- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ya bu kadınlar acaip değişik bişi ya :))) Adamın gözlerini bağlayın giderken nereye gittiğinizi görmemiş öğrenmemiş olur..kendi başına da gidemez nasıl çözüm amaBaslikta pek uzun oldu isin asli söyle
Simdi 3 gun sonra esimin dogum gunu esim pek mekandi guzel nezih yerlerdi bilmiyor
8 yildir birlikteyiz esimin 3 tane yakin arkadasi var onlarla takiliri disarida vakit gecirmeyi cok sever ama neler sever
Mangal ,balik tutmak ,hali saha , play station
Bu yani...oyle gidelim guzel bi cafede oturalim yiyelim icelim eglenelim biri degil haa olsa biri goturse severde tercih etmiyor
Vee ben nerde nereye gidilir acayip ilgiliyim esimden once oyleydim daha dogrusu bi kac kere yilbasinda onu guzel yerlere goturdum mutlu oldu begendi
Simdi bi yer var pek kesfedilmemis ama meshur guzel bi mekan oraya gotursem konsepte filan bayilir canli bi yer
E simdi bi yanim diyoki aklina hic dusurme adam birak pinikte kahvede vs..takilsin alismasin hic
E sonucta gorcek bayilcak bi gunde arkadaslarla gelelim dicek ha noglur bisey olmazda alisir zaten gezmeyi disarda takilmayi seviyor bide boyle bi mekan kulturu oluşsun istemiyorum
Bi yanimda guzel olur gormemis gitmemis cokta begenir kendini ozel hisseder diyo bilemedimmm yani sizcee
Kısaca ben eşime güvenmiyorumu diyosunuz yani ? güvensenız boyle seyler dusunmezdınız bile bır suprız yapmak ıstemıssınız nede guzel dusunmussunuz ama guvenmıyorsunuz cok ılgıncBaslikta pek uzun oldu isin asli söyle
Simdi 3 gun sonra esimin dogum gunu esim pek mekandi guzel nezih yerlerdi bilmiyor
8 yildir birlikteyiz esimin 3 tane yakin arkadasi var onlarla takiliri disarida vakit gecirmeyi cok sever ama neler sever
Bu yani...oyle gidelim guzel bi cafede oturalim yiyelim icelim eglenelim biri degil haa olsa biri goturse severde tercih etmiyor
Vee ben nerde nereye gidilir acayip ilgiliyim esimden once oyleydim daha dogrusu bi kac kere yilbasinda onu guzel yerlere goturdum mutlu oldu begendi
Simdi bi yer var pek kesfedilmemis ama meshur guzel bi mekan oraya gotursem konsepte filan bayilir canli bi yer
E simdi bi yanim diyoki aklina hic dusurme adam birak pinikte kahvede vs..takilsin alismasin hic
E sonucta gorcek bayilcak bi gunde arkadaslarla gelelim dicek ha noglur bisey olmazda alisir zaten gezmeyi disarda takilmayi seviyor bide boyle bi mekan kulturu oluşsun istemiyorum
Bi yanimda guzel olur gormemis gitmemis cokta begenir kendini ozel hisseder diyo bilemedimmm yani sizcee
Dusunsene adam iki gun once o mekana gitmis arkadaslariyla.karisini goturuyor bi gun kadin şokYa bu kadınlar acaip değişik bişi ya :))) Adamın gözlerini bağlayın giderken nereye gittiğiniz görmemiş öğrenmemiş olur..kendi, başına da gidemez nasıl çözüm amaEğer istese öyle mekanları kendide ya da arkadaşları da keşfederdi zaten..Yada siz böyleyseniz keşfetti belki ama sizin haberiniz yok :)
Ankaramiymis bide .ben isterim anlattigi o guzel mekana esimle birlikte.degisik olurAnkara da öyle mekan mı var yaf
Bana da söylesenize neresi orası
Baslikta pek uzun oldu isin asli söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?