eşimi güveni ve kendimi nasil sevdiririm

Yaşlar kaç. Sevmeden mi evlendiniz madem sizi sevmiyor niye evlenmiş. Ve niye onun ailesi ile beraber yaşıyorsun.

Yaşlar kaç. Sevmeden mi evlendiniz madem sizi sevmiyor niye evlenmiş. Ve niye onun ailesi ile beraber yaşıyorsun.

Arkadaşlar cok ozur dilerim karıştırdım ortalığı yalak malak Türkçemle ... aslında severek evlendiği mi sanidiyordum ... meğer o sadece mantıklı davranmis sonra pismanlik olmuş nisan atmak istemiş ama ailesi istememis .. benim 24 onukide 30 yaşında. ..

TE="suziella, post: 43771597, member: 363918"]Napıyım anacim bi konu yazacaklar
Onlardan çok konuyu biz birlestiriyoz sonrada yorum yapmaya calisiyoz
Bizede yazık yahu
Ali ve esraya döndü bu iş
[/QUOTE]

OOzurOzur dilerim yalak malak Türkçemle karşı tirdim... Sonra düzeltmek istedim olmadi bode burda yeniyim:-(

Konu sahibi 8 aylık evli ve kaynana kayınbaba ile bir oturuyor sıksık tartışıyorlar ve esi artik sana güvenmiyorum ve seninle evlendiğime de pişmanım diyor ve artik eşine dokunmuyor bile ve konu sahibi evliliğini kurtarmak istiyor .. Anladiklarım ..
Su durum da malesef yapacak bişeyin yok evliliği kurtarmak için attigin her adim eşinin totosunu biraz daha kaldıracak havaya .. Tek çare evi ayırmanız ..

Evlilikte tek taraflı sevgi olmaz eğer evliliginizin sürmesi lazımsa eşinin de sevmesi lazım ama adam sevmiyorum demiş.

yurtdisinda mi yaşıyorsun
8 ay olmuş
Kolay kolay ayrl demem ama belliki aklında başkası var
Taaa nisandan dönmek istemiş
Ayril bence ikinizde mutsuz olacaksiniz gibi

yurtdisinda mi yaşıyorsun
8 ay olmuş
Kolay kolay ayrl demem ama belliki aklında başkası var
Taaa nisandan dönmek istemiş
Ayril bence ikinizde mutsuz olacaksiniz gibi

Bilmiyorum öylede düşündüm ama hic dışariya gece çıkmıyor hani sevgilisi yok ama kalbinde varmı bilmiyorum bizde kolay kolay bosanmak olmuyor

Esin sogumus bir kere. Zaten ayni evde nasil yasanir ki boyleyken ailesiyle. Unsan siginti gibi hisseder. Sizin aileniz yok mu? Bir de madem el surmeyecekmis nisani atsaymis bastan. Karaktersiz herif.

Bilmiyorum öylede düşündüm ama hic dışariya gece çıkmıyor hani sevgilisi yok ama kalbinde varmı bilmiyorum bizde kolay kolay bosanmak olmuyor

Hmm o zaman kocani böyle cekeceksin
Yada kV ile evi ayıran
Yalnız kalınca belki sana yönelir

Esin sogumus bir kere. Zaten ayni evde nasil yasanir ki boyleyken ailesiyle. Unsan siginti gibi hisseder. Sizin aileniz yok mu? Bir de madem el surmeyecekmis nisani atsaymis bastan. Karaktersiz herif.

Kizdirmayin WOLFORG u zaten hamile
:)

Anasıyla babasıyla yaşıyorsunda neyden kıskanıyor seni niye aynı evde yaşamayı kabul edersinizki hiç bilmem

Bende cok istiyorum evi ayırt mayi ama kimse yanasmiyor... bana cok soğuk bende ona karşı ilgisiz ve soğuk davraniyim yoksa tam tersi sevgi ilgi gösterim

Hmm niye guvenmiyo sana napiyosunda yada ne yapabiliyosun o hapishanede

Bende cok istiyorum evi ayırt mayi ama kimse yanasmiyor... bana cok soğuk bende ona karşı ilgisiz ve soğuk davraniyim yoksa tam tersi sevgi ilgi gösterim

Bugüne kadar onun davrandığı gibi mi davrandin
Bide en baştan beri dokunmadi bana demissin
Nasıl yani ?

Giyimde kıskanıyormus kimseyle konusmayacagim kimseye bakmiyim bunlari tam tersi yaptığım icin güvenmiyor

Sizin orda boşanma olmuyor, adam seni sevmiyor, kv kp var bir de ama sen kocanı seviyorsun. Seni sevmeyen adamla 1 dk geçmez boşuna kurtarmaya çalışma evliliği zaten sadece kağıt üstünde kalmış.

Bize yorum yapacak bir durum kalmamış ki.... Zorladım bu kadar oldu

Bugüne kadar onun davrandığı gibi mi davrandin
Bide en baştan beri dokunmadi bana demissin
Nasıl yani ?

Hayır sevgiyle ... yanlis anlamayın 8 aylık evliliyiz ama sadece 4 defa bana dokunma oldu ama sonra sanki pişman oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…