esimi guzel bir yere goturecegim ama benden sonra arkadaslariyla gitsin istemiyorum

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Baslikta pek uzun oldu isin asli söyle
Simdi 3 gun sonra esimin dogum gunu esim pek mekandi guzel nezih yerlerdi bilmiyor
8 yildir birlikteyiz esimin 3 tane yakin arkadasi var onlarla takiliri disarida vakit gecirmeyi cok sever ama neler sever
Mangal ,balik tutmak ,hali saha , play station
Bu yani...oyle gidelim guzel bi cafede oturalim yiyelim icelim eglenelim biri degil haa olsa biri goturse severde tercih etmiyor
Vee ben nerde nereye gidilir acayip ilgiliyim esimden once oyleydim daha dogrusu bi kac kere yilbasinda onu guzel yerlere goturdum mutlu oldu begendi
Simdi bi yer var pek kesfedilmemis ama meshur guzel bi mekan oraya gotursem konsepte filan bayilir canli bi yer
E simdi bi yanim diyoki aklina hic dusurme adam birak pinikte kahvede vs..takilsin alismasin hic
E sonucta gorcek bayilcak bi gunde arkadaslarla gelelim dicek ha noglur bisey olmazda alisir zaten gezmeyi disarda takilmayi seviyor bide boyle bi mekan kulturu oluşsun istemiyorum
Bi yanimda guzel olur gormemis gitmemis cokta begenir kendini ozel hisseder diyo bilemedimmm yani sizcee.

EKLEME YAPIYORUM : esim evde icmeyi alkol almayi sever arada sirada..mekanda tam esime hitap ediyor ortam muzikler filan bayilcagi bi yer .. bide disarda alisip tayfasiyka icmeye gitsin istemiyorum

Son düzenleme:
Gitsin nolcak ki öyle de dışarda böyle de dışarda nasılsa çıktığında

Ya bu kadınlar acaip değişik bişi ya :))) Adamın gözlerini bağlayın giderken nereye gittiğinizi görmemiş öğrenmemiş olur..kendi başına da gidemez nasıl çözüm ama Eğer istese öyle mekanları kendide ya da arkadaşları da keşfederdi zaten..Yada siz böyleyseniz keşfetti belki ama sizin haberiniz yok :)

Kısaca ben eşime güvenmiyorumu diyosunuz yani ? güvensenız boyle seyler dusunmezdınız bile bır suprız yapmak ıstemıssınız nede guzel dusunmussunuz ama guvenmıyorsunuz cok ılgınc

Dusunsene adam iki gun once o mekana gitmis arkadaslariyla.karisini goturuyor bi gun kadin şokyada kadin goturuyo bunu bu diyoki iki gun once de burdaydik bizimkilerle hatta bigun senide getircektim

Ne yapsın kadıncağız, okadar şey okuyoruz ki artık düşünmemek elde değil :) bence içinde olan yapar olmayan nereye giderse gitsin yapmaz. Takılmayın cok fazla.

Bence sen boşuna kuruntu yapıyorsun,eşin halı saha diye istese her yere gider,ruhun bile duymaz inan..
Boşver bu kadar planlı olma..

Ayyy yorumlara bak yalniz fikir istedim paso elestiri daha acik yazayim duzelteyim ekleme yapayim
Esim evde icmeyi sever gitcegimiz yer otantik bi ickili mekan hani erkek erkegede gidip müdavimi olur diye endisem..
Adam disari ciktiktan sonra nereye gittigi ne fark eder yazmis bi cogu..ne alaka hali sahaya gitmesiyle meyhaneye icmeye gitmesi ayni degil bana gore

bana komik geldi birazda güldüm . Şimdi öyle nezih güzel mekanlara sizden başkasıyla gitmesini istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. neden arkadaşlarıyla alışırsa orada başına bir şey gelir, sadece erkeklerin olduğu çevresinden çıkar diye mi ? yoksa işte birde cafelerede gezerse bana hiç vakit ayırmaz evde oturmaz diye mi ? bide arkadaşlarında zaten cafe kültürü olsa pikniğe gitmezler yada onlar eşinizi götürürler bence götürülmeyecek bir şey yok . Millet eşi kültürüne kültür katsın diye uğraşır siz yerinde saysa mı düşüncesi içindesiniz . ilginç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…