• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

Bu arada uyku esnasindaki nobetler daha tehlikeli cunku benim uykum da agirdir mesela cabuk toparlanamiyordum anlayamiyordum

Ben sabaha kadar kustugum halde sabah ancak kendime gelebiliyordum
Kalkip kusuyordum ama kendimde degildim
O benim bogazimi da tikayabilirdi kalkayim derken dusup kafami da carpabilirdim ki kac kere kapilara duvarlara carptim

İnsan yolda gordugu insanin derdiyle dertleniyor da Allah eşin de hayirlisini versin

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Sizin geçinmeye niyetiniz yok bence.

Bakın adam hasta. Evet sizden saklanması hususunda haklisiniz bu yanlış ve bencilce olmus ama bir kere olmuş. Bu sebeple evlenmeyeceginiz adamla su an neden evlisiniz ki zaten? Sonrasında da olabilirdi. Kininizi, öfkenizi dindirsin artik. Ben mi kaçırdım göremedim ama ayrı yatma sebebiniz sizin istememeniz miydi? Bu zaten eşler arasına soğukluk getiren bir sey. Zamanla cinselliğin kalmaması da doğal bu durumda. Sadece adamı suçlayamazsınız en azindan su an bir düzeltme çabası varmis siz de o da yok ne yazikki.
Iyi düşünün adamın da canini acitmayın derim. Zaten borçları ödeme sıkıntısıyla tekrar nöbetler gelmis anladığım kadarıyla çok üzücü.
Evlendikten sonra hasta oldum ben. Toplumda çok görülen dirençli bir bakteri sebebiyleydi. Hastalık kroniklesti ve cok zayıfladım halsiz düştüm. Bir yere gidemedim eşimle eğlenemedim. Her yönden isteğim sıfırlandı ve geçmeyerek bir ömür benimle kalacak bir hastalık. Hâlâ daha sıkı lastikli bir sey giyemediğim için eşime albenili bile giyinenedim hic. Hep bol esofman giymek zorundayim yoksa midem agriyip karnim şişiyor. Ben evlendikten sonra hasta oldum. Siz de farz edin evlendikten sonra olduğunu bu kadar eşinize düşmanlık yapmayın. En yakininiz o sizin.

eşim ev almıştı onun borcunu ödüyor halen o sıralar çok yoğun çalışıyordu o zaman oldu bu rahatsızlık
Yazık adam borcunu ödemek için çok çalışırken hastalığı nüksetmiş. Yorgunluktan evde baygın düşüyormuş.

Peki siz çalışıyor musunuz?

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Ozur dileyerek siz bi masa bi sandalye bi kedi misiniz? Size birileri sahip cikmazsa yasayamiyo musunuz. Ayri ayri sacma olaylari birbirine baglamis bahane etmissiniz. Adamin hastaliginin ne alakasi var konuyla. Esim benim bi hastaligim ailemle olan sacma iliskisi vs sebebiyle bana boyle davransa ben ondan bosanirdim. Bosanin bence de

size neden birileri sahip çıksınki. yetişkin insansınız. bunun için eşle soğuk olunur mu hiç? bu naıl bir saçmalık aklım almadı doğrusu

Kocam deli gibi çalışıp ev borcu ödese her akşam eve geldiğinde masaj yaparım ona, daha nasıl sahip çıksın adam.😀
Yıllardır evi ben gecindiriyorum. İşe koşuyorum, iki çocuğa bakıyorum, ev işi yapıyorum. Üstüne bir de eşimi tesselli ediyorum işsiz olduğu zamanlarda ki şuan yine işsiz.
5 yaşında mıyız, bize sahip çıksın kocalarımız, onlar da insan. Adamın ilgi gösterecek hali kalmamış belli ki çalışmaktan.
Tek başına ev sorumluluğu yüklenmek çok zor, kendimden biliyorum. Kocama değil ilgi göstermek yüzüne bakacak halim yok.
Çalışarak hem kafanızı dağıtıp hem yükünü alarak ilgi bekleyebilirsiniz.
sizin eşinizde sağlam yere kapat atmış. ailesi olsa bu kadar bakmaz. kölemisiniz sizde.işsizse bari ev işlerini halletsin bi işe yarasın

Birey olamadan neden evlendiniz?
Hayatta hep başkalarının desteğine mi ihtiyaç duyarsınız?
Ne kadar kötü bir özellik, sizin değil eşinizin soğuması gerekiyor sizden.

Boşan demeyeceğim belli seviyorsun, gözüne bile gelmemiş gibi duruyor anlatımından. Bari ev işini ver o yapsın hasta da değilse, ne işe yarayacak bu adam?
Gözüme gelmiyor değil aslında, boşanmayı düşündüğüm zamanlar da oldu.
Ama mücadele ediyor, oturup "bana bak" demiyor yani.
Ailesi çok abartarak büyütmüş, sorumluluk vermeden, parasını cebine koyarak, suyunu ayağına getirerek. Çok fazla şımartılmış.
Ama şu var, Türkiye' nin önde gelen üniversitelerinden birine dereceyle girmiş mühendis olmuş, yabancı dili var. Kendi alanında proje bazlı çalışıyordu evlendiğimizde, sonra projeler bitti, açıkta kaldı. Araç alım satım işine girdi parasını yediler, iş kurdu varımızı yoğumuzu batırdı, bunalıma girdi, senelerce ruh gibi yaşadı. Sonra taksicilik, kasiyerlik gibi işlere başvurdu. zaman zaman "senin gibi eğitimli adamın burada ne işin var" deyip almadılar, zaman zaman kendisi yapamadı, çocuk gibi azarlanmaya dayanamadı vs. vs.
10 yıl böyle saçmalıklarla geçti. şimdi yurt dışına gitmeye çalışıyor.
Bu arada ben işteyken kızımıza bakıyor, oğluma derslerinde yardımcı oluyor filan, çocuklarına düşkündür.
En azından çocuklarım güvende diyorum, elbet bir noktada düzeliriz diyorum. Karmaşık duygular içindeyim :)

sizin eşinizde sağlam yere kapat atmış. ailesi olsa bu kadar bakmaz. kölemisiniz sizde.işsizse bari ev işlerini halletsin bi işe yarasın
Yine de "asalak", "iyi yere kapak atmış" filan demeyelim de, "sorumsuz, beceriksiz, bencil" filan diyelim. İki çocuğumun babası neticede :)

Ben çalışmıyorum aslında calismak istiyorum eşim müsaade etmiyor benim kazandığım ikimize de yeter deyip duruyor ama hayat sadece karın tokluğu ile geçmiyor geçen sene çalıştığı yerde eli kırıldı dedim ya çok ağır bir işi var ben bir buçuk ay çalıştım evde çocuğa eşim baktı

Ben çalışmıyorum aslında calismak istiyorum eşim müsaade etmiyor benim kazandığım ikimize de yeter deyip duruyor ama hayat sadece karın tokluğu ile geçmiyor geçen sene çalıştığı yerde eli kırıldı dedim ya çok ağır bir işi var ben bir buçuk ay çalıştım evde çocuğa eşim baktı
Eşinizle yıllardır ayrı yataklarda yatıyorsunuz, bir yıldır çaba gösteriyor ama oralı olmadan yaşayabiliyorsunuz, çalışmaya gelince mi onun sözünü dinleyesiniz tutuyor?

Back
X