Sizin orda boşanma olmuyor, adam seni sevmiyor, kv kp var bir de ama sen kocanı seviyorsun. Seni sevmeyen adamla 1 dk geçmez boşuna kurtarmaya çalışma evliliği zaten sadece kağıt üstünde kalmış.
Bize yorum yapacak bir durum kalmamış ki.... Zorladım bu kadar oldu
Töbe töbe 8 ayda 4 defa
Bi sağlık sorunu olabilir. .
Töbe töbe 8 ayda 4 defa
Bi sağlık sorunu olabilir. .
Bak işte tam da söylemek istediğim bu, yeni evliyiz demişsin ama siz evli değilsiniz. Evliliği kurtarmaya çalışma olmayan şey kurtulmazzzBilmiyorum daha yeni evliyiz ama cok seviyorum bende istyorum aslında ama bizimkiler istemiyor sabir et ..... bizde sadece imam nikah var ne yapıyor um tam evlilik yapmıyor
Ben bu konuya pek inanmiyor nedensee.
Hayır sevgiyle ... yanlis anlamayın 8 aylık evliliyiz ama sadece 4 defa bana dokunma oldu ama sonra sanki pişman oldu gibi
Ali esrada kimler oluyoNapıyım anacim bi konu yazacaklar
Onlardan çok konuyu biz birlestiriyoz sonrada yorum yapmaya calisiyoz
Bizede yazık yahu
Ali ve esraya döndü bu iş
eşinin ilk karısımısın yoksa ikincimi1) Adam sağlıklı görünmüyor.
2) Ailen birlikte oturmaya verdi, üstüne imam nikahlı.
Seni sokakta mı buldular?
Bir tabak eksilsin mi dediler bu ne sorumsuzluk?
Ay kocana ve onun ailesine değil senin ailene çok sinirlendim şuan!
Ya ben sunu anlamiyrum adami senke zorlami tutuyorlar ne bu boyle istemiyorum nefret yok sogudum ayol insan nasil yasayabilir bukadr sozden sonra yada bu adamda baska bir isler varBilmiyorum daha yeni evliyiz ama cok seviyorum bende istyorum aslında ama bizimkiler istemiyor sabir et ..... bizde sadece imam nikah var ne yapıyor um tam evlilik yapmıyor
Bilmiyorum daha yeni evliyiz ama cok seviyorum bende istyorum aslında ama bizimkiler istemiyor sabir et ..... bizde sadece imam nikah var ne yapıyor um tam evlilik yapmıyor
Aaaa nikah yok mu. İlginç.Kafamda deli sorular oluştu nikah kıymıyor bu dert degılde sıze dokunmamasımı dert oldu çok garıpsınız valla gün geçmıyor daha garıp konular açılıyor hem zaten evlı degılsınız nasıl boşancaksınız merak ettım bıde nıkah kıyma geregı duymayan bırını nasıl sevıyosunız
o dediğin evlilikten önce olmuyor muydu yahuMerhaba bayanlar... size bir sorum olacaktı ben 8 aylık evliyim kayganam la ve kayinbabamla yasiyorum ... eşimle cok tartışma oluyor aramızda tartışma var cok... bana diyor sana güvennmiyorum şimdi ise bana karşı hic birsy hissetmiyorum. Benimle pişman mis bastan ve bana elini surmuyor.. ama ben evliliği nasil kurtaririm ben esimi cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?