bastan sona dramatik bir romani okur gibi okudum elim gogsumde inşallah böyle birşey yapmamistir diye
dik durusunuzu da tebrik ediyorum. .sonunda derin bir oh çektim. ..cok şükür. .
ama bunu paylasmadan edemiycem bazi yorumları okudugumda cok şaşırdım. .yangina korukle gitmek mi desem..gaz vermeye calismak mi desem..sanki herkes erkeklere olan kizginligini sizin konunuz üzerinden hafifletiyordu..konu aydinliga kavustugu halde bence yalan demeye getiren yorumlar okudum.!
sahsi fikrim elle tutulur birsey yoksa insanları helee hamile bir kadini teskin etmemiz gerekir. .en basta karnindaki bebegin sagligi için. . bunu dile getirince yoruma acik değilse. .. deniyor veyahut bizim aklimizla mi canim hıh deniyor. .Hanimlar gorduklerimizi duyduklarimizi okuduklarimizi boşluğa salmiyoruz beyin bir kayit mekanizmasidir...
simdi olmazsa bir gun etkisi olur. .piskolojik olmazsa bedenen olur... sinirlenir üzülür ki zaten konu yeterince uzuntu ve stresli..yorumlarda boyle katmerler o stres bebege yansir vs... bu konu icin degil genel anlamda keske "ayy ben olsam hemen bosarim midesizlik" tarzinda fikir belirtmek sonrasinda hic ummadigimiz olaylara sebeb verebilir ..yapıcı olmak sus salak ol de demek değildir.