Yaşlar kaç. Sevmeden mi evlendiniz madem sizi sevmiyor niye evlenmiş. Ve niye onun ailesi ile beraber yaşıyorsun.Merhaba bayanlar... size bir sorum olacaktı ben 8 aylık evliyim kayganam la ve kayinbabamla yasiyorum ... eşimle cok tartışma oluyor aramızda tartışma var cok... bana diyor sana güvennmiyorum şimdi ise bana karşı hic birsy hissetmiyorum. Benimle pişman mis bastan ve bana elini surmuyor.. ama ben evliliği nasil kurtaririm ben esimi cok seviyorum
Ayy kahkaha attim vallahicok yasayin emii
Yaşlar kaç. Sevmeden mi evlendiniz madem sizi sevmiyor niye evlenmiş. Ve niye onun ailesi ile beraber yaşıyorsun.
Evlilikte tek taraflı sevgi olmaz eğer evliliginizin sürmesi lazımsa eşinin de sevmesi lazım ama adam sevmiyorum demiş.Arkadaşlar cok ozur dilerim karıştırdım ortalığı yalak malak Türkçemle ... aslında severek evlendiği mi sanidiyordum ... meğer o sadece mantıklı davranmis sonra pismanlik olmuş nisan atmak istemiş ama ailesi istememis .. benim 24 onukide 30 yaşında. ..
Arkadaşlar cok ozur dilerim karıştırdım ortalığı yalak malak Türkçemle ... aslında severek evlendiği mi sanidiyordum ... meğer o sadece mantıklı davranmis sonra pismanlik olmuş nisan atmak istemiş ama ailesi istememis .. benim 24 onukide 30 yaşında. ..
yurtdisinda mi yaşıyorsun
8 ay olmuş
Kolay kolay ayrl demem ama belliki aklında başkası var
Taaa nisandan dönmek istemiş
Ayril bence ikinizde mutsuz olacaksiniz gibi
Bilmiyorum öylede düşündüm ama hic dışariya gece çıkmıyor hani sevgilisi yok ama kalbinde varmı bilmiyorum bizde kolay kolay bosanmak olmuyor
Esin sogumus bir kere. Zaten ayni evde nasil yasanir ki boyleyken ailesiyle. Unsan siginti gibi hisseder. Sizin aileniz yok mu? Bir de madem el surmeyecekmis nisani atsaymis bastan. Karaktersiz herif.
Bende cok istiyorum evi ayırt mayi ama kimse yanasmiyor... bana cok soğuk bende ona karşı ilgisiz ve soğuk davraniyim yoksa tam tersi sevgi ilgi gösterim
Bugüne kadar onun davrandığı gibi mi davrandin
Bide en baştan beri dokunmadi bana demissin
Nasıl yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?