yanlış anlamışım konu sahibinden bu sebeple özür diliyorum. yine de normal bi evlilik gibi gelmedi bana. aynı zamanda konu sahibinin de zihniyetinden hoşlanmadım.Epilepsi bahane. Yatakları ayıran da kadın değil kocası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlamışım konu sahibinden bu sebeple özür diliyorum. yine de normal bi evlilik gibi gelmedi bana. aynı zamanda konu sahibinin de zihniyetinden hoşlanmadım.Epilepsi bahane. Yatakları ayıran da kadın değil kocası.
Sizin geçinmeye niyetiniz yok bence.Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Yazık adam borcunu ödemek için çok çalışırken hastalığı nüksetmiş. Yorgunluktan evde baygın düşüyormuş.eşim ev almıştı onun borcunu ödüyor halen o sıralar çok yoğun çalışıyordu o zaman oldu bu rahatsızlık
Ya ben de yazıyorum aslında profilde yazmıyorsa
Zipzipler karıştı sanki
Ama kendisi alakali alakasiz her konuda yas soruyodu.Ya ben de yazıyorum aslında profilde yazmıyorsaYazarsa onu kabul edip devam ediyorum. Cidden ilk baktığım şey o
![]()
Ozur dileyerek siz bi masa bi sandalye bi kedi misiniz? Size birileri sahip cikmazsa yasayamiyo musunuz. Ayri ayri sacma olaylari birbirine baglamis bahane etmissiniz. Adamin hastaliginin ne alakasi var konuyla. Esim benim bi hastaligim ailemle olan sacma iliskisi vs sebebiyle bana boyle davransa ben ondan bosanirdim. Bosanin bence deKocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
size neden birileri sahip çıksınki. yetişkin insansınız. bunun için eşle soğuk olunur mu hiç? bu naıl bir saçmalık aklım almadı doğrusuKocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
sizin eşinizde sağlam yere kapat atmış. ailesi olsa bu kadar bakmaz. kölemisiniz sizde.işsizse bari ev işlerini halletsin bi işe yarasınKocam deli gibi çalışıp ev borcu ödese her akşam eve geldiğinde masaj yaparım ona, daha nasıl sahip çıksın adam.
Yıllardır evi ben gecindiriyorum. İşe koşuyorum, iki çocuğa bakıyorum, ev işi yapıyorum. Üstüne bir de eşimi tesselli ediyorum işsiz olduğu zamanlarda ki şuan yine işsiz.
5 yaşında mıyız, bize sahip çıksın kocalarımız, onlar da insan. Adamın ilgi gösterecek hali kalmamış belli ki çalışmaktan.
Tek başına ev sorumluluğu yüklenmek çok zor, kendimden biliyorum. Kocama değil ilgi göstermek yüzüne bakacak halim yok.
Çalışarak hem kafanızı dağıtıp hem yükünü alarak ilgi bekleyebilirsiniz.
Birey olamadan neden evlendiniz?Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Gözüme gelmiyor değil aslında, boşanmayı düşündüğüm zamanlar da oldu.Boşan demeyeceğim belli seviyorsun, gözüne bile gelmemiş gibi duruyor anlatımından. Bari ev işini ver o yapsın hasta da değilse, ne işe yarayacak bu adam?
Yine de "asalak", "iyi yere kapak atmış" filan demeyelim de, "sorumsuz, beceriksiz, bencil" filan diyelim. İki çocuğumun babası neticede :)sizin eşinizde sağlam yere kapat atmış. ailesi olsa bu kadar bakmaz. kölemisiniz sizde.işsizse bari ev işlerini halletsin bi işe yarasın
Eşinizle yıllardır ayrı yataklarda yatıyorsunuz, bir yıldır çaba gösteriyor ama oralı olmadan yaşayabiliyorsunuz, çalışmaya gelince mi onun sözünü dinleyesiniz tutuyor?Ben çalışmıyorum aslında calismak istiyorum eşim müsaade etmiyor benim kazandığım ikimize de yeter deyip duruyor ama hayat sadece karın tokluğu ile geçmiyor geçen sene çalıştığı yerde eli kırıldı dedim ya çok ağır bir işi var ben bir buçuk ay çalıştım evde çocuğa eşim baktı