir süreligine de olsa kocanızı görmeyecek olarak...

Ama unutmayın, stresten yavrunuz korkar, etkilenir, üzüntünüz ona geçer. Biraz rahatlamaya çalışın. Çok üzüldüm bu yaşadıklarınıza.

Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim.

Babanizmi gelecek ailenize haber verdiniz sanirim..ben sizin yerinize olucam aksam esi isten geldigi saat dayanirim mahalleye ortalik yerde rezil ederim kadini..gecenin 3 ünde koynunda yatirdigi kadinin ne haltlar yediginden haberi olmayan adama adam mi denir..kadin pazarlamaciliga baslamis belli amiyane bir adi var ama yazamiyorum iste..40 yasinda kadinla ne isi olur esinin onun pazarladiklariyla olur..o resimleri ele gecirip sor bakalim belki o seylerde o civarda oturuyordur..onlarada baskin yap..cocuk dogunca yuzunu falan gosterme esine..bu adamlari anlamiyorum..hem cocuk isterler hem kadin hamile oluncada hayvani sevisme icguduleri kabarir nereye saldircaklarini bilmezler..nefsine hakim olamayan 2 ayakli hayvanlar su erkekler..

Karina sahip cik nasil ezik bir cumledir ya? Siz de kadinsiniz, size de birileri sahip cikiyor mu?

Allah a şukur herzaman kendımı bıldıgım ıcın bana bırılerının sahıp cıkması gerekmedı. Ama burda bahsı gecen kadın evlı barklı bı adamı gece ucte arayan nıyetı bellı bı kadın bu kadına bırılerının sahıp cıkması gerektgını dısunuyrum... tepesı bos ımalarla sylemek ıstedgımı baska taraflara cekmeyın knu sahıbıyle muhattabım buraya polemıge gelmedım.

Önce kadınla konuşayım diyorum ama kendime yakıştıramıyorum ben Nasıl böyle bir duruma düşerim diye eşine söylediğim an kan çıkar eminim namus meselesi bişey olur ben kötü olurum ama yanlarına da bırakmayacağım
o zaman o kadının eşinle ilişkisinin olduğunu ispat edicek deliller toplarsan boşanma davasında sadakatsizlik diye açarsın o pislik kadındanda tazminat alırsın eşindende alırsın hem bu şekilde eşide öğrenir acıma bütün haklarını al.

Babanizmi gelecek ailenize haber verdiniz sanirim..ben sizin yerinize olucam aksam esi isten geldigi saat dayanirim mahalleye ortalik yerde rezil ederim kadini..gecenin 3 ünde koynunda yatirdigi kadinin ne haltlar yediginden haberi olmayan adama adam mi denir..kadin pazarlamaciliga baslamis belli amiyane bir adi var ama yazamiyorum iste..40 yasinda kadinla ne isi olur esinin onun pazarladiklariyla olur..o resimleri ele gecirip sor bakalim belki o seylerde o civarda oturuyordur..onlarada baskin yap..cocuk dogunca yuzunu falan gosterme esine..bu adamlari anlamiyorum..hem cocuk isterler hem kadin hamile oluncada hayvani sevisme icguduleri kabarir nereye saldircaklarini bilmezler..nefsine hakim olamayan 2 ayakli hayvanlar su erkekler..
edepsiz ile edepsiz olmaya gerek yok bence.
mahkemeye versin hem kocasını, hem o kadını. böylece ne halt yedikleri ortaya çıkar, tazminat da alır belki konu sahibi.

Allah a şukur herzaman kendımı bıldıgım ıcın bana bırılerının sahıp cıkması gerekmedı. Ama burda bahsı gecen kadın evlı barklı bı adamı gece ucte arayan nıyetı bellı bı kadın bu kadına bırılerının sahıp cıkması gerektgını dısunuyrum... tepesı bos ımalarla sylemek ıstedgımı baska taraflara cekmeyın knu sahıbıyle muhattabım buraya polemıge gelmedım.
Ben soyleyecegimi soylemistim zaten, bu polemik degil
Her kadinin basina bir coban lazim degil
Kendini bilsin bilmesin fark etmez

Bu arada sadece konu sahibiyle muhatapsaniz kendisine ozelden mesaj atin, herkesin okuyabilecegi ve yorum yapabilecegi bu platforma yazmaniza gerek yok, iyi gunler

Hala cok şaşkın ama bir o kadar da sakinim

sakın geri adım atmayın. yaptığı şey çok iğrenç çünkü, affı olamaz.

bi de çoğu kadının yaptğı gibi bi bavul alıp ayrılmayın o evden. siz oturun o gitsin nereye gidiyosa.

Allah yardimciniz olsun.. durumunuz cok zor.. ewet esiniz en buyuk hatali bana gore ve herseyide hak ediyor suan.. allahim yaninizda olsun.. bebeginiz icin guclu durun.

Back
X