esimi guzel bir yere goturecegim ama benden sonra arkadaslariyla gitsin istemiyorum

Arkadaşlarıyla gezmesine zaten itirazınız yok.
O mekana sonrasında gitmesi niye sizi böyle düşündürüyorki.

hakkaten çok ilginç bi düşünce. ilginç yerine hoş olmayan sıfatlar da gelebilirdi.

nedne evliliklerinizi böyle pamuk ipliğine bağlı gibi yaşıyosunuz anlamıyorum. yok anamın evinde 15 gün kalcam, kocam şeytana uyar mı yok mekanı beğenir benden sonra gider mi....

Kız kafası dedikleri bumu acep
Bu kadar ayrıntıyı nasıl düşündün
Kadın olarak kadınlardan korkuyorum bazen
Planlama programlamada acayip bir yeteenek var

Gidin bence
Sonrada arkadaşlarla gideyim derse ne gerek var hayatım oraya yine beraber gideriz siz maç yapın play station oynayın deyiverin

yinede istese gider meyhaneye senin ruhun bile duylaz tabi eve gelince sarhos olunca analrsin :)

Bence kendilerine özel bir mekan olsun istiyor konu sahibi en azından iyice keşfedilene kadar

Bırak arada arkadaşlarıyla orada demlenirler laflarlar..
Haftanın 3 günü mesela gidecek hali yok herhalde..

genelde erkekler korkar eşinin gözünün açılmasından, sizde roller değişmiş
benim anladığım kadarıyla bunun arkadaşları öyle nezih mekanlara gidecek tipler değiller zaten, nedense gözümde halı sahada maç yapıp sonra bir kuytuda bira içip evlerine dağılan tipler geldi, hiç sanmıyorum onların nezih mekana gideceklerini, bilmediklerinden değil, alışmadıklarından

Ayyyy b*ku cikti iki dakkada esim evde alkok almayi sever burada muzikler ortam filan tam esime hitap ettigi icin adam bide tayfasiyla icmeye alismasin di derdim
Tamam sustum en buyuk dert bdv ye laf anlatmak benimki sacmalik oldu okey

Ayyyy b*ku cikti iki dakkada esim evde alkok almayi sever burada muzikler ortam filan tam esime hitap ettigi icin adam bide tayfasiyla icmeye alismasin di derdim
Tamam sustum en buyuk dert bdv ye laf anlatmak benimki sacmalik oldu okey

Burada sanki bir güvensizlik var gibime geliyor,şayet öyleyse kime bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…