Eşimi hayatımın merkezi yapmışım

Öncekine de yazdım.
Ablacım basın agrımıyor mu hic ya_?
Yani ramazandayız,adam orucluysa seni mi dandinliycek ya
Yani sal bi adamı tavsanlar gibi ne bu bitmez bilmek istek

Çok teşekkür ederim. Ben de böyle yapmaya çalışacağım. Ayrıca ne okudunuz tavsiye verebileceğiniz biri var mı?
Tülay kök herkes için psikoloji anlatıyor. Kendinize getiriyor sizi. Daha güzel iletişim kurup daha iyi anlıyorsunuz kendinizi. Hala da temizlik ve yemek yaptıkça açar dinlerim. Kendinizi zorlamadan başlayın. Akşam eve geldiniz diyelim telefondan bir film izleyin gülün ilgilenmeyin eşinizle. Ne bileyim bir arkadaşınızla konuşun saatlerce. Sizi özlesin. Sende birşey var dediğin de de “ aa sana öyle gelmiş canım ya” diyip geçin sakın çaktırmayın.

Öncekine de yazdım.
Ablacım basın agrımıyor mu hic ya_?
Yani ramazandayız,adam orucluysa seni mi dandinliycek ya
Yani sal bi adamı tavsanlar gibi ne bu bitmez bilmek istek
Konu sürekli tavşan gibi olmak sürekli istekli olmak değil. Zaten beklediğim ilgiyi görünce ben de torpuleniyorum. 7/24 istekli modda değilim tabi ki ben de insanım. Konu hep ilk adımı atan taraf değil bazen de arzulanan olmak istemek ..

Konu sahibi konunuzu sulandıracağım biraz kusur bakmayın.
Annemin Mualla teyze adında 80 li yaşlarda bir komşusu vardı. Allah rahmet eylesin ömrü hayatında pijama pantolon giymemiş. Ben daha liseye gidiyorum ve ablamla bana devamlı "kızım evlenince sakın pijama almayın, kadın dediğin gecelik giyer, penyeyi - pijamayı kocanız giysin"derdi. Eşofman altı veya pijama evliliğe hakaretmiş
Kar soğuk demez yaşlı başlı haliyle etek ince çorap giyerdi. O zaman beni gıcık ederdi ama şimdi düşünüyorum da ne tatlı kadınmış. Hiç mi yok demiştim de beni götürüp dolabını göstermişti bak hiç yok diye.

Acaba eşinizle olan ilişki biraz monotonlaşmış olabilir mi? Yani hazır kıta beklemeyin bir süre, oluruna bırakın. Adam otomatikman düşünüyor evde seks var, bu akşam seks var diye. Bırakın aniden gelişsin. Bir gün gelir sizde de sebepsiz şekilde isteksizlik başlayabilir. 3 gün oldu, haftada iki defa, en son şu gün oldu... bir süre unutun günleri falan.

Kadıncağızın tüm odak noktası pijama ve gecelikmiş ben gecelikle uyuyamıyorum her yerim açılıyor hiç rahat olmuyor.
Evet aklımdan otomatikman günleri sayıyorum sürekli bu beni çok yıpratıyor. Biraz kafamı meşgul edip bu moddan çıkmam lazım. Daha fazla kendime odaklanacağım

15 gün ara verdiniz ama o gün beraber olmasanız nolur? Bu konuyu büyütüyosunız, o gün olmaz ertesi gün olur, 3 gün sonra olur. Adamı bi salın, o zaten size gelir. Uzaklaşın biraz. O yaklaşmaya başlar

Siz de uzak durun bakalım biraz. Yaklaşacak mi

Eşim böyle seylerden hiç etkilenmez o yüzden her taktik her erkeğe uymuyor esimin libidosu bana yaklaşamaz bile ama bende onu öyle kabul ettim ilk adimı atarımda atmayıp napıcam açmı kalicam

Bu arada konu sahibi önceki konunuzu okudum hangi yaz dizisi olacak sandınız evlenince ayrıca belli ki kücüksün nişanlandığında okuyormuşsun neden yaşım o değil diyorsun ha yaşın kücük değilde durum daha vahin

Evlilikte olsa biraz gizemli olmalisiniz, sizi "cepte" görmemeli mesela, arkadaslariniz yok mu biraz onlarla Planlar yapin. Kendinize yönelin, sevin, bakim yapin, simartin. Oder noktaniz kendiniz olsun bir süre. Sizi üzmek icin söylemiyorum, ilk konunuzu da okumadim (cok uzundu) ama bu konunuza dayanarak esinizin size karsi ilgisinin bitmis oldugunu düsünüyorum. Degisimler sart.

Yaşım 24 nişanlandığımda okuyordum evet. Yaz dizisi olacağını sanmadim tabi ki ama evliliği ve eşlerin birbirinden uzak olmasını bu kadar normal karşılayan insanları görünce şaşırmadım değil.

Ben bi üyenin yazdığı gibi sürekli gecelik vs dolaşan biri değilim aksine bunlar eşim görünce beğenir tepki verir ama hemen bir adım atmaz. Ben genellikle pijamali dolanırım.

Evet çok haklısınız içinden o iş gelmiyorsa beni öyle görse bile sadece bana ayıp olmasın diye adım atar diye düşünüyorum belki de benim varsayımım

Asiri libidolu birisi degilim ama ben esiniz gibi biriyle cidden yapamam.

Cok zor olmamali esine iki guzel soz soylemek.

ama sizin de blof yaparak bosanirim haaa demeleriniz de cok itici ya, bu da cidden libido dusurucu olabilir karsi taraf acisindan. Esim boyle bir laf etser cidden cok sogurum. O yuzden bilemedim ya.

Yine de genel konusursam, bir insanin esinin isteklerini yapmasi, esinden de talepkar olmasi kadar normal bir sey yok benim gozumde. O yuzden aman kendini cepte hissettirme mesajlari bana cok garip geldi. Ben cepteyim sahsen, esim de benim cepte

Tamamda bi önceki konunda eşin gayet ilgili biri o zaman tek derdin sık sevişmemek oluyor onada adam istemiyorsa yapacak tek şey kaliyor boşanmak

Bu ara cinsellik üstüne çok konu açılıyor, cinselliği evliliğin ana temalarından biri olarak gören çok kişi var yada cinsellik olmazsa olmaz gözüyle bakan, eşimle aylar oldu sevişmedim arada o atak yapar ama ben başka şeylerle meşgulumdur ilgilenmem çok nadir sevişiriz ama bu bence bir sorun değil. Zamanında çok seviştik , tek seks partnerim eşimde değil, öncesinde partnerlerim oldu ve sevişme ihtiyacı duymuyorum . Benim için hayati birşey değil,öncelik değil, rahatça sevişebilmem için ortamında rahat olması lazım bana göre ve evde çocuk varken ben aklımı oraya veremiyorum. Çocuktan sonra sekteye uğradı bizim seks hayatımız, sona ermedi ama aralıklar uzadı baya baya ama benim için sorun değil, eşim belki kendi içinde sorun ediyordur ama elde olan bu yapacak şey yok deyip geçiyorum. Ben cinsel anlamda doygunluğa ulaştım olsa da olur olmasada kadınlığımın bir göstergesi olarakta görmüyorum bu işi.

Siz kendiniz durumdan memnun olabilirsiniz ama karşı tarafın nasıl hissettiğini bilmiyorsunuz. "Sorun edebilir napalım elde olan bu " demişsiniz. Cinselliğin zamanla doyulan bir şey olduğunu düşünmüyorum, ki herkes libido seviyesi farklıdır. Ben istekli biriyim diye evliliğin temelini buna dayandiriyorum diye bir şey yok, bana göre bu bir sevgi dilidir olmazsa bir şey eksiktir.
Sizin icin durum böyle diye herkes için cinsellik önemsiz diye bir şey yok yani. Herkesi kendi standartlarında değerlendirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…