• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

Ben çalışmıyorum aslında calismak istiyorum eşim müsaade etmiyor benim kazandığım ikimize de yeter deyip duruyor ama hayat sadece karın tokluğu ile geçmiyor geçen sene çalıştığı yerde eli kırıldı dedim ya çok ağır bir işi var ben bir buçuk ay çalıştım evde çocuğa eşim baktı
Yataklara kadar ayırıp adam gece nöbet geçirse ölür mü kalır mı diye tınlamadığınız adam çalışma diyince mi tınladınız. Ben nedense inanmadım adam tavırlarınızı bile çekmiş sabah akşam ağır işte çalışıyor çalışmak istediğinizde bir tartışmaya bakar yine çalışırdınız. Boşa yemeyin bizi

Yataklara kadar ayırıp adam gece nöbet geçirse ölür mü kalır mı diye tınlamadığınız adam çalışma diyince mi tınladınız. Ben nedense inanmadım adam tavırlarınızı bile çekmiş sabah akşam ağır işte çalışıyor çalışmak istediğinizde bir tartışmaya bakar yine çalışırdınız. Boşa yemeyin bizi

Ben aynı şekilde düşünüyorum.

Epilepsi hastası bir insan tek başına çalışıp ev geçindiriyor, üstüne ev borcu ödüyor.

Konu sahibesi adamın yüzüne bakmıyor bir de diyor ki bana sahip çıkan olmadı. Kendisi tuzluk kıvamında yaşıyor, adama maddi manevi hiçbir katkısı yok amma kendisine kraliçe gibi davransınlar diye bekliyor. :KK51:

Ben aynı şekilde düşünüyorum.

Epilepsi hastası bir insan tek başına çalışıp ev geçindiriyor, üstüne ev borcu ödüyor.

Konu sahibesi adamın yüzüne bakmıyor bir de diyor ki bana sahip çıkan olmadı. Kendisi tuzluk kıvamında yaşıyor, adama maddi manevi hiçbir katkısı yok amma kendisine kraliçe gibi davransınlar diye bekliyor. :KK51:
Tuzluğun bile bir işlevi var kuzum yemeğe tat veriyor afhjk konu sahibi adam çalışsın ben paşalar gibi oturayım evimde sıcakta kimse ellemesin ama kocamın maaşıda karın tokluğu ee çalışamam rahatımı bozamam ailesi para versin destek çıksın ben keyfime bakayım kafa bu yani

Bu durumda siz sonuna kadar haklisiniz. Cunku sizden cok buyuk 1 olayi gizleyerek, sizi kandirarak evlenmenizi saglamis. Bence bunu hakime beyan ederseniz direkt bosanabilirsiniz.
Ayrica salt inat ugruna sizin yaptiklariniza istinaden mantiksiz sekilde karsilik verip intikam almasi da olgun olmadigini halen ergence davrandigini gosteriyor. Fikrimce bu 1 evlilik olamamis. Dolayisiyla zaten yatak odasina gelecek 1 duzen kurulmaz.
Boylesine onemli 1 durumu gizleyerek sizi aldatmis bastan. Bu unutulup devam edilir mi bilemiyorum.
1 evlilik,1duzen,1olay :KK61: :KK61:
Kuzu yurtdışında mi gittiniz okula, ilkokul türkçe dersi bile bunları doğru yazmaya yeterdi :KK51:

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Sahip çıkmak mi o_O
Ben yavruyken alınıp, bikilip birakilan bir cana sahip çıktım,onun gibi mi o_O

Rahatsızlığı olduğu günden beri ayrı yatıyoruz

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Kimin başına hangi hastalık gelir bilinmez, kendinize bu kadar güvenmeyin.
Rahatsızlığından sonra ayrı yatmaya başlamanız eşiniz için çok onur kırıcı.

Evvela herkese merhaba eşim ile 8 senedir evliyiz 1 tane oğlum var eşim ağır bir işte çalışıyor akşam eve geldiği anda hemen yatıp uyumak istiyor eskiden bende benimle biraz ilgilenmesini istiyordum yani o kadar yorgun oluyordu ki bunu yatağa bile yansıtıyordu evliliğimizin ikinci yılında eşimin eskiden olan bir rahatsızlığı nuksetti ve ben bu rahatsızlığı bilmiyordum o rahatsızlık epilepsi 6 ayda bir senedir 1 kere olan bir şey o kadar ağır değil neyse eşim ev almıştı onun borcunu ödüyor halen o sıralar çok yoğun çalışıyordu o zaman oldu bu rahatsızlık neyse eşimle o rahatsızlıktan sonra ayrı yatmaya başladık eşim birazda inatçı ve kinci idi bı tartisirdik rahat üç dört gün konusmazdik bı de evliliğimizin ilk yıllarında çok sinirliydi her tartışmanın sonu kavga ile bitiyordu eşimle ayrı yattigimiz günden sonra eşimin yanına gidiyordum eşim yok yorgunum yok bugün istemiyorum diyerek beni yanından ve kendinden uzaklastiriyordu beni bir gün deli etti bende dedimki bundan sonra artık yanına gelmeyeceğim ben kadinligimdan utanıyorum sen erkekliginden utanmıyor musun eşim son bir senedir ben ne dersem yapmaya başladı bir dediğimi iki etmiyordu ama ben eşimle ayrı yatmaya ve ondan uzak durmaya devam ediyordum bundan sonra ne yapacağım konusunda çok kararsızım bugünlere çocuğum sayesinde geldik sizce bosanmaliyim bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa karı koca gibi evliliğimize devam mı etmeliyim
Evliliğin içine etmişsiniz. Kusura bakmayin. Nereden başlamak gerek toparlamaya bilemedim. Ama yataklari birleşdirerek, eskileri kapatarak başlaya bilirsiniz.

Kimin başına hangi hastalık gelir bilinmez, kendinize bu kadar güvenmeyin.
Rahatsızlığından sonra ayrı yatmaya başlamanız eşiniz için çok onur kırıcı.
Zaten 6 ayda ya da yılda bir rahatsizlaniyormus eşi.
Adamcağızi düşünemedim,eşim akşam omuzuma sokuluyor, saçlarıni oksayayim diye kedi gibi dizime yatiyor,bazen de ben onu uyandirirken filan abartılı severim vs
O Esin hakkı yok mu sevilmeye,çalışıp çabalıyor yuvası için?
Yok siz bosanın,bir değer veren çıkar illa karsisina.
Evet baştan soylenmeliydi,ama kaldiramayan çeker gider,var mı oyle ben yüzüne bakmayayim,o bana baksın:/

Tam tersi canım.
Benim çok yakın epilepsi hastası yakınım var.
Gece düşüp başını vurduğu çok oldu
Yanında eşi olmadigi için sabaha kadar yerde başı kan içinde kaldığı çok oldu
O olaydan sonra eşini boşadı ve kardeşi yanında kaldı halen yanında kalır kardeşi ne olur olmaz diye.
Ben de bunu dicektim velevki uykuda kriz geldi. hiç mi vicdan azabı çekerim diye korkmaz insan:(

Hepinizi dinledim çoğunuzun görüşü onu olduğu gibi kabul etmek ve bu evliliği mutlu mesut bir şekilde sürdürmek sanırım görüşleriniz için teşekkürler
Bunu sana kimse söylememiş. Herkes boşanman konusunda yazmış. Ama boşanmak istemiyorsun sanırım. Eşini seviyor musun. Sen ne düşünüyorsun.

Hasta olduğunu bilsem evlenmedim dediğiniz kişiyi birde boş yere üzüyorsunuz ve nöbetlerini tetikliyorsunuz yılllardır, adama yazık bir iyilik yapın boşanın ve adamın bundan sonraki hayatını kurtarın. Hangi kategoriye koyuyorsunuz kendinizi ki sahip çıkılsın size? Evlilik anlayışınız ne kadar farklı. Adam sağlıklı olsun, aile size sahip çıksın, karşının canı çıksın yorgunluktan siz dışarıdaki iş yükünü azaltmayın, sağlığı için bir adım atmayın ama size ilgi göstersin ne güzel dünya.

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Bu çok yanlış bi tavır duyduğunuzda kaldıramam yapamam istemiyorum tavrındaysanız o zaman boşanacaktınız,boşanmadıysanız bu şekilde kimi cezalandırıyorsunuz kendinizi mi oğlunuzu mu eşinizi mi üçünüze de yazık ediyorsunuz

Siz esyamisiniz size sahip ciksinlr ya su kafayi anlamiyorum nekadar cahilce dusunceler. Esiniz gordugum kadariyla calisip didiniyor ama karsisinda bencil bir kadin var hasta diye evlenmezdim ayri yatmalar falan yani insanda bir kere acima duygusu olur ya uykuda bisey olursa diye. Aman ne diyim ya sevmiyorsunuz demekki bahane aramayin bencilsiniz

Geçmişte yaptığı için affedilemeyen şey adamın hastalığı mı yani?
öyleyse kocanız sizi şu ana dek yaptıklarınız için affediyor muymuş?

Back
X