- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Yok bizde mahrum kalcazİckili bi mekanmis biz mahrum kalcaz o guzel mekandan.siz gidersiniz belki
Tühhhh artık başka mekanlara gidersiniz kısmetseİçkiliymişbize uymaz çocukla falan
Bide bir gidiyosunuz eşini
-ooo abi hoş geldin diye karşılıyorlar
Bizim gittigimiz en nezih yer mogan parki cocuklarla.cok seviyorum ben orayi yaYok bizde mahrum kalcaz
Boşuna heyecan yaptım iyimi
Yoooo hic alakasi yok alan geri getirir pisman olup onu sakinmak kiskanmak degil mevzu evde cocuklara daha fazla vakit ayirmasi hadi ayirmiyosa vakitli gelmesi disarda ekstradan alkole para vermemesi ..Eşini yoldan çıkarırlar diyemi yoksa.
Cok cicisin yaa:) bu enerji nerden geliyosa azda bana gelsin supersin harbiBide bir gidiyosunuz eşini
-ooo abi hoş geldin diye karşılıyorlar
Yoooo hic alakasi yok alan geri getirir pisman olup onu sakinmak kiskanmak degil mevzu evde cocuklara daha fazla vakit ayirmasi hadi ayirmiyosa vakitli gelmesi disarda ekstradan alkole para vermemesi ..
BendeBizim gittigimiz en nezih yer mogan parki cocuklarla.cok seviyorum ben orayi ya
Dur yangına körerkle gidiyorsun
Yok degil zaten toru topu 3 arkadasi var akillari fikirleri araba sanayi mangal..zarar gelcek tipler degil zaten sorun kiskanmam degil bi ara yine konu acmistim hergun yeni bi istekle geliyor bi gun spora baslicam bi gun baliga baslicam bi gun ava ciksam mi vs vs.. Bide meyhaneye alismasin diye dusundum bu zamana kadar gitmemis surekli disarda takilmis cok para harcamayi sevmez kendisi icerkende evde icer olay bu kadar aslindaO zaman arkadaş çevresi biraz sakıncalı gibi herhalde..
Cok sık gideriz yazin .butun piknik yerlerini gezeriz yazin cocukluyuz ya anca oralar egliyo bizi .Bende
Sizde köyüm cafe de takılıyorsanız kesin karşılaşmışızdır
Ama kış geldi ya gidilmez artık
INANAMIYORUUUMMM 50 TANE YORUM VAR VE BENI ANLAYAN BIRI CIKTI HALA BDV DEN BI UMUDUM VAR ARTIK .... AYNEN OLAY BU KADAR BASIT ASLINDABen sizi çok iyi anladım , maymun gözünü açmasın diyorsunuz :) ki haklısınız.
Alkolü rahat tuketecek, hoşuna gidecek bir mekansa evet gider. En azından evinde alkol alacağına , oraya takılır ki huyu değilse elbette bu rahatsız edici olur.
Bir arkadaşımın tanidiginin yeri var , " bensiz oraya gitmeyeceğine söz verirsen götürürüm seni deyin :):)
Cok cicisin yaa:) bu enerji nerden geliyosa azda bana gelsin supersin harbi
INANAMIYORUUUMMM 50 TANE YORUM VAR VE BENI ANLAYAN BIRI CIKTI HALA BDV DEN BI UMUDUM VAR ARTIK .... AYNEN OLAY BU KADAR BASIT ASLINDA
ahaha
Hayır yaa takılıyorum sadece :)
Yok degil zaten toru topu 3 arkadasi var akillari fikirleri araba sanayi mangal..zarar gelcek tipler degil zaten sorun kiskanmam degil bi ara yine konu acmistim hergun yeni bi istekle geliyor bi gun spora baslicam bi gun baliga baslicam bi gun ava ciksam mi vs vs.. Bide meyhaneye alismasin diye dusundum bu zamana kadar gitmemis surekli disarda takilmis cok para harcamayi sevmez kendisi icerkende evde icer olay bu kadar aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?