- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi flowersintheocean
-
Hm dolayli yoldan reddetti yani. 15 gundur beraber olmuyor musunuz yani? bir onceki konunuzda 3 gunde bir beraber oluyoruz yazmistiniz, ondan soruyorum. 15 gundur beraber olmuyorsaniz, ve adam yine de beraber olmak istemediyse o zaman belki onda psikolojik bir yorgunluk olusmaya baslamis olabilir. stresli olabilir, performansi konusunda sizin tarafinizdan eksik goruldugunu dusunuyorsa bu onda kaygi yaratmis olabilir, belki de hormonel olarak sorunlari baslamis olabilir. azicik takipte kalin. birsey talep etmeden. skin disinizi. bakin bakalim kendiliginden gelecek miAkşam oturuyorduk gün bitmişti yani artık, benim beklentimin olduğunu biliyordu çünkü gün içinde belirtmiştim. Ben ne yapacaksın işin var mı daha dedim. O zaman dedi yorgunum yatsam mi bilemedim vs.
ama çok rahatlar.tayt sıkıyor şort kışın üşütüyor pantolonun beli zırh gibi oturuyor ev elbisesi aldım cıks sevemedim.gündüz giymeye ayrı gece giymeye ayrı pijamalar edindim valla en rahatı.don da pamuklu olacakkkAhhh tam benim kafa
Evet canım. Değersiz sevgisiz hissediyordum aslında baktım ki suçlu benmişim.Siz de benim gibi mi hissediyordunuz benzer sorunlarınız mi vardı?
Evet normalde 3 günde bir birlikte oluyoruz fakat bu sefer regl dönemim uzadı 15 gün sürdü. Bu süreçte farklı şekilde yakınlaştık belki de daha ihtiyaç duymuyordr.Hm dolayli yoldan reddetti yani. 15 gundur beraber olmuyor musunuz yani? bir onceki konunuzda 3 gunde bir beraber oluyoruz yazmistiniz, ondan soruyorum. 15 gundur beraber olmuyorsaniz, ve adam yine de beraber olmak istemediyse o zaman belki onda psikolojik bir yorgunluk olusmaya baslamis olabilir. stresli olabilir, performansi konusunda sizin tarafinizdan eksik goruldugunu dusunuyorsa bu onda kaygi yaratmis olabilir, belki de hormonel olarak sorunlari baslamis olabilir. azicik takipte kalin. birsey talep etmeden. skin disinizi. bakin bakalim kendiliginden gelecek mi
Çok şükür daha iyiyiz en azından huzurluyuz ikimizde. Benim hatalarım çokmuş oysa ki adam bi güler yüz istiyormuş sonradan anladım.şuan ne durumdasınız
Valla benim çıktıDizi çıkmış pijama giymekten sakalım cikicak benim yakinda
Aman sanki adamlar röplesambırla geziyor evin içinde.Ben de pamuklu,rahat ve sevimli şeyleri seviyorumama çok rahatlar.tayt sıkıyor şort kışın üşütüyor pantolonun beli zırh gibi oturuyor ev elbisesi aldım cıks sevemedim.gündüz giymeye ayrı gece giymeye ayrı pijamalar edindim valla en rahatı.don da pamuklu olacakkk
eskimiş tişörtlerini giyiyorlar ayol ne özenmesi?konu sahibi de 1 2 yıl daha geçsin bize benzeyecek emin olAman sanki adamlar röplesambırla geziyor evin içinde.Ben de pamuklu,rahat ve sevimli şeyleri seviyorum
Birisi pamuklu don mu dedi.don da pamuklu olacakkk
Evet kesinlikle asıl sorun bu. Teşekkür ederim. Siz de benzer sorunlar yaşadınız mı?Diğer konunuzda da sizi haklı bulmuştum yine haklı buluyorum. İlk konunuzda yazdığınız uzunca yazıya rağmen derdiniz kısaca arzulanmamaktı çok belliydi. Kadın olarak arzulanmak istemeniz çok haklı ve normal bir şey. Teklif eden hep kendin olunca bayağı can sıkıcı oluyor
Eşiniz sizi sevmiyor değil bence sadece isteksiz ona karşın siz ise isteklisiniz. Terapi alabilirsiniz istek artırıcı ilaçlar var
Sesli güldümBiz ondan östrojen salgılayamıyoruz zağar
hee dedim.ben sokakta bile en marka pantolonun altına pambuklu giyerimm.rahatlık candırrrBirisi pamuklu don mu dedi
Bir salsa kendini rahatlayacak ama hâlâ daha kocişim sevmiyor beni diye yakınıyoreskimiş tişörtlerini giyiyorlar ayol ne özenmesi?konu sahibi de 1 2 yıl daha geçsin bize benzeyecek emin ol
Vallahi bende. Zaten diğer türlüsü yarım saat içinde kaşıntı yapmaya başlıyor. İstesemde giyememhee dedim.ben sokakta bile en marka pantolonun altına pambuklu giyerimm.rahatlık candırrr
iş hayatı olmadığı halde dışarı çıkmayacağı halde evde makyaj yapan kadınlara da hayranım ama kendim asla yapmam.bir tek gözaltı kremimle serumumu üstüne de güneş kremimi sürerim tmmm.şimdi kocalarınıza sahip çıkaydınız diyen üyelerden biri gelir linçler bizi.bakımsız kadınlar siziiii diye.edit:sokakta bambaşkayımdırVallahi bende. Zaten diğer türlüsü yarım saat içinde kaşıntı yapmaya başlıyor. İstesemde giyemem
Bakım demek evde bile makyajla dolaşmak demek değil bence. Yemek ve ter kokmayan bir ten ve kıyafetler yeterli benim için.iş hayatı olmadığı halde dışarı çıkmayacağı halde evde makyaj yapan kadınlara da hayranım ama kendim asla yapmam.bir tek gözaltı kremimle serumumu üstüne de güneş kremimi sürerim tmmm.şimdi kocalarınıza sahip çıkaydınız diyen üyelerden biri gelir linçler bizi.bakımsız kadınlar siziiii diye.edit:sokakta bambaşkayımdır
Evet yaşadım en sonunda bende isteksiz olup çıktım. Benim durumum daha vahim tabi birliktelik yaşarkende eşim isteksiz. Yani tatmin olma gibi bir durum yok bendeEvet kesinlikle asıl sorun bu. Teşekkür ederim. Siz de benzer sorunlar yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?