esimi guzel bir yere goturecegim ama benden sonra arkadaslariyla gitsin istemiyorum

Canım koçan istese arkadaşları isteyecek mi bakalım ? Ahh biz kadınlar ne ince hesaplar peşindeyiz. Gitmek istiyorsanız gidin. İlk arkadaşlarıyla gider sonra daha çok uzulursunuz o zaman.

O zaman arkadaş çevresi biraz sakıncalı gibi herhalde..
Yok degil zaten toru topu 3 arkadasi var akillari fikirleri araba sanayi mangal..zarar gelcek tipler degil zaten sorun kiskanmam degil bi ara yine konu acmistim hergun yeni bi istekle geliyor bi gun spora baslicam bi gun baliga baslicam bi gun ava ciksam mi vs vs.. Bide meyhaneye alismasin diye dusundum bu zamana kadar gitmemis surekli disarda takilmis cok para harcamayi sevmez kendisi icerkende evde icer olay bu kadar aslinda

Ben sizi çok iyi anladım , maymun gözünü açmasın diyorsunuz :) ki haklısınız.

Alkolü rahat tuketecek, hoşuna gidecek bir mekansa evet gider. En azından evinde alkol alacağına , oraya takılır ki huyu değilse elbette bu rahatsız edici olur.

Bir arkadaşımın tanidiginin yeri var , " bensiz oraya gitmeyeceğine söz verirsen götürürüm seni deyin :):)

hani gitmeye meyili olsa giderdi zaten hadi onun icinde yok arkadasları cekerdi giderlerdi demekki cok aklına gelmiyor onunda beence birlikte gidin bu gibi dusuncelere kapılmayın bosuna

INANAMIYORUUUMMM 50 TANE YORUM VAR VE BENI ANLAYAN BIRI CIKTI HALA BDV DEN BI UMUDUM VAR ARTIK .... AYNEN OLAY BU KADAR BASIT ASLINDA

Çocuklar ne olcak peki ? Tatile bile gitmek istemiyordunuz :)

Ee büyüdüler tabi artık sırtınızda kambur olmazlar

INANAMIYORUUUMMM 50 TANE YORUM VAR VE BENI ANLAYAN BIRI CIKTI HALA BDV DEN BI UMUDUM VAR ARTIK .... AYNEN OLAY BU KADAR BASIT ASLINDA

Herkes kendi eşini çok iyi tanır. Sizde eşinizi iyi tanıyorsunuz ki bunu dusunmussunuz. Ben size hak verdim.
Konu alkol olsaydı ve Her gun zaten bana bir icatla gelen biri olsaydı aynı sizin gibi düşünürdüm.
..

ahaha
Hayır yaa takılıyorum sadece :)

Biliyorum takıldığını:))

Arada gidilecek yerse gözün arkada kalmayacaksa gidebilir aslında..
Eşin kararsız bir kişi belli,ne yapacağına karar veremiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…