• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
bugün forum beni sinirlendirmeye çalışıyor sanırım :işsiz: adam seni beslemek için gece gündüz çalışıyor aloo sen evde parasını çarçur et diye. kölen mi bu adam senin, yaptığın muameleye bak. madem memnun değilsin adamın parasını da sömürme lütfen.

hem senin kendi ailen yok mu neden eş kişisinin ailesinden ailelik yapmalarını bekliyorsun ?

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Abla sana ne desek diyelim bir nefret bahanem var.
Kesinlikle boşanmalısın. Boşan ki adam da bir rahata ersin :D
Allahım böyle insana denk getirme beni.

Konu sahibesinin diğer tavırlarına birşey diyemem ama hastalığını gizlemesi herkesçe kabul edilebilir birşey değil. Ve ben kabul ederim başkası kabul etmeyebilir engeli ya da hastalığı olan biriyle evlenmeyi. Herkes konu sahibini gömüyor acaba konu sahibi hasta olsa da kocası bunu sonradan öğrenip tepki verse kinanir miydi? Malesef bir kadınlar herşeyi kabul ediyoruz ama erkekler öyle değil kadın epilepsi olsa o erkek bilse evlenmezdi emin olun.
Bilen bilir konularımi ben de boşanıyorm ve ex karakter de engelliymis ve ben bunu bosanirken tesadüfi bir evrakta öğrendim ki görünen hiçbir engeli yoktu. Ben çocuk istediğimde olaylar patlak verdi. Belki çocugu olmayacaktı veya her neyse. Bunu bana yapmaya hakkı var mıydı? Ben pcos olduğumu söylediğim halde üstelik..
Yani bu tarz olayları başınıza gelmeden anlayamazsınız ne kadar kırıcı ve güven sarsıcı olduğunu o yüzden lütfen bazı şeyleri yaşamadan direk asıp kesmeyin..
Evet hepimiz hastalık yada engelli adayıyiz ama insanlar özellikle evlenecek insanlar birbirine açık ve net olmalıdır.
Mesela benim 5 yılım evlilikte 2 yılım da boşanmada harcandi yaş kemale erdi bunun hesabını verebilecek mi o mahlukat. Allah a havale ediyorum böylelerini...

Nasıl sahip çıksalardı size pardon ? (İnsan insanı shiplenme diye birşey mi var) KV kp ile mi yaşamak istiyordunuz

Siz eşinizi sevmiyorsunuz. O halde çocuğunuzu bu sevgisizlikten koruyun. Yazık değil mi? Çocuğum için devam ediyorum söylemi bencillik.

Eşiniz hadi diyelim gizledi epilepsi olduğunu ama artık evlendiniz, bir bağ oluştu (siz de olusmamisa benziyor) durup durup niye söylemedin, söyleseydin evlenmezdim demek de neyin nesi, neyin gaddarligi, kini bu böyle? Hiç mi güzel bir anınız olmadı, hiç mi sevgiyle sarilmadiniz, saçma sapan bir şey görüp beraber gulmediniz? Siz de hiç bir iz birakmadi mi da bu kadar gaddarca düşünebildiniz?

Eş ailesi size sahip çıkmak zorunda değil. Siz sahiplenilmelik bir evcil hayvan değilsiniz. Sokakta kimsesiz kalmış aç bilac bir kedi yavrusu değilsiniz. Eliniz ayaginiz tutuyor, kendi kendinize sahip çıkın!

1) eşin zor biş işte çalışıyor, çok yorgun oluyor diyen sensin.
2) eşinin eve gelme saati belli olmuyor, geç geliyor diye eş ailesi sahip çıkmak zorunda değil. Ayrıca sahip çıkmak ne? Yanından ayrılmasalar kv gil bela oldu başıma dersin
3) sen bence boşan. Eşini sevmediğin için bahane buluyorsun. Sen hasta olsan kimse seninle evlenmek istemese, zoruna gitmez mi? Kaldı ki insanlar evlendikten sonra da hasta olabilirler.
Kısa ve net boşan. Adam da kendi yolunu bulsun, sen de

bu adam çok yaşamaz sizle. kocanız ben olsam kahrımdan her gün nöbet geçirirdim adam yine iyi dayanıyor tedaviye yanıt veriyor

İyide ailesi size niye sahip çıksın ki.siz yetişkin bir kadinsiniz. Ve bu durumun eşinizle ne alakası var.ailesine kızıp eşinizle niye bozuyorsunuz ki aranizi

1) eşin zor biş işte çalışıyor, çok yorgun oluyor diyen sensin.
2) eşinin eve gelme saati belli olmuyor, geç geliyor diye eş ailesi sahip çıkmak zorunda değil. Ayrıca sahip çıkmak ne? Yanından ayrılmasalar kv gil bela oldu başıma dersin
3) sen bence boşan. Eşini sevmediğin için bahane buluyorsun. Sen hasta olsan kimse seninle evlenmek istemese, zoruna gitmez mi? Kaldı ki insanlar evlendikten sonra da hasta olabilirler.
Kısa ve net boşan. Adam da kendi yolunu bulsun, sen de
Ne güzel yazmışsın.adami perişan ediyorum yazmış ama yakında pişman oldum diye yazar

Eşim salon da Televizyon izlerken ben yatak odasında uyuyordum,kendime geldiğimde yerdeydim ve basım inanılmaz acıyor ve kanıyordu ,hatta yatak Çarsaf'ı bile kan içindeydi (dudaklarımı kanatmışım),nöbet geçirmişim yan taraf da ki komidin'e kafam çarpmış ve kanamıştı,kendime geldiğimde eşimin yanına gidip beni duymadın mı diye bağırdım,aslında sesi duyduğunu dışarıdan gelmiş olabileceğini sanmış,kötü hissetti özür diledi,aslında özür dileyecek bir şey yoktu sürekli başımda nöbet duramaz ki adam.sonra kafama takmamaya başladım hatta ilaçlarımı bile düzenli almadım,hatta tatile gittiğimiz de bile yüzüyorum,açılıyorum eşimede gözün bende olsun diyorum ,Düğünümüze 3 ay kala öğrendim Epilep'si olduğumu,Doktor bana nişanlınız nasıl karşılar dedi, nasıl yani dedim? öyle eşler ,görüyorum ki terk edenlere bile şahit oldum dedi,şimdi anlıyorum Doktorun ne demek istediğini....

Back
X