Eşimi gece yakaladım

Ya zaten kadına abla demiş kadın gecenin 3 ü aramış eşinde belliki ayıp olmasın diye açmış telefonu .. Bende mesajda eşinin bi yanlışını görmedim ama bu ileride yapmayacağı anlamına gelmez eşine iyi ders olmuş sen yapsaydın aynı şeyi .. Gecenin bi vakti mahalleden abi seni arasaydı ? Birde bunu sor bakalım kendisine .. Şuda bir gerçekki kadın rahat kadın gündüz vakti mesaj atabilirdi gece bilerek yapmış o am eşiniz eve gelmemiş olsaydı belki konuşma farklı yerlere gidebilirdi kadınla konuşmayın artık kesinlikle eşinizede kısa süreliğine pas vermeyin geçmiş olsun

Edit: sade ilk mesaji okuyup sinirlenip atarlanmistim neyse ki sorun yokmus bari. Allah yuvamizi korusun . Bebginizi huzurla kucaginiza alin insallah
Başladım bende böyle adamlığa haftada bir içmem sen yeter ki iste diyor ben haftada 1 olduğu için karışmazdım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşınca delirdim.amin Can'ım

Ya zaten kadına abla demiş kadın gecenin 3 ü aramış eşinde belliki ayıp olmasın diye açmış telefonu .. Bende mesajda eşinin bi yanlışını görmedim ama bu ileride yapmayacağı anlamına gelmez eşine iyi ders olmuş sen yapsaydın aynı şeyi .. Gecenin bi vakti mahalleden abi seni arasaydı ? Birde bunu sor bakalım kendisine .. Şuda bir gerçekki kadın rahat kadın gündüz vakti mesaj atabilirdi gece bilerek yapmış o am eşiniz eve gelmemiş olsaydı belki konuşma farklı yerlere gidebilirdi kadınla konuşmayın artık kesinlikle eşinizede kısa süreliğine pas vermeyin geçmiş olsun
Aynen eşim hep abla diyor ayıp olmasın kardeşi çocukluk arkadaşı olunca onla ilgili diyince acıyor aynısını sordum 2 yıllık evliyiz ne yanlışımı gördün ilk defa kötü niyetim yoktu açtım konu Hasan zaten Dedi

Nedense içim soğumadı benım cok yıprandım yansın beter olsun
Böyle güçlü en ufak bi hatasında ay kocişim demeyen kadınlara bayılıyorum iyce haddini bildirin dişi sinekle bile kınuşmasın ona mı kaldı başkalarının derdini dinlemek bu kadar iyi niyetliyse önce hamile karısını düşnsün

Böyle güçlü en ufak bi hatasında ay kocişim demeyen kadınlara bayılıyorum iyce haddini bildirin dişi sinekle bile kınuşmasın ona mı kaldı başkalarının derdini dinlemek bu kadar iyi niyetliyse önce hamile karısını düşnsün
Yok ben demem ama hatalıysam PAşa paşa özür dilemesini de bilirim yeterki saygı çizgisi aşılmasın arkadasım

Cok gecmis olsun. Esinizin alkol almis olmasi dikkatsiz davranmasinada yol acmistir. Bilincli olsa belki konusma geregide duymazdi ama hep yokmudur bzde ayip olur zihni iste hep bu yuzden kaybediyoruz. Karsidakininde cok hatasi var gece gece aramak cok yanlis bn saat 10 olduktan sonra ailemi bile aramiyorum . Herseyin bi adabi var. Ama esinize gercekten buyuk ders olmusttur. Sizde gonlunuzu ferah tutun bence . Birazda burnu surtsun tabii yapmasinlar bunlari. Bnimde esime bilmem nerden akrabasi gece gece msj atinca kiyameti koparmistm ne hakla yaziyo diye o gun bugundur dikkat ediyor hatta yazismiyor bile o kisi ile.

Çok üzülerek okudum, bi bebek beklediğiniz içinde daha fazla üzülmüştüm ki; eşinin suçu yokmuş.
bi umutla okudum zaten yapmamış olsun diye,
yinede tamamen masum değil ama boşanmayı gerektircek hiç bişey yok,
hemde çok çook iyi ders olmuştur.
Çok rahatladım mutluluğunuz şimdilik bozulsada geçici olacak,
yakında 3 kişi olcaksınız umarım çabuk atlatırsınız . :KK200:

Canim sen o alkole izin verme bence kendisi de bunu istemiş bile. belki o kendinde olsaydi boyle gecenin ucunde kadinla konusmazdi ve birgun alkolun etkisiyle akil gider baska yanlis seyler yapar

Eşimin dediğine göre telefonla daha önce konuşmamışlar eşim Hasan'ın kına gecesinde Servis aracı ayarlamış Ayşe o Zaman almış numarasını organize için servis geç kalınca cok önceden yani varmıs numarası ayrıntılar da göreceğim doğruluğunu.cok teşekkür ederim babam bana aşıktır ben de babama Allah başımdan eksik etmesin tek gözyaşıma dayamadı geldi ama ben onu sürüklediğim için inanılmaz üzgünüm
Maşallah baba kız a , babanızla zaten bu kadar iyi olmasaydınız bence bu kadar güçlü olamazdınız, hep başınızda hep yanıbaşınızda olur inş

bastan sona dramatik bir romani okur gibi okudum elim gogsumde inşallah böyle birşey yapmamistir diye
dik durusunuzu da tebrik ediyorum. .sonunda derin bir oh çektim. ..cok şükür. .
ama bunu paylasmadan edemiycem bazi yorumları okudugumda cok şaşırdım. .yangina korukle gitmek mi desem..gaz vermeye calismak mi desem..sanki herkes erkeklere olan kizginligini sizin konunuz üzerinden hafifletiyordu..konu aydinliga kavustugu halde bence yalan demeye getiren yorumlar okudum.!
sahsi fikrim elle tutulur birsey yoksa insanları helee hamile bir kadini teskin etmemiz gerekir. .en basta karnindaki bebegin sagligi için. . bunu dile getirince yoruma acik değilse. .. deniyor veyahut bizim aklimizla mi canim hıh deniyor. .Hanimlar gorduklerimizi duyduklarimizi okuduklarimizi boşluğa salmiyoruz beyin bir kayit mekanizmasidir...
simdi olmazsa bir gun etkisi olur. .piskolojik olmazsa bedenen olur... sinirlenir üzülür ki zaten konu yeterince uzuntu ve stresli..yorumlarda boyle katmerler o stres bebege yansir vs... bu konu icin degil genel anlamda keske "ayy ben olsam hemen bosarim midesizlik" tarzinda fikir belirtmek sonrasinda hic ummadigimiz olaylara sebeb verebilir ..yapıcı olmak sus salak ol de demek değildir.

Cok gecmis olsun. Esinizin alkol almis olmasi dikkatsiz davranmasinada yol acmistir. Bilincli olsa belki konusma geregide duymazdi ama hep yokmudur bzde ayip olur zihni iste hep bu yuzden kaybediyoruz. Karsidakininde cok hatasi var gece gece aramak cok yanlis bn saat 10 olduktan sonra ailemi bile aramiyorum . Herseyin bi adabi var. Ama esinize gercekten buyuk ders olmusttur. Sizde gonlunuzu ferah tutun bence . Birazda burnu surtsun tabii yapmasinlar bunlari. Bnimde esime bilmem nerden akrabasi gece gece msj atinca kiyameti koparmistm ne hakla yaziyo diye o gun bugundur dikkat ediyor hatta yazismiyor bile o kisi ile.
Bende sizinle aynı fikirdeyim ben de kimseye aramam ayıp olur laf olur ne gerek var diye büyük ders oldu bence de o gün kıyamet koparmasanız normal sayıp tekrarlayabilirdi

Çok üzülerek okudum, bi bebek beklediğiniz içinde daha fazla üzülmüştüm ki; eşinin suçu yokmuş.
bi umutla okudum zaten yapmamış olsun diye,
yinede tamamen masum değil ama boşanmayı gerektircek hiç bişey yok,
hemde çok çook iyi ders olmuştur.
Çok rahatladım mutluluğunuz şimdilik bozulsada geçici olacak,
yakında 3 kişi olcaksınız umarım çabuk atlatırsınız . :KK200:
Can'ım ya cok teşekkür ederim insallah bebişim gelse sağ sağlim

bastan sona dramatik bir romani okur gibi okudum elim gogsumde inşallah böyle birşey yapmamistir diye
dik durusunuzu da tebrik ediyorum. .sonunda derin bir oh çektim. ..cok şükür. .
ama bunu paylasmadan edemiycem bazi yorumları okudugumda cok şaşırdım. .yangina korukle gitmek mi desem..gaz vermeye calismak mi desem..sanki herkes erkeklere olan kizginligini sizin konunuz üzerinden hafifletiyordu..konu aydinliga kavustugu halde bence yalan demeye getiren yorumlar okudum.!
sahsi fikrim elle tutulur birsey yoksa insanları helee hamile bir kadini teskin etmemiz gerekir. .en basta karnindaki bebegin sagligi için. . bunu dile getirince yoruma acik değilse. .. deniyor veyahut bizim aklimizla mi canim hıh deniyor. .Hanimlar gorduklerimizi duyduklarimizi okuduklarimizi boşluğa salmiyoruz beyin bir kayit mekanizmasidir...
simdi olmazsa bir gun etkisi olur. .piskolojik olmazsa bedenen olur... sinirlenir üzülür ki zaten konu yeterince uzuntu ve stresli..yorumlarda boyle katmerler o stres bebege yansir vs... bu konu icin degil genel anlamda keske "ayy ben olsam hemen bosarim midesizlik" tarzinda fikir belirtmek sonrasinda hic ummadigimiz olaylara sebeb verebilir ..yapıcı olmak sus salak ol de demek değildir.
Arkadasım cok cok güzel ifade etmişsin herkes kendince yorumlar yapabilir tabi ama çoğu da emin olm benim kadar net cesaret edemez.cok teşekkür ederim benım de tek üzüldüğüm nokta evladımdı

Yok ben demem ama hatalıysam PAşa paşa özür dilemesini de bilirim yeterki saygı çizgisi aşılmasın arkadasım
Tabi ki özür dilemesini bilmek cok güzel hamile hamile sizi böyle huzursuz ettiği için sakin bi şekilde haddini bildirin ayrıca sızana kadar iç mesine asla musade etmeyin alkolü insanla şeytan bir olurmuş.Rabbim huzurunuzu bol eğlesin .

Back
X