- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bu üyenin konularında hep aynısı oluyor yalnız :)Hanımlar size de malzeme çıktı yalnızkonu açtığına açacağına pişman ettiniz hatunu
Aliskinim canim burda amac o zaten insanlar desarz olsunHanımlar size de malzeme çıktı yalnızkonu açtığına açacağına pişman ettiniz hatunu
Profil de Ankara yazıyor daAnkaramiymis bide .ben isterim anlattigi o guzel mekana esimle birlikte.degisik olur
Ayyy yorumlara bak yalniz fikir istedim paso elestiri daha acik yazayim duzelteyim ekleme yapayim
Esim evde icmeyi sever gitcegimiz yer otantik bi ickili mekan hani erkek erkegede gidip müdavimi olur diye endisem..
Adam disari ciktiktan sonra nereye gittigi ne fark eder yazmis bi cogu..ne alaka hali sahaya gitmesiyle meyhaneye icmeye gitmesi ayni degil bana gore
Ayyyy b*ku cikti iki dakkada esim evde alkok almayi sever burada muzikler ortam filan tam esime hitap ettigi icin adam bide tayfasiyla icmeye alismasin di derdim
Tamam sustum en buyuk dert bdv ye laf anlatmak benimki sacmalik oldu okey
Kendime canim kendimeBurada sanki bir güvensizlik var gibime geliyor,şayet öyleyse kime bu..
İckili bi mekanmis biz mahrum kalcaz o guzel mekandan.siz gidersiniz belkiProfil de Ankara yazıyor da
Bende isterim hemde çok zaten kış geldi sıkılıyor insan hep AVM' mi gezcez ya
Bana da söyleyin neresi orası
Kendime canim kendime
İçkiliymişBence kendilerine özel bir mekan olsun istiyor konu sahibi en azından iyice keşfedilene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?