o dediğin evlilikten önce olmuyor muydu yahu
insan güvenmeyip sevmediği biriyle niye evlenir ki zaten
eşim demiş ya başlıkta eşi neyse neyiymiş sevgilisi mievlenmemişki zaten.
Aaaa nikah yok mu. İlginç.
eşim demiş ya başlıkta eşi neyse neyiymiş sevgilisi mi
bu nasıl bir sevgiyse aklım almadıimam nikahı varmış adam resmi nikah istemiyormuş..anneside dayan düzelir diyormuş..kız seviyor adam sevmiyormuş..
bu nasıl bir sevgiyse aklım almadı
bazı kadınlar mazoşist bile bile acı çekmekten zevk alıyorlar
Bu devirde sadece imam nikahı. Valla millet de bir garip. Adam kapı dışarı ederse imam kurtaracak ya. Tövbe Ya Rabbim.İmam nıkahlı esı nıkah kıymaya gerek duymamıs annesı o dokunmuyosa sen dokun bışe olma dıyormus bende anlamadım evlılık bumu
Konu sanirim fake..
velevki gercek;
Neymis efendim yil olmus 2015 1 sonra 2016
Imam nikahiyla duruyormus, esi daha 8 aylikken senden sogudum deyip ellemiyormus .s
Ozaman terk et. Ne hala kocami nasil duzeltebilirim diye soruyosun?
Hc mi gururun yok?
Seninle yaptigi imam nikahina keske diyen biriyle hala ayni evdesin.
Bukadar degersizlestirme kendinii..
bu devirde hala bu tür evliliklerin kalmış olması çok tuhafdoğudalar sanırım türkçesi yarım yamalak.. bizde boşanmak yok diyor ama evlilik yok zaten ortada.. kızı bilmem de adam zorla evlendirilmiş bir onu kesin anlayabildim..
Bu devirde sadece imam nikahı. Valla millet de bir garip. Adam kapı dışarı ederse imam kurtaracak ya. Tövbe Ya Rabbim.
Aman adamda da kadında da bir tuhaflık var zaten..Adam guvenmıyor kıskanıyor ama dokunmuyor korku filmi gibi
Aman adamda da kadında da bir tuhaflık var zaten..
30 yaşında adam hala aılesıyle yaşıyor ...Arkadaşlar cok ozur dilerim karıştırdım ortalığı yalak malak Türkçemle ... aslında severek evlendiği mi sanidiyordum ... meğer o sadece mantıklı davranmis sonra pismanlik olmuş nisan atmak istemiş ama ailesi istememis .. benim 24 onukide 30 yaşında. ..
aynı evın ıcınde büyük aşkmı yasıcagını sandın evını ayır yada ayrılBende cok istiyorum evi ayırt mayi ama kimse yanasmiyor... bana cok soğuk bende ona karşı ilgisiz ve soğuk davraniyim yoksa tam tersi sevgi ilgi gösterim
8 ayda 4 defa boşanHayır sevgiyle ... yanlis anlamayın 8 aylık evliliyiz ama sadece 4 defa bana dokunma oldu ama sonra sanki pişman oldu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?